Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2018. 13:01

Baby.nb1

Pozdrav klokanice moje!
    O da, oticanje je u punom zamahu. Ja sam prstenje poskidala prije tjedan dan. A vi mrsavice, ja sam s kilama na +9 🐖
    Znate sta mi je zanimljivo, da od prvog pregleda dobivam tocno po dvije kile između pregleda.
    Kako su se busice lijepo zaokruzile svima 😍
    😂😂😂

Tak i ja - po 2 svaki put, ne daj boze da me koja zaobide 😄

Nas_bebac
    06. Lipanj 2018. 13:13

Uuhh oticanje i meni je problem al samo kada je full vruce vani ili kada stojim dugo primjetim da su mi noge natekle

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

christyy
    06. Lipanj 2018. 14:30

Bruncili

Christyy ja sam gledala u splitskom cityu i tamo imaju. Ne znam za zagrebacke. Teta mi je rekla i da se lako naruce ako nema boje koju hocemo i tako.
    Znaci moja Bruna ce imati bus kose na mamu. Nikad nisam stucala prije a sad samo izleti iz mene jedan dva i stane 😂😂😂
    Oticanje nogu…problem vec preko mjesec dana. Trudim se pit tekucine dosta, legnem sa nogama poviseno da su kao iznad nivoa srca, malo ublazi ali i dalje imam problem. Najbolje su bile dan nakon mora…
    Meni je sutra pregled, nadam se da je sa cerviksom sve ok jer mi se zaista gade utrogestani vise. Nek mi stavi taj vrazji pesar i bok. Trta trta vlada tako da sam dns u pms-u i cistim ko luda. Naravno ne dizem nista tesko, ali ono… masine vrte ko lude pa ko budala stvar po stvar vadim iz nje 😂😂😂

Ma budem i ja otišla pogledati u Cityu u Zagrebu. Evo danas je baš žuta srijeda i u baby centru imaju 15% na redovne cijene.

Schinin
    06. Lipanj 2018. 15:43

Pozdrav cure, kako ste mi danas?
    Suosjecam sa onima koje oticu, ja naginjem tome I kad nisam trudna 😓 meni za sada najbolje pomaze bazen I tusiranja toplo-hladno....
    Sad da se malo smojete: mazila se ja sinoc sa mojom misicom I ona nekako blesavo trzne glavom I pukne mene u usnice I tako vam ja sad hodam otecene i rasjecene usnice 😂😂😂 odvela ja malu u skolicu, ona zena zagleda, al nista ne rece😂😂😂😂

Baby.nb1
    06. Lipanj 2018. 16:02

Schinin

Suosjecam sa onima koje oticu, ja naginjem tome I kad nisam trudna 😓 meni za sada najbolje pomaze bazen I tusiranja toplo-hladno….
    Sad da se malo smojete: mazila se ja sinoc sa mojom misicom I ona nekako blesavo trzne glavom I pukne mene u usnice I tako vam ja sad hodam otecene i rasjecene usnice 😂😂😂 odvela ja malu u skolicu, ona zena zagleda, al nista ne rece😂😂😂😂

Mogu mislit sta joj je prolazilo kroz glavu 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Schinin
    06. Lipanj 2018. 16:06

Baby.nb1

Schinin

Suosjecam sa onima koje oticu, ja naginjem tome I kad nisam trudna 😓 meni za sada najbolje pomaze bazen I tusiranja toplo-hladno….

Mogu mislit sta joj je prolazilo kroz glavmmu 😂😂😂

Muz vec odavno kaze da ce naj*** jednog dana zbog mene 😂😂😂Imam vam ja takvih prica na izvoz 😂😂😂 a on jadan svaki put nastrada😂😂😂

Baby.nb1
    06. Lipanj 2018. 16:42

Cure jel uzima koja posebno omega 3 capsule? Moram si uzet neke, po preporuci doktora, a naravno da ih ima mali milijon, a u ljekarni ako pitam znam da ce mi odmah bubnut najskuplje 

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    06. Lipanj 2018. 17:14
    25.
    25.

Puni tjedan, nisam dugo popratila rast fotografijom. Od prošlog tjedna sam dobila +2kg, što, kako? Celulita ima više nego kože
    Isssa, 3. tromjesečje, kako leti! Lijepi trbuh i linija

• LaFemme
    06. Lipanj 2018. 18:07

Curke, trbusi su vam odlicni.😊
    Issa cestitam na ulasku u 3. tromjesecje. Super izgledas😉
    Ja sam sa +2 kg usla u 20. tjedan. Imam jako suhu kozu i stalno se mazem, ali ipak su mi krenule prve strije i to na dojkama. Ako je sad vec tako kako ce tek biti pred kraj 😫
    Noge su mi kao i svima vama pocele naticati. A valjda je to normalno po ovom vremenu i trudnoci.

Isssa
    06. Lipanj 2018. 19:24

Hvala cure, leti vrijeme 😀
    Trbuščići su vam preslatki😍
    Pijte puno vode zbog naticanja, stalno imajte bočicu uz sebe i pijuckajte, ja sam 3 dana manje pila (do 2 litre na dan) i počela sam naticati odmah, sad sam opet na 3-4 litre i super, nema naticanja uopće 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.