Anđeo nema apsolutno NIŠTA, nisam se nikad vratila praznih ruku od tamo, frendica isto nije ništa kupila, baš smo razočarane bile 😥
Svekyca super za pregled, možda se idući put pokaže spol kad će bit u boljem položaju, ja sam u 13 tjednu već znala da je dečko ali na 4D UZV, a ginekologica mi je na 2D rekla tek u 22 tjednu 😀
Dobro nam došle nove curke 😀😀😀😀
A evo i nas sa pregleda.
Curica je super, napreduje odlicno..odgovara opet skoro pa u dan u svim mjerama! 🤩 ima malo manje 900g 😱😯😁 gledali smo opet sve organe, sve je super. Digla je i nogice u zrak da se vidi žabica 😅😁 jos je k tome i sisala na prazno cijelo vrijeme trajanja ultrazvuka..preslatko je izgledalo 💖😍
Dobila sam uputnicu za ogtt i malo moram pripazit na prehranu. 🤨😒A mislim.. vagala me skoro u 18h popodne, nakon dorucka, rucka, uzine..jos k tome nissm ni bila na wcu…cijeli dan se natacem vodom , pa se cudi kak sam dobila 3,5 kg od zadnjeg pregleda… mahhh
Ma glavno da je moja curica dobro i da lijepo napreduje!
Svekyca drago mi je da je i tvoja bebica super! Taman tjedan dana razlike i cca 100 g izmedu nasih bebica😊 ma mora da je to curica cim se tako malo srami pokazati😁😅
Super za pregled haha i ja kazem, sigurno je sramezljiva curica 😆
A evo i nas sa pregleda.
Curica je super, napreduje odlicno..odgovara opet skoro pa u dan u svim mjerama! 🤩 ima malo manje 900g 😱😯😁 gledali smo opet sve organe, sve je super. Digla je i nogice u zrak da se vidi žabica 😅😁 jos je k tome i sisala na prazno cijelo vrijeme trajanja ultrazvuka..preslatko je izgledalo 💖😍
Dobila sam uputnicu za ogtt i malo moram pripazit na prehranu. 🤨😒A mislim.. vagala me skoro u 18h popodne, nakon dorucka, rucka, uzine..jos k tome nissm ni bila na wcu…cijeli dan se natacem vodom , pa se cudi kak sam dobila 3,5 kg od zadnjeg pregleda… mahhh
Ma glavno da je moja curica dobro i da lijepo napreduje!
Svekyca drago mi je da je i tvoja bebica super! Taman tjedan dana razlike i cca 100 g izmedu nasih bebica😊 ma mora da je to curica cim se tako malo srami pokazati😁😅
Bravo za pregled 😍😍😍😍
Anđeo nema apsolutno NIŠTA, nisam se nikad vratila praznih ruku od tamo, frendica isto nije ništa kupila, baš smo razočarane bile 😥
Svekycasuper za pregled, možda se idući put pokaže spol kad će bit u boljem položaju, ja sam u 13 tjednu već znala da je dečko ali na 4D UZV, a ginekologica mi je na 2D rekla tek u 22 tjednu 😀
Dobro nam došle nove curke 😀😀😀😀
Bila sam par puta na 4d i ona mi je 2 puta rekla da je cura, ova mi je rekla prosli put da je decko, a danas nije sigurna sto je 😂 zato sam rekla tek kad rodim povjerovat cu haha 🤭
Super svima za preglede 😊😊😊
Ajmeee kakooo slatkooo masee 😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Super za preglede obje!
Slikica je divna!!
Inace, ne znam jel to uobicajeno, ali meni su se decki odmah pokazali sta su, a za curu smo cekali i dr nikako nije bila sigurna do nekih 30tt kad se gospođica KONACNO odlucila pokazat sto je...pa mozda je onda i tvoja ipak cura svekyca
Super za preglede obje!
Slikica je divna!!
Inace, ne znam jel to uobicajeno, ali meni su se decki odmah pokazali sta su, a za curu smo cekali i dr nikako nije bila sigurna do nekih 30tt kad se gospođica KONACNO odlucila pokazat sto je…pa mozda je onda i tvoja ipak curasvekyca
Eto sve ukazuje na curicu haha, mislim naravno da je najbitnije da je zivo i zdravo al si nekako prizeljkujem curicu, bas bi volila imati kcer, a i mali bi volio imati seku, svaki put kad mi mazi trbuh i prica s njim govori da je tu njegova seka
Sortiraj odgovore
Najstariji