Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    08. Lipanj 2018. 09:51

Hvala cure, uzivamo u slikicama i snimkama.😍😍 kako smo muz i ja poprilicni geekovi, zamolili smo doktora da nam prebaci par snimaka volumno, pa cemo ju isprintat na 3D printeru😃
    Svekyca mali ti je divno dijete, seka (ja ju vec prekrstila da je cura:D) ce bit presretna sa starijim bracom😍
    Moj muz isto koristi moj jastuk za spavanje/dojenje..al ja sam mu ga svojevoljno dala. Jednostavno se ne mogu nikakkooo namjestit s njim. 🤨Radije ja nafrčem poplun i slozim si kako mi pase:D

Nina ❤
    08. Lipanj 2018. 10:28

Svekyca i Looda_vila bravo za pregleda, bebice nam rastu 😍
    Ja sam svog M zamijenila za banana jastuk, mekaniji je 😂😂
    Nama je danas puni tjedan pa evo slikice 😁 

08. Lipanj 2018. 10:56

Dobro jutro!
    Nina, bravo za puni tjedan, trbuscic je predivan! 
    Tinci, nadam se da nece kisa danas 

christyy
    08. Lipanj 2018. 11:05

Evo curke i nas s pregleda. Bebac ima vec 600g i bas je zivahan 😁 sve je u najboljem redu ❤👼

08. Lipanj 2018. 11:09

Christyy, bravo za pregled i veliku zivahnu bebu! 

Gold👑
    08. Lipanj 2018. 11:17

Nina lijepi trbuscic :)
    Christyy super za pregled 
    Nego cure ima li koja problema sa t-comom? (koja ga koristi) Meni su maloprije internet i telefon prestali radit a ne da mi se zvati ih i razglabat s njima ako nije samo kod mene kvar ... 🤬

Looda_vila
    08. Lipanj 2018. 11:18

Nina predivan trbuscic! 
    Christyy raste bebač, bravoo!💙
    Teta90 mozes kod mene stavit nadopunu u tablicu. Curica ce se zvat Helena,  rodliste ce bit sv.Duh 🤗
    Jel isao tko na dane otvorenih vrata u Podobnik??

08. Lipanj 2018. 11:39

Looda_vila, evo dodala sam novosti u tablicu :)
    Ja sam bila sad prosli vikend tamo na danima otvorenih vrata, sto te zanima?

• Anđeo_
    08. Lipanj 2018. 11:41

Christyy super za pregled, pravi bebač ❤
    Ajme jel gledate svake minute jedna bebea, auuu šta ova vrišti 😱 veli dragi iz sobe ko se to dere tolko?? prebaci to valjda nećeš ti tako sad me strah 😂😂😂

Looda_vila
    08. Lipanj 2018. 12:04

Teta90

Looda_vila, evo dodala sam novosti u tablicu :)
    Ja sam bila sad prosli vikend tamo na danima otvorenih vrata, sto te zanima?

Kakvi su ti dojmovi? Jesu bili doktori/sestre? Kakva je procedura sto se tice poroda? Koliko prije treba doc kod njih na pregled? Blokira mi mozak...sto si jos ovako korisno saznala? 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.