Justme123 vesele se😊 imam curu 6 i pol god. i dečka 3 i pol god. kak ste stavile ove trakice di piše tjedan trudnoće i kolko su klinci stari🤔? i kak se označavate, ništa neznam😅
cure ja sam se upravo zaljubila vidim u vrtu na drvetu mali Woody Woodpecker, pa jadan ne zna kako da odzi ravnotezu i u isto vrijeme kljuca
presladak je
od silne zaljubljenosti se nisam sjetila izvadit mobitel i slikat
busice su vam divne jos uvijek sam fascinirana time kako su kod svake razlicite
bravo za preglede, bas sam sretna sto nam svima trudnoce protjecu u redu
Looda_vila i mi smo uglavnom bili u Supetru, ali smo naravno sto ti kazes presli sve uzduz i poprijeko i bas smo zaljubljeni u Brac a muz mi je zaljubljen u SPlitsku (on je Nijemac) i san mu je imati neku kucicu/stancic tamo
, samo ne znam kako i koliko cesto bi tamo dolazili.... a za krpelja jos cekam nalaze, ubod malo svrbi, malo boli, crveni se ali se ipak nadam da je samo lokalna infekcija...
cure sretno na pregledima
Tea dobrodosla
Justme123 vesele se😊 imam curu 6 i pol god. i dečka 3 i pol god. kak ste stavile ove trakice di piše tjedan trudnoće i kolko su klinci stari🤔? i kak se označavate, ništa neznam😅
Oznacavas tak da podebljas samo ime, boldas na b...a tickere imas na stranici lilypie, al vaci te na to ak kliknes neciji pa si tamo slozis svoj i onda za potpis kopiras pseudoHTML i imas svoj :)
Pozdrav svima :)
Pridruzujem se klubu mama zimskih bebica.
Termin 30.1., druga bebica.
Imam sina od 2,7 godina i evo stize nam jos jedna bebica. Malo sam panicar u svemu, no nadam se da ce sve super proci. :)
Tea686 to je bas lijepo, moji su cura 4 god i deko ce 2 krajem 8.mj i ona je tuzna sto ce dobit jos jednog brata, a htjela je seku, a malog nije pretjerano briga jos.
Schinin tebi je bas lijepo, imas vrt pa uzivas gledat :)
Kako ti je usnica, jel jos natecena?
Tea686to je bas lijepo, moji su cura 4 god i deko ce 2 krajem 8.mj i ona je tuzna sto ce dobit jos jednog brata, a htjela je seku, a malog nije pretjerano briga jos.
Schinin tebi je bas lijepo, imas vrt pa uzivas gledat :)
Kako ti je usnica, jel jos natecena?
jos kad bi se znala brinut o tom vrtu kako treba... usnica nije vise toliko otecena, ali se vidi jos plavo
pricacu kak me je muz prebio
(iako tko god ga zna ne bi povjerovao: on je fini i miran, prije bi rekli da sam ja njega prebila)
Pozzz cure nisam odavno pisala al vas citam koliko mogu.. Kako ste kako se borite s ovom vrucinom, cujete li bebice moja je postala aktivna. Ne da mi spavat.. taman kad legnem da spavam onda ona krece u akciju I tako.. ☺☺☺😁😁
Justme123 heehhe, ma i moja je tužno pitala zašto nije seka al eto☺ mali oduševljen kaj stiže braco😁 ove stickere sam uspjela složit, sad dal će se pojavit....🤔
Schinin pa nismo sve rodene vrtlarice, ja isto nisam talentirana za to, al muz je djetinjstvo provodio na selu i voli cackat po zemlji pa uziva kad to moze na moru. A gle, dobro da uvijek mozes muza okrivit kad ti se desi nes tak hahahah. Daj mi reci jel te mala zna po trbuhu lupit onak slucajno dok lezite? Mene je sin sinoc dobro puknuo dok sam ga uspavljivala i jedva cekam srijedu da pitam dr jel sve ok iako sam osjetila bebu kasnije.
Tea686 a tko bi im svima ugodio, mozemo ih 10 imat i opet nekome zelja ne bi bila ispunjena 😄
Dzennyy123 u kojem si ti tjednu? Moj malac je aktivan od nekih 16tt, a danas su mi puna 22 i poprilicno se vrti i kad mirujem i kad ne, najgore mi je kad vozim pa se krene namjestat
Justme ma lupi ona mene i slucajno i ne, kad lezimo zna se onako bacit preko mog trbuha a onda mali podje lupat iznutra tak da ja uvijek nastradam
i izvana i iznutra me lupaju
nist se ne brini, nije bebice nista, dobro je to amortizirano
Dzennyy123 i moj je aktivan stalno (osim kad mu caca stavi ruku na tbuh, tad se umiri momentalno - vice mm da ce bit mamin decko), sto kaze Justme najgore je kad vozim a on ima potrbu da kopa tunel...
Sortiraj odgovore
Najstariji