Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    06. Lipanj 2018. 11:07

Anđeo_

Christyy- za sada sam na plus 1 kg (17 tjedana), al sam se prije trudnoće udebljala 6 kg tako da ce i tih 6 trebat skinut kad rodim 😱

Ja sam se isto prije trudnoće nekih 3kg udebljala i od trudnoće još 3. Bilo bi idealno kad bi do kraja dobivala po 1 mjesečno

Dija85
    06. Lipanj 2018. 11:11

Ja sam s kilama bila na 4+. Na zadnjem pregledu. Mislim da ce sada u ponedjeljak biti 6+. Kazu mi neki pa uopce ti se ne kuzi...samo si guze dobila. reko hvala 😅 a ja deblja sigurno 6 kila

Jelennnna
    06. Lipanj 2018. 11:13

Ja sam zasad na plus 4 kg, neke dane 4,50 hhhehhhe. No prva dva dobila sam vec prvo tromjesecje. Na zadnjem pregledu ima 4 tj sam isto bila plus 4 tako da sam ovaj misec ostala na istoj kilazi. No kazem imala sam ima cca 10 dana kad mi je pokazivalo i plus 6.50 no izgleda da je to bila voda jer ovi tjedan sam opet na plus 4. 
    Sebi bas lipo izgledam zasad tako da sve 5. No eto vi koje mislite da ste previse dobile mozda bas zadrzajete vodu, meni je tad od prije rodjak doktor ima 10 dana bas reka da zadrzajem vodu (crvene noge bile i kad stavite prst dugo ostaje zuta fleka) i preporucia da jako pojacam vodu. Sad pijem preko 2,50 l dnevno i bas pomaze.

06. Lipanj 2018. 11:26

Dobro jutro svima! 
    Isssa, cestitam na ulasku u 3. tromjesecje, ali kad prije?! 
    Ja danas nista ne kuham, imam rizoto s mesom i tikvicama od jucer, napravim si uz to salatu od krastavaca i gotovo :)
    S kilama sam na +3 i neznam kad sam prije dobila te kile. Doktorica ce me full spotati jer je inace jako stroga i rekla je ako dobijem vise od 4kg u mjesec dana odmah trudnicka dijeta, a ja sam ove 2-3kg dobila od zadnjeg pregleda.
    Jelena, inace sam sklona oticanju i pijem puno vode, ali trudit cu se piti jos vise, da visak tekucine iz nogu ode, jer su vec ogromne i jako natecene, a ljeto jos nije pocelo. Ima jos netko isti problem?

06. Lipanj 2018. 11:36

Teta imam ja ovaj put...oticu mi noge, a nikad prije nisu, nisam navikla na to uopce..znaci pit vise vode i sta jos? Mazat necim ili namakat?

Gold👑
    06. Lipanj 2018. 11:39

Ja neznam na koliko kg sam sad, vidit cu sutra na pregledu, ne zelim se uopce kuci vagati jer sam skuzila da ne pokazuju isto moja i njihova vaga pa onda nisam sigurna ... 
    Ja sam isto pocela oticati otkako su ove vrucine pocele, razmisljam se da vec skinem vjencani prsten jer ima dana kad mi se bas ureze... 

christyy
    06. Lipanj 2018. 11:40

I meni otiču. Prije 2 dana mi se sve spojilo koliko mi je nateklo stopalo i najbolje je dignuti noge u zrak. Ja se legnem, jastuke pod noge i tako ležim i naočigled počnu polako spadat otekline. Ujutro kao da ništa nije bilo ali opet preko dana oteknu i tako u krug

• Bruncili
    06. Lipanj 2018. 12:18

Christyy ja sam gledala u splitskom cityu i tamo imaju. Ne znam za zagrebacke. Teta mi je rekla i da se lako naruce ako nema boje koju hocemo i tako.
    Znaci moja Bruna ce imati bus kose na mamu. Nikad nisam stucala prije a sad samo izleti iz mene jedan dva i stane 😂😂😂
    Oticanje nogu...problem vec preko mjesec dana. Trudim se pit tekucine dosta, legnem sa nogama poviseno da su kao iznad nivoa srca, malo ublazi ali i dalje imam problem. Najbolje su bile dan nakon mora...
    Meni je sutra pregled, nadam se da je sa cerviksom sve ok jer mi se zaista gade utrogestani vise. Nek mi stavi taj vrazji pesar i bok. Trta trta vlada tako da sam dns u pms-u i cistim ko luda. Naravno ne dizem nista tesko, ali ono... masine vrte ko lude pa ko budala stvar po stvar vadim iz nje 😂😂😂

petrapp2605
    06. Lipanj 2018. 12:33

Kažu da trudnice s jakim žgaravicama rađaju djecu s puno kose, ovo sa štucanjem i kosom sada prvi puta čujem. Ništa cure, ja ostajem doma u gaćama i eventualno kojoj majici...sve danas viđeno mi se niš ne dopada i postala sam škrta 🤣

Baby.nb1
    06. Lipanj 2018. 12:52

Pozdrav klokanice moje!
    O da, oticanje je u punom zamahu. Ja sam prstenje poskidala prije tjedan dan. A vi mrsavice, ja sam s kilama na +9 🐖
    Znate sta mi je zanimljivo, da od prvog pregleda dobivam tocno po dvije kile između pregleda. 
    Kako su se busice lijepo zaokruzile svima 😍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.