Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2018. 21:02

Svekyca i looda_vila, bravo za preglede!
    Slikica je predivnaaaa! 😍😍

07. Lipanj 2018. 21:15

svekyca

Justme123

Super za preglede obje!
    Slikica je divna!!
    Inace, ne znam jel to uobicajeno, ali meni su se decki odmah pokazali sta su, a za curu smo cekali i dr nikako nije bila sigurna do nekih 30tt kad se gospođica KONACNO odlucila pokazat sto je…pa mozda je onda i tvoja ipak curasvekyca

Eto sve ukazuje na curicu haha, mislim naravno da je najbitnije da je zivo i zdravo al si nekako prizeljkujem curicu, bas bi volila imati kcer, a i mali bi volio imati seku, svaki put kad mi mazi trbuh i prica s njim govori da je tu njegova seka

Divan ti je malac, pravi veliki braco 😍                     Moja kcer je ljuta jer cekamo jos jednog bracu...a iz mog iskustva, s curicama je nekako jednostavnije

Gold👑
    07. Lipanj 2018. 21:24

Justme123

svekyca

Justme123

Super za preglede obje!
    Slikica je divna!!
    Inace, ne znam jel to uobicajeno, ali meni su se decki odmah pokazali sta su, a za curu smo cekali i dr nikako nije bila sigurna do nekih 30tt kad se gospođica KONACNO odlucila pokazat sto je…pa mozda je onda i tvoja ipak curasvekyca

Eto sve ukazuje na curicu haha, mislim naravno da je najbitnije da je zivo i zdravo al si nekako prizeljkujem curicu, bas bi volila imati kcer, a i mali bi volio imati seku, svaki put kad mi mazi trbuh i prica s njim govori da je tu njegova seka

Divan ti je malac, pravi veliki braco 😍          Moja kcer je ljuta jer cekamo jos jednog bracu…a iz mog iskustva, s curicama je nekako jednostavnije

Ma bas je pravi veliki braco, stalno bebi govori koliko ju voli, brine se da nije gladna, svasta nesto joj objasnjava, bas prica s njom kao da je vec tu :) nekidan me bas nasmijao kad mi je dao jedan od svojih autica i rekao da ga pojedem da se beba moze igrati s njim 😂 ma cudo sto sve djeci padne na pamet 🤗

Schinin
    07. Lipanj 2018. 21:45

Svekyca i Looda_vila super za preglede 🎉 slikica je predobra 😍😍😍 
    Svekyca predobra izjava od malenog 😍😍😍

07. Lipanj 2018. 22:09

svekyca

Justme123

svekyca

Justme123

Super za preglede obje!
    Slikica je divna!!

Divan ti je malac, pravi veliki braco 😍     Moja kcer je ljuta jer cekamo jos jednog bracu…a iz mog iskustva, s curicama je nekako jednostavnije

Ma bas je pravi veliki braco, stalno bebi govori koliko ju voli, brine se da nije gladna, svasta nesto joj objasnjava, bas prica s njom kao da je vec tu :) nekidan me bas nasmijao kad mi je dao jedan od svojih autica i rekao da ga pojedem da se beba moze igrati s njim 😂 ma cudo sto sve djeci padne na pamet 🤗

Kako je sladak, mis mali!

Baby.nb1
    07. Lipanj 2018. 23:19

Looda_vila ajme sta je dobra slikica ❤😍
    Svekyca sigurno cura, decki nekako odmah ponosno pokazu s cim raspolazu 😁😁
    Pazi da stvarno ne dobijes autic u usta, dok ne budes gledala 😂😂

url=https://lilypie.com]

joNNa
    07. Lipanj 2018. 23:27

Ajooooj kojeg braco ce dobiti beba 🤗🤩svekyca. Predivan je

christyy
    08. Lipanj 2018. 08:36

Looda_vila slikica je predobraa! Odlicno za pregled :)
    Svekyca haha mali ti je presladak a bebolino bas lijepo raste. I ja sam uvjerena da je curka :) 
    Bas mi je drago cuti ovakve novosti 

PlavaBorovnica
    08. Lipanj 2018. 09:00

Svekyca, Looda villa lijepe vijesti i predivna snimka villa :) 
    Svekyca, eto i mi tek prošli tjedan saznali da je curka da se nije pokazala onda, ne bih više ni pitala. To su te djevojčice, okrenu leđa i ignoriraju :P
    Upomoć, muž mi krade trudnicki jastuk 

Gold👑
    08. Lipanj 2018. 09:10

Hvala vam cure ☺️
    PlavaBorovnica to su prave male dame pa se skrivaju 😄
    A za jastuk tebi tvoj krade a meni se moj odvalio smijat kad ga je vidio 🙄😏🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.