Ej cure dali je netko mozda s podrucja Osijeka i okolice i da zna nesto vise o tecajevima za trudnice i oceve. Naime ja sam zvala da provjerim kad su ti tecajevi i dobila sam info iz KBC Osijek da sad imaju ljetnu pauzu i iduci tecaj je tek u rujnu. Sto se bojim da mi je kasno, pa me zanima dali mogu i negdje drugdje ici na tecaj a da nije KBC ili dom zdravlja Osijek jer i oni inaju ljetnu pauzu 😔😔😔
Jutro curke..... Nije me odavno bilo. Išla sam pokušat pročitat sve sta ste pisali, ali puno toga je pa sam odustala😂😛😘 Kako ste sve?? Vidim ii neke nove cure, dobrodošle nam😊. Bušice su vam prekrasne. Mi smo jucer bili na pregledu , sve je u redu i izgleda da je beba malo veca .. Napredna za 2 tjedna😂... KAze doktor da je to sve u redu da nema brige da su neke bebe jednostavno vece, aa i muz mi ima skoro 2m,pa je reka ništa čudno😂😂😂 eto malo se raspisala ...
Tinci, se nadjemo u 13h na parkingu?
Nestrpljiva, dobrodosla natrag, bas te dugo nije bilo :) Drago mi je da si se vratila i da je sve u redu s bebicom :)
Ej cure dali je netko mozda s podrucja Osijeka i okolice i da zna nesto vise o tecajevima za trudnice i oceve. Naime ja sam zvala da provjerim kad su ti tecajevi i dobila sam info iz KBC Osijek da sad imaju ljetnu pauzu i iduci tecaj je tek u rujnu. Sto se bojim da mi je kasno, pa me zanima dali mogu i negdje drugdje ici na tecaj a da nije KBC ili dom zdravlja Osijek jer i oni inaju ljetnu pauzu 😔😔😔
U Đakovu je u tijeku tečaj (200 kn). Do sada smo imali 3 puta od 5 ukupno. Ako ti je bitan samo papir, probaj nazvati Crveni križ Đakovo pa pitaj možete li se ubaciti.
A pogledaj ili nazovi i u Vinkovce. Tamo je bio jedan ovih dana, a mozda imaju i u srpnju.
Jutro cure! Kako ste? Kod nas se nesto rashladilo kroz noc tako da smo se napokon naspavali i to sa sirom otvorenim prozorom. Sad polako do ducana, jos nemam ideju sta kuhati 🤣 Vidim da neke muci oticanje i mene je u prvoj trudnoci dok sam radila i bila vise aktivna, sad sam doma pa odmaram koliko mogu i zasad nemam s tim problema ( kuc kuc, da se ne ureknem 😄)
Busice su vam predivne, samo nek rastu ❤
Nestrpljiva, dobrodošla nam natrag! Kako si?
Svekyca, pa ti si dobila samo trbuh. :)
Pandice, gdje si, kako si? Nadam se da je sve u redu.
Hvala vam svima na čestitkama za rođendan, bilo nam je super, skupili ekipu i roštiljali, pravili koktele (za mene voćni haha).
Hello curke evo i nas sa pregleda. Bruna je odlicna, sve mjere odgovaraju tjednima, jedino je malo nisko pa i dalje moram stavljati utrogestane. Cerviks stagnira iako se malo i popravio. Gin je jako zadovoljan, spavala je pa smo je pokusavali probudit i onda uhvatila zijevati 😂😂😂 sve u svemu 4d je savrsen, jednako ruke drzi kao ja dok spavam! Veselje na kvadrat!
Sortiraj odgovore
Najstariji