Crna Hvala ti za onaj komentar o kolicima, baš sam sad išla googlat za joolz i jako mi se sviđaju! Ja sam cijelo vrijeme gledala stokke jer su mi ona najljepša i sad vidim da su ova ful slična a cjenovno dosta jeftinija, tako da definitivno ću ići pogledati :)
Meni se isto baš sviđaju, čak su mi i ljepša nego stokke… izgleda da neće bit kako sam si zamislila max 5000 kn za kolica 🙊🙊, joolz su mi za sada nb.1
Nemoj zaboraviti da su na akciji 10% i jos na zutoj srijedi bude 15% pa ispadnu oko 6200 😁😁😁
Nesto je baby centar mijenjao ta pravila popusta pa vidim da na joolz stoji 10%.
Mozda ce bit lakse prezivjeti tu razliku od 1200kn 😁
Mislis da se popusti zbrajaju za zutu srijedu?
+ jos kupit AS i adapter za nju😃
Uff bome ste se raspisale :)
Cure sretan rockas 😘
Ja bila danas na 4D i radili anomalu scan, bila sat vremena. Cekamo curicu
Sve mjere su ok i odgovaraju tjednima, srce, mozak i kraljeznica kaze savrseni. Jedino ju brine stonu tih sat vremena nije vidila da se zeludac puninadam se da ce na sljedecem pregledu i to biti ok.
Cestitke na curici!🌸
Crna Hvala ti za onaj komentar o kolicima, baš sam sad išla googlat za joolz i jako mi se sviđaju! Ja sam cijelo vrijeme gledala stokke jer su mi ona najljepša i sad vidim da su ova ful slična a cjenovno dosta jeftinija, tako da definitivno ću ići pogledati :)
Meni se isto baš sviđaju, čak su mi i ljepša nego stokke… izgleda da neće bit kako sam si zamislila max 5000 kn za kolica 🙊🙊, joolz su mi za sada nb.1
Nemoj zaboraviti da su na akciji 10% i jos na zutoj srijedi bude 15% pa ispadnu oko 6200 😁😁😁
Nesto je baby centar mijenjao ta pravila popusta pa vidim da na joolz stoji 10%.
Mozda ce bit lakse prezivjeti tu razliku od 1200kn 😁
Mislis da se popusti zbrajaju za zutu srijedu?
+ jos kupit AS i adapter za nju😃
Koliko sam shvatila tetu u babycentru, da. Jer mi je to pricala tad za tu karticu i kaze nemoj propustit zutu srijedu...sad... valjda nisam pobrkala skroz
Cestitke na curici
A sto se tice tepanja, ako si naglasila da to ne zelis, onda bi bilo u redu da to postuju. Ali opcenito imam osjecaj da kad kao trudnica ides reci nesto vezano za bebu i kako ti planiras nesto raditi ili ne raditi, da automatski svi gledaju s nekakvim podsmjehom. Ono, u stilu, evo pocinje filozofiranje i preseravanje. I sto je najgore, imam dojam da si svi uzimaju za pravo da taj tvoj izbor dovedu u pitanje ili ga onako nekim posprdnim komentarom obezvrijede.
url=https://lilypie.com]
Anđeo privatno u Rijeci kod Elvire Škunce. Sve je bas detaljno obradila. Na mail mi je poslala 108 slika sa pregleda. Bas sam jako zadovoljna sa njom.
Anđeo privatno u Rijeci kod Elvire Škunce. Sve je bas detaljno obradila. Na mail mi je poslala 108 slika sa pregleda. Bas sam jako zadovoljna sa njom.
Samo da se malo u vezi ovoga uključim, s ljetnica 🙂
I inače ideš kod nje? To si sama tražila 4d? Ja max budem pol sata i dobijem 20-tak slika, al su većinom ni za što. Doduše, posteljica mi je sprijeda pa i ona smeta. I jesi to normalno platila ili nešto posebno?
Cokica inace vodim trudnocu kod Dr. Bacica, ovo sam isla privatno i trazila anomaly scan i 4D, dosao me pregled 600kn.
Cokica inace vodim trudnocu kod Dr. Bacica, ovo sam isla privatno i trazila anomaly scan i 4D, dosao me pregled 600kn.
Aha, znači u tome je stvar. Hvala 🙂
Super vazno da si ti zadovoljna, za takav kvalitetan pregled nije mi žao svake lipe..
Sortiraj odgovore
Najstariji