Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    07. Lipanj 2018. 17:48

Tea686

Justme123 heehhe, ma i moja je tužno pitala zašto nije seka al eto☺ mali oduševljen kaj stiže braco😁 ove stickere sam uspjela složit, sad dal će se pojavit….🤔

Moraš ih zaljepiti u potpis na profilu klokanice da bi bili vidljivi 😉

• Anđeo_
    07. Lipanj 2018. 17:52

Ja sam 2 puta pokušavala složit sricker i ništa pa sam odustala 🤨😑

07. Lipanj 2018. 17:59

Anđeo, Tea, tu u potpis zaljepite pseudo html sa lilypiea i onda vam se vidi. A da bi dosle do toga, kliknete na onaj ticker koji ste napravile i na get ticker code i onda na forums i pseudoHTML i kopirate ga u potpis. Nadam se da sam pomogla

Dzennyy123
    07. Lipanj 2018. 18:06

Justme123 ja sam u 23 tjednu,a tek sam pocela svoju seku osjecat od 20 tjedna.Jos se navikam na to da u meni je zivo bice I da se pomjera .. Cudan osjecaj ali I lijep

Tea686
    07. Lipanj 2018. 18:15

petrapp2605 Anđeo ni meni ne ide😐

07. Lipanj 2018. 18:26

Tea686

petrapp2605 Anđeo ni meni ne ide😐

Vidis da si uspjela 😊

Tea686
    07. Lipanj 2018. 18:26

Justme123 uspjela! hvalaa😊

Dija85
    07. Lipanj 2018. 19:13

Tea dobrodošla!

Gold👑
    07. Lipanj 2018. 19:32

Hej cure, evo ja bila na pregledu, sve super, beba ima skoro kilu, danas doktorica nije bila sigurna jeli curica ili decko, jer je jos na zadak pa joj je malo teze razaznati kako ona kaze, tako da smo jos uvijek u neizvjesnosti :) za srijedu sam se narucila za ogtt, sljedeci put cemo radit briseve i to je uglavnom to :)e da, na +9 sam 🙄😳🤫🤭
    Nove cure dobrodosle :) 

Looda_vila
    07. Lipanj 2018. 19:45

A evo i nas sa pregleda.
    Curica je super, napreduje odlicno..odgovara opet skoro pa u dan u svim mjerama! 🤩 ima malo manje 900g 😱😯😁  gledali smo opet sve organe, sve je super. Digla je i nogice u zrak da se vidi žabica 😅😁 jos je k tome i sisala na prazno cijelo vrijeme trajanja ultrazvuka..preslatko je izgledalo 💖😍 
    Dobila sam uputnicu za ogtt i malo moram pripazit na prehranu. 🤨😒A mislim.. vagala me skoro u 18h popodne, nakon dorucka, rucka, uzine..jos k tome nissm ni bila na wcu...cijeli dan se natacem vodom , pa se cudi kak sam dobila 3,5 kg od zadnjeg pregleda... mahhh
    Ma glavno da je moja curica dobro i da lijepo napreduje! 
    Svekyca drago mi je da je i tvoja bebica super! Taman tjedan dana razlike i cca 100 g izmedu nasih bebica😊 ma mora  da je to curica cim se tako malo srami pokazati😁😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.