Christyy- za sada sam na plus 1 kg (17 tjedana), al sam se prije trudnoće udebljala 6 kg tako da ce i tih 6 trebat skinut kad rodim 😱
Jutro,
Ma nemam komentara za takvo preseravanje s tepanjem...bitno da sam ja na vrijeme dala do znanja da to necu tolerirat...😀
Predivni su vam trbusi.
Issa cestitam na ulasku u 3. Tromjesecje 😀
Ja sam sad bila na farmakolohiji na rebru, prije trudnoce sam imala jaku alergijsku reakciju, pretpostavlja se na paracetamol, ali me nisu stigli testirat na nista jer sam ostala trudna 😀 prvi put kad odem u bolnicu di cu rodit moram ih upoznat sa situacijom, onda mi oni daju popis lijekova koje daju za vrijeme poroda, pa to nosim farmakologu, a sve sto ce davat protiv boliva daju s odredjenom dozom rizika i moraju bit spremni na alergijsku reakciju...
Isssa ne mogu vjerovat da si vec u trecem tromjesecju!!
Delilah uzas, nadam se da ces proci bez alergijskih reakcija i brzo nakon poroda saznati sto je bilo u pitanju
Ja sam s kilama na ti ocito, jer sam na +6
Jutroo curee mi danas postenoo produzilii 🙂🙂
Ja sam u +4 kg beba mi je nesto ljena jučer nije htjela mrdnut ujutro samo dva put cijeli dan sam je morala budit i onda uvecer tulumm zakljucila beba kada ti meni nedas spavati zasto bi ja tebi hahah tako da do 3 je bilo lupanje 😂😂 pa zaspala jutros obrnuto hahahha 😁😁 sada lupa ko veliki 😃😃😃
Ne volim tepanje, smatram da batine nisu odgojna mjera ali da se moramo postavit malo strože to se slazem jer inace cemo biti marionete....
Cure sta vi kuhate danas ja imam blokadu...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro trudnice! Ja sam u gradu, krenula malo u shopping za sebe, trebam badić pod hitno da se mogu kupati. I isprobavam gornji dio četvorku misleći kako će mi biti taman, aha moš mislit treba mi petica 😱😱😱. Moje kile su sve otišle u trbuh i sise očito, a za sad sam samo 3 kg u plusu. Nadam se da će sise više prestati rasti. Isssa predivna si 😍
E da evo i nas debelih 😁😁😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Koji idiot moraš biti da se spremiš za grad, obučeš bijelu majicu i na izlasku se pošpricaš sa ŽUTIM parfemom😤😤😤😤😤😤 i sad sam sva flekava 🤯🤯🤯🤯koja sam ja specijalka 😂😂😂😂😂
Ja sam se vagala u 17 tjednu i imala sam 5+ . U ponedjeljak cu opet .
Lijepe bušice svima ♥️
Ja isto trebam badic ,mogla bi i ja to danas . Kad imam slobodno. Nemam mora ,ali imam jezero 3 min od stana koje je predivno . U starom badiću sam se kupala i molila Boga da netko ne naiđe ,jedan krivi pokret i završila bi u novinama na naslovnici 😂
Malo je falilo da ne izlete.
Jel tko od vas štuca ? Kod mene nije normalno . Znači svaki dan jedno 10 puta u danu i ti onako glasno .
Prije trudnoće mi se to desi jednom u godini .
Navodno kosa raste ako štucamo.
Ujutro čim otvorim oči prvo štucnem pa idem dalje 😂
I nemogu uopće kontrolirati niti znma kada će doći.
Na poslu zna biti smiješno ali šta ću 🙂
Bok cure! Bušice su vam preslatke! Mene tako panika hvata tog poroda i svega. Stvarno se jako bojim. Znam, nisam jedina..al eto. Jucer sam na cbsreality gledala neku emisiju o teskim i rizicnim porodima i mislim si budalo prebaci program, nemoj to gledati, ali ne, blejala sam u emisiju dok nije prosla. I panika jos veca 🤦♀️
Ja vani pod suncobranom umirem od vrucine a u kuci lijepo hladno. Uopce ne znam koji mi je vrag 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji