Cokica inace vodim trudnocu kod Dr. Bacica, ovo sam isla privatno i trazila anomaly scan i 4D, dosao me pregled 600kn.
Super vazno da si ti zadovoljna, za takav kvalitetan pregled nije mi žao svake lipe..

Dija hvala 😘 budem pisala sto i kako kad nalazi budu gotovi
Nas_bebac zaboravih ti cestitat godisnjicu 🎉 nek vam je sretno i da ih dozivite jos puno, puno
Dea_Rene cestitke na curici
Da ne nabrajam jer bih sigurno neku zaboravila: busice su vam divne 😍

Hvala svima 🙂🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kad smo kod odgoja upravo sam se posvadjala sa mamom 🤬🤬🤬 dakle pricam ja njoj kako je muz odvezao svoj auto u servis I da sam otisla po njega kad sam malu pokupila iz skole, dovezli se kuci I on uzeo moj auto da se vrati ma posao I kako je malecka briznula u neutjesan plac kad je vidjela da joj tata odlazi ( u smislu “kak je slatko, povezanost izmedju njih dvoje”) I kaze ona meni na to kako ja moram to histeriziranje odmah u pocetku sasjec I da joj trebam “zveknut samarcinu” da nauci da se to ne radi 😱😱😱 mislim hallo???? Osim sto sam protiv udaranja djece, mislim da je to najgore sto mozes ucinit - dijete tuzno sto tata ode a ja da je jos tucem 😱🤬 nevjerovatno kakvih cu jos bisera cut od nje 😓 da napomenem ja sa svojom majkom nikad nisam imala poseban odnos I od kako sam sama mama sve vise uocavam greske koje je ona pravila u odgoju ( a ima ih puno!) a ovo me je bas izbacilo iz takta 🤬🤬 a sto se tice tepanja- to mi je uzas 😱 ono koristit umanjenice tipa bebica, mala itd je cist ok ali izkrivit rijeci? Tuljka??? Izvinite ali to mi je cisto preseravanje i glupiranje

Jutrooo trudnice. Nama danas 21 puni. Imam aplikaciju ka my pregnancy i ta mi aplikacija svaki put kad navrsim puni tjedan cestita. I bas se mislim ajme di vec 21.
Schinin ja sam bas o slicnim stvarima neki dan razmisljala. Ugl kaze meni muz ka da cu ja klepnit nekad bebacha kad bude veci ako bude zlocest, ja mu kazem da garantiram da necu. Mene moji nisu nikad kao malu tako da sigurno da se moze i bez toga proci. Ovdje su jos uvijek ljudi u tom djiru ka da su to odgojne mjere, ja cak kad se nadjem u tim nekim situacijama ne mogu se nacudit njihovoj logici.
Evo primjera, daju djetetu od 2 god mob s crtanim, djetetu padne mob pukne im ekran. I onda po ditetu deranje i po guzi.

Dobro jutro cure 😀
Jučer sam pričala sa susjedom koja radi u Petrovoj, rekla mi je da imaju praksu "starije" prvorotkinje zadržati u bolnici malo prije termina da budemo pod nadzorom, u 36 tjednu se treba prijaviti u trudničku ambulantu i odabrati doktora koji će voditi porod. Preporučila mi je dr. Zlopaša, on je šef rodilišta za porod, a ako ću ležati prije poroda tamo onda dr. Škrablin.
Tečaj trudnički priznaju iz doma zdravlja, ne mora biti baš njihov 😀, i sad sam zvala za trudnički tečaj na prilaz baruna Filipovića i rekli su da samo dođemo, ne treba se predbilježi 😀, 13 i 14.06 u 16 sati se održava zadnji tečaj prije ljetne stanke.
Inače kako ste, kak podnosite sparinu i vrućinu? Ja pijem puuuuuno vode, a WC mi je prostorija u kojoj provodim naj više vremena u danu 😂😂😂😂

Crna Hvala ti za onaj komentar o kolicima, baš sam sad išla googlat za joolz i jako mi se sviđaju! Ja sam cijelo vrijeme gledala stokke jer su mi ona najljepša i sad vidim da su ova ful slična a cjenovno dosta jeftinija, tako da definitivno ću ići pogledati :)
Meni se isto baš sviđaju, čak su mi i ljepša nego stokke… izgleda da neće bit kako sam si zamislila max 5000 kn za kolica 🙊🙊, joolz su mi za sada nb.1
Nemoj zaboraviti da su na akciji 10% i jos na zutoj srijedi bude 15% pa ispadnu oko 6200 😁😁😁
Nesto je baby centar mijenjao ta pravila popusta pa vidim da na joolz stoji 10%.
Mozda ce bit lakse prezivjeti tu razliku od 1200kn 😁
Mislis da se popusti zbrajaju za zutu srijedu?
+ jos kupit AS i adapter za nju😃
Mislim da ih u cityu ni nemaju. Ima na njihovoj stranici dostupnost u prodavaonici pa treba pogledati.

Curke buše su vam prekrasne!! Ja u petak ujutro imam pregled a i tad mi je puni tjedan pa ću se onda opaliti neku sliku.
Vagala sam se jutros i od prošlog pregleda prije mj dana sam dobila kilu. Kak vi stojite s kilama? Ja sam zadnjih par dana baš nešto izgubila apetit i često mi zna doć mučnina tokom dana što mi je baš čudno.
Ajmee Isssa ti si već 27 tj prešla!! Znači ulaziš u treće tromjesečje! Kako mi vrijeme brzo leti pa to je strašno

Curke buše su vam prekrasne!! Ja u petak ujutro imam pregled a i tad mi je puni tjedan pa ću se onda opaliti neku sliku.
Vagala sam se jutros i od prošlog pregleda prije mj dana sam dobila kilu. Kak vi stojite s kilama? Ja sam zadnjih par dana baš nešto izgubila apetit i često mi zna doć mučnina tokom dana što mi je baš čudno.
Ajmee Isssa ti si već 27 tj prešla!!Znači ulaziš u treće tromjesečje! Kako mi vrijeme brzo leti pa to je strašno
Prebrzo vrijeme leti, nisam se ni okrenula a evo zadnje tromjesečje, e sad je to stvarno postalo ozbiljno 😂😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji