Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2018. 09:08

Teta sutra da  imam vremena od 13-14.20h

• Cekalica123
    07. Lipanj 2018. 09:17

Ej cure dali je netko mozda s podrucja Osijeka i okolice i da zna nesto vise o tecajevima za trudnice i oceve. Naime ja sam zvala da provjerim kad su ti tecajevi i dobila sam info iz  KBC Osijek da sad imaju ljetnu pauzu i iduci tecaj je tek u rujnu. Sto se bojim da mi je kasno, pa me zanima dali mogu i negdje drugdje ici na tecaj a da nije KBC ili dom zdravlja Osijek jer i oni inaju ljetnu pauzu 😔😔😔

07. Lipanj 2018. 09:30

Jutro curke.....  Nije me odavno bilo.  Išla sam pokušat pročitat sve sta ste pisali, ali puno toga je pa sam odustala😂😛😘 Kako ste sve?? Vidim ii neke nove cure, dobrodošle nam😊. Bušice su vam prekrasne.  Mi smo jucer bili na pregledu , sve je u redu i izgleda da je beba malo veca ..  Napredna za 2 tjedna😂... KAze doktor da je to sve u redu da nema brige da su neke bebe jednostavno vece,  aa i muz mi ima skoro 2m,pa je reka ništa čudno😂😂😂 eto malo se raspisala   ... 

07. Lipanj 2018. 09:36

Tinci, se nadjemo u 13h na parkingu?
    Nestrpljiva, dobrodosla natrag, bas te dugo nije bilo :) Drago mi je da si se vratila i da je sve u redu s bebicom :)

• NemamNadimak77
    07. Lipanj 2018. 09:41

Cekalica123

Ej cure dali je netko mozda s podrucja Osijeka i okolice i da zna nesto vise o tecajevima za trudnice i oceve. Naime ja sam zvala da provjerim kad su ti tecajevi i dobila sam info iz KBC Osijek da sad imaju ljetnu pauzu i iduci tecaj je tek u rujnu. Sto se bojim da mi je kasno, pa me zanima dali mogu i negdje drugdje ici na tecaj a da nije KBC ili dom zdravlja Osijek jer i oni inaju ljetnu pauzu 😔😔😔

U Đakovu je u tijeku tečaj (200 kn).  Do sada smo imali 3 puta od 5 ukupno. Ako ti je bitan samo papir, probaj nazvati Crveni križ Đakovo pa pitaj možete li se ubaciti.
    A pogledaj ili nazovi i u Vinkovce. Tamo je bio jedan ovih dana, a mozda imaju i u srpnju.

Nina ❤
    07. Lipanj 2018. 10:03

Jutro cure! Kako ste? Kod nas se nesto rashladilo kroz noc tako da smo se napokon naspavali i to sa sirom otvorenim prozorom. Sad polako do ducana, jos nemam ideju sta kuhati 🤣 Vidim da neke muci oticanje i mene je u prvoj trudnoci dok sam radila i bila vise aktivna, sad sam doma pa odmaram koliko mogu i zasad nemam s tim problema ( kuc kuc, da se ne ureknem 😄)
    Busice su vam predivne, samo nek rastu ❤

Gold👑
    07. Lipanj 2018. 10:03

Dobro jutro cure, eto i nas 

• Cekalica123
    07. Lipanj 2018. 10:42

@NemamNadimak77 hvala na info ☺️

PlavaBorovnica
    07. Lipanj 2018. 11:54

Nestrpljiva, dobrodošla nam natrag! Kako si?
    Svekyca, pa ti si dobila samo trbuh. :)
    Pandice, gdje si, kako si? Nadam se da je sve u redu.
    Hvala vam svima na čestitkama za rođendan, bilo nam je super, skupili ekipu i roštiljali, pravili koktele (za mene voćni haha). 

• Bruncili
    07. Lipanj 2018. 12:08

Hello curke evo i nas sa pregleda. Bruna je odlicna, sve mjere odgovaraju tjednima, jedino je malo nisko pa i dalje moram stavljati utrogestane. Cerviks stagnira iako se malo i popravio. Gin je jako zadovoljan, spavala je pa smo je pokusavali probudit i onda uhvatila zijevati 😂😂😂 sve u svemu 4d je savrsen, jednako ruke drzi kao ja dok spavam! Veselje na kvadrat!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.