Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    06. Lipanj 2018. 20:03

Slatki trbuscici....ja svog bas i ne slikam jer je kao krenuo rasti od prvog dana....a onda se jos krenuo povecavati od dvanaestog tjedna....medjutim odnedavno je ispalo da sam to samo bila naduta jer je sada kao nadutost spala i ostao odjednom manji trbuh ....tako da nije bas ravnomjeran rast za prikaz po tjednima...mislim da cu to krenit snimat kad bas vidim od ovog mog debeljuskastog razliku na pravi trudnicki?!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Jelennnna
    06. Lipanj 2018. 20:07

Ja ne uzimam omegu dodatno al u mojim prenatalnim ima odvojeno omega kapsula i odvojeno ostali vitamini tableta. Pre mamma su vitamini. Zasad su mi skroz dobri. Inace omega se mislim mora pit odvojeno od jela i ostalih vitamina jer se tako najbolje apsorbira. 
    Ja isto ne oticem ako sam na 3 l vode. 
    Schinin presmijesna ti je anegdota. Meni fascinantno kako ljudi lako zakljuce najgore. Neku vcr moj muz na mom fejsu negdje u 2 h po noci igrao briskulu i u 2 ujutro zvala me prija na mob. Srecom nisam cula i javlja se opet  ujutro ona ka da jel sam ok jel s bebom sve ok ka da je vidila na messengeru da sam budna u 2 ujutro pa se zabrinila. 

07. Lipanj 2018. 07:05

Cure iz Pule molim pomoć!!!
    Kada da nazovem za taj tečaj? Ja zovem danima već i nitko se ne javlja!!! 

07. Lipanj 2018. 07:25

Dobro jutro! 
    Lea, zovi ujutro oko 8 i po, ali nikako nakon 9 jer tad pocinje raditi trudnicka ambulanta pa se vise ne javljaju. Na broj 376-600 ili 376-604.
    Kako ste danas cure, sto cete raditi? Ja idem do grada malo obici svoje na poslu, bas mi fale, i popiti s kolegicom kavu, a poslije imam za pisati seminar i peglati :)
    Zelim lijepi dan svima! 😘😘

07. Lipanj 2018. 07:34

Hvala ti puno na odgovoru! 
    Mene mali lupa već par dana ko lud zalila sam se prije da ha ne čujem evo mi ga na sada! Idem do mora se okupati pa malo vidjeti ocjene brzo zakljucujemo 
    Lijep dan svima želim! 

christyy
    07. Lipanj 2018. 08:26
    Evo i nas :)
    Evo i nas :)

07. Lipanj 2018. 08:37

Jutro svima  cure kako ste? 
    Cure buše su vam predivne 
    Teta imaš vremena za kavu?

petrapp2605
    07. Lipanj 2018. 08:58

Jutro cure! Evo meni je jutros dosta nizak tlak 100/50, zuji mi u ušima...tak da sad ležim s nogama u zraku, i nadam se da će biti bolje. 

Dija85
    07. Lipanj 2018. 09:02

Dobro jutro cure! Ja evo doruckujem i cekam seku da se javi za kavu. Kasnije nista.. prevruce je, odmarati uz tv ili mozda pospremiti kucu malo.uzivajte ❤

07. Lipanj 2018. 09:05

Tinci, kad si mislila? Sutra? Mogu na kavu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.