Evo curke i nas s pregleda. Bebac ima vec 600g i bas je zivahan 😁 sve je u najboljem redu ❤👼
Znači tako je negdje i moja bebica - oko 600g. Mi smo za tjedan dana i jedva čekam da mi kaže da je sve OK. Tko zna, možda saznamo i spol.
JUČER smo imali u posjeti malenog dečkića i sada sam jaaaaaako sretna jer moja kujica uopće nije reagirala. Ponjušila ga, malo promatrala kako doji i htjela ga njušiti po glavici. Ponjušila pelenu dobrano i otišla spavati. Inače ne voli djecu, ali očito sa bebom neće biti problema pa će se postepeno navikavati kako beba raste.
Znači tako je negdje i moja bebica - oko 600g. Mi smo za tjedan dana i jedva čekam da mi kaže da je sve OK. Tko zna, možda saznamo i spol.
JUČER smo imali u posjeti malenog dečkića i sada sam jaaaaaako sretna jer moja kujica uopće nije reagirala. Ponjušila ga, malo promatrala kako doji i htjela ga njušiti po glavici. Ponjušila pelenu dobrano i otišla spavati. Inače ne voli djecu, ali očito sa bebom neće biti problema pa će se postepeno navikavati kako beba raste.
Moja prijateljica ima pekinezera koji nikako nije volio djecu čak bi i režao ako mu priđu al uglavnom bježi… Isto je bila sva uzbuđena kako će se naviknut na bebu i već je razmišljala da ga prije poroda pokloni mami al je odlučila da neće da ce prvo vidit kako će funkcionirat i pazit.. kad su došli iz bolnice zbunjeno je gledao puštala ga je u sobu dok je ona bila buljio je nepomično u kinderbet 😂 i čim bi izvadila bebu počeo je lajat i pobjegao ispod kreveta to je trajalo 3-4 dana nakon toga sve normalno evo mala ga sad već čupa on ništa stalno je oko nje… Mislim da se i životinje trebaju priviknuti na novog člana i treba im dat vremena ❤
Bok cure! Puni tjedan! 😄 čestitke za sve preglede! Ja svoj čekam u ponedjeljak. Sada gledam prošle slike, kako sam narasla 😊👶
E da mi je znat kako sam ovo sta sam napisala uspjela ovako...
Sorry pol toga se ne vidi pa evo:
Moja prijateljica ima pekinezera koji nikako nije volio djecu čak bi i režao ako mu priđu al uglavnom bježi... Isto je bila sva uzbuđena kako će se naviknut na bebu i već je razmišljala da ga prije poroda pokloni mami al je odlučila da neće da ce prvo vidit kako će funkcionirat i pazit.. kad su došli iz bolnice zbunjeno je gledao puštala ga je u sobu dok je ona bila buljio je nepomično u kinderbet 😂 i čim bi izvadila bebu počeo je lajat i pobjegao ispod kreveta to je trajalo 3-4 dana nakon toga sve normalno evo mala ga sad već čupa on ništa stalno je oko nje... Mislim da se i životinje trebaju priviknuti na novog člana i treba im dat vremena ❤
Anđeo, Tea, tu u potpis zaljepite pseudo html sa lilypiea i onda vam se vidi. A da bi dosle do toga, kliknete na onaj ticker koji ste napravile i na get ticker code i onda na forums i pseudoHTML i kopirate ga u potpis. Nadam se da sam pomogla
I da vidimo jesam uspjela 😂
Pojavilo se nešto samo zagrade 🤣🤣 pa sam brže išla obrisati eeee baš sam anti talent
Bok cure! Puni tjedan! 😄 čestitke za sve preglede! Ja svoj čekam u ponedjeljak. Sada gledam prošle slike, kako sam narasla 😊👶
Dija, fino se napeo trbuh :)
Što kuhate po ovoj vrućini? Ja se topim u lubenici, baš je gušt.
Bok curke, mi danas bili na pregledu beba super napreduje ima 250g i saznali smo da je curica. Muz je van sebe od srece 😁 redovito vas citamo ali ne stignem komentirati.
Bok cure! Puni tjedan! 😄 čestitke za sve preglede! Ja svoj čekam u ponedjeljak. Sada gledam prošle slike, kako sam narasla 😊👶Dija, fino se napeo trbuh :)
Što kuhate po ovoj vrućini? Ja se topim u lubenici, baš je gušt.
Ja sam skuhala čorbu, sa lukom, mrkvom, gljivama krumpirom i malo mesa. I bas se najela. Ali sad bih rado lubenice kad si ju spomenula
Ail super za pregled i cestitam na curici
Ja sam danas zapecene mahune i piletinu na moj nacin
A lubenicu vec 3 tjedna jedem svaki dan i to puuno, neznam koliko sam ih vec do sad kupila, ove godine su bas dobre, slatke i socne mljac 😋🍉
Sortiraj odgovore
Najstariji