Justme ma lupi ona mene i slucajno i ne, kad lezimo zna se onako bacit preko mog trbuha a onda mali podje lupat iznutra tak da ja uvijek nastradam
i izvana i iznutra me lupaju
nist se ne brini, nije bebice nista, dobro je to amortizirano
Dzennyy123 i moj je aktivan stalno (osim kad mu caca stavi ruku na tbuh, tad se umiri momentalno - vice mm da ce bit mamin decko), sto kaze Justme najgore je kad vozim a on ima potrbu da kopa tunel...

Justme123 heehhe, ma i moja je tužno pitala zašto nije seka al eto☺ mali oduševljen kaj stiže braco😁 ove stickere sam uspjela složit, sad dal će se pojavit….🤔
Moraš ih zaljepiti u potpis na profilu klokanice da bi bili vidljivi 😉

Anđeo, Tea, tu u potpis zaljepite pseudo html sa lilypiea i onda vam se vidi. A da bi dosle do toga, kliknete na onaj ticker koji ste napravile i na get ticker code i onda na forums i pseudoHTML i kopirate ga u potpis. Nadam se da sam pomogla

Justme123 ja sam u 23 tjednu,a tek sam pocela svoju seku osjecat od 20 tjedna.Jos se navikam na to da u meni je zivo bice I da se pomjera .. Cudan osjecaj ali I lijep
Hej cure, evo ja bila na pregledu, sve super, beba ima skoro kilu, danas doktorica nije bila sigurna jeli curica ili decko, jer je jos na zadak pa joj je malo teze razaznati kako ona kaze, tako da smo jos uvijek u neizvjesnosti :) za srijedu sam se narucila za ogtt, sljedeci put cemo radit briseve i to je uglavnom to :)e da, na +9 sam 🙄😳🤫🤭
Nove cure dobrodosle :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji