Justme123 heehhe, ma i moja je tužno pitala zašto nije seka al eto☺ mali oduševljen kaj stiže braco😁 ove stickere sam uspjela složit, sad dal će se pojavit….🤔
Moraš ih zaljepiti u potpis na profilu klokanice da bi bili vidljivi 😉
Anđeo, Tea, tu u potpis zaljepite pseudo html sa lilypiea i onda vam se vidi. A da bi dosle do toga, kliknete na onaj ticker koji ste napravile i na get ticker code i onda na forums i pseudoHTML i kopirate ga u potpis. Nadam se da sam pomogla
Justme123 ja sam u 23 tjednu,a tek sam pocela svoju seku osjecat od 20 tjedna.Jos se navikam na to da u meni je zivo bice I da se pomjera .. Cudan osjecaj ali I lijep
Hej cure, evo ja bila na pregledu, sve super, beba ima skoro kilu, danas doktorica nije bila sigurna jeli curica ili decko, jer je jos na zadak pa joj je malo teze razaznati kako ona kaze, tako da smo jos uvijek u neizvjesnosti :) za srijedu sam se narucila za ogtt, sljedeci put cemo radit briseve i to je uglavnom to :)e da, na +9 sam 🙄😳🤫🤭
Nove cure dobrodosle :)
A evo i nas sa pregleda.
Curica je super, napreduje odlicno..odgovara opet skoro pa u dan u svim mjerama! 🤩 ima malo manje 900g 😱😯😁 gledali smo opet sve organe, sve je super. Digla je i nogice u zrak da se vidi žabica 😅😁 jos je k tome i sisala na prazno cijelo vrijeme trajanja ultrazvuka..preslatko je izgledalo 💖😍
Dobila sam uputnicu za ogtt i malo moram pripazit na prehranu. 🤨😒A mislim.. vagala me skoro u 18h popodne, nakon dorucka, rucka, uzine..jos k tome nissm ni bila na wcu...cijeli dan se natacem vodom , pa se cudi kak sam dobila 3,5 kg od zadnjeg pregleda... mahhh
Ma glavno da je moja curica dobro i da lijepo napreduje!
Svekyca drago mi je da je i tvoja bebica super! Taman tjedan dana razlike i cca 100 g izmedu nasih bebica😊 ma mora da je to curica cim se tako malo srami pokazati😁😅
Sortiraj odgovore
Najstariji