Christyy i svekyca predivne su vam bušice! Prave fit mame!!
Ja se vratila u zg danas, popodne me ceka pregled...jedva cekam vidjet svoju malu djevojcicu!🤩😃
Schinin mi smo ti u Supetru na Bracu, tu mi zivi svekrva i muzevi baka i djed, preko 40 god u turizmu. Obozavam Brac, prodem ga uzduz i popreko svake godine! Orijentiran na obiteljski odmor i bas se veselim iduce godine u ovo doba kako cu se buckat u moru sa svojom bebačicom😊😊😋 Bas ima jako puno obitelji s malim bebicama na plazi.
Kako tvoj ubod krpelja?
Cure sto kuhate danas? Ja evo pregledavam coolinariku..nemam opce ideje🤔
Hello curke evo i nas sa pregleda. Bruna je odlicna, sve mjere odgovaraju tjednima, jedino je malo nisko pa i dalje moram stavljati utrogestane. Cerviks stagnira iako se malo i popravio. Gin je jako zadovoljan, spavala je pa smo je pokusavali probudit i onda uhvatila zijevati 😂😂😂 sve u svemu 4d je savrsen, jednako ruke drzi kao ja dok spavam! Veselje na kvadrat!
Bravo za pregled i cerviks, neka samo miruje! 😃😊U kojem si ti ono tjednu?
Teta može da
Nestrpljiva i Bruncili super za preglede
Samo nek nam svima bebice lijepo napreduju..
Bokk cure 😊
Ja danas za rucak pizzu imam u planu 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bokk cure 😊
Vidis vidis...dobra ideja! Mogla bi i ja! Nisam vec dugooo radila pizzu doma. Kakvu ti radis? Obicnu mijesanu ?😋
Nestrpljiva, dobrodošla nam natrag! Kako si?
Svekyca, pa ti si dobila samo trbuh. :)
Pandice, gdje si, kako si? Nadam se da je sve u redu.
Hvala vam svima na čestitkama za rođendan, bilo nam je super, skupili ekipu i roštiljali, pravili koktele (za mene voćni haha).
Hehe vidit cemo sto ce vaga danas na pregledu reci :)
Bas lijepo da si se zabavila
Bruncili super za pregled
Looda_vila sretno danas na pregledu
Ja imam juhe od jucer, jos mozda nesto jos brzinski napravim, stvarno nemam ideja vise, a po ovoj vrucini mi se samo salate jedu ..
Svekyca i Looda_vila sretno danas na pregledu :) I ostalima koje imate danas, nisam popamtila
Bruncili odlično za pregled!
Moj je sutra ujutro, jedva čekam!
Ni ja ne znam sta bi kuhala, možda i ja neku salatu smiksam, nešto lagano
Ja sam kod svojih na čuvanju jer sam danas grozno, tlak mi se nikak neće dić, ko nadrogirana sam. Mama mi je skuhala fine čuftice i tražila sam palentu umjesto pire krumpira, lijepo sam se naručala ali sad imam osjećaj da mi je još gore 😥.
Bravo za sve nove preglede i sretno onima koje tek idu.
Super za preglede 😀 i sretno vama kaj imate danas i sutra😀😀😀
Ja sam se bacila u robicu, od jutra škartiram po veličinama i previše toga svega imam, bodya veličina 50-56 ima sigurno 60 komada 🙈, hlačica 20-tak, i more svega ostalog, uglavnom krećem sa pranjem i peglanjem, stavit ću u vakum vreću i nek bude spremno za mališana 😍
Popodne idem u Začretje u outlet centar, možda nađem nešto od većih stvari kaj mi fali a da je isplativo (poplon, kinderbet ili tako nešto)
Bokk cure 😊
Vidis vidis…dobra ideja! Mogla bi i ja! Nisam vec dugooo radila pizzu doma. Kakvu ti radis? Obicnu mijesanu ?😋
U vecini slucajeva kada radim pizzu stavim sve sta imam u frizideru 😂😂 od povrca do jaja 😊😊 sve sta vidim da bi moglo ostat u frizideru i poslij mogu slobodno bacit na pizzi se sve pojede 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji