Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    05. Lipanj 2018. 19:51

Bruncili

Anđeo_

christyy

Crna Hvala ti za onaj komentar o kolicima, baš sam sad išla googlat za joolz i jako mi se sviđaju! Ja sam cijelo vrijeme gledala stokke jer su mi ona najljepša i sad vidim da su ova ful slična a cjenovno dosta jeftinija, tako da definitivno ću ići pogledati :)

Meni se isto baš sviđaju, čak su mi i ljepša nego stokke… izgleda da neće bit kako sam si zamislila max 5000 kn za kolica 🙊🙊, joolz su mi za sada nb.1

Nemoj zaboraviti da su na akciji 10% i jos na zutoj srijedi bude 15% pa ispadnu oko 6200 😁😁😁
    Nesto je baby centar mijenjao ta pravila popusta pa vidim da na joolz stoji 10%.
    Mozda ce bit lakse prezivjeti tu razliku od 1200kn 😁

Mislis da se popusti zbrajaju za zutu srijedu?
    + jos kupit AS i adapter za nju😃

Looda_vila
    05. Lipanj 2018. 19:53

Dea_Rene

Uff bome ste se raspisale :)
    Cure sretan rockas 😘
    Ja bila danas na 4D i radili anomalu scan, bila sat vremena. Cekamo curicu
    Sve mjere su ok i odgovaraju tjednima, srce, mozak i kraljeznica kaze savrseni. Jedino ju brine stonu tih sat vremena nije vidila da se zeludac puni nadam se da ce na sljedecem pregledu i to biti ok.

Cestitke na curici!🌸 

• Bruncili
    05. Lipanj 2018. 20:04

Looda_vila

Bruncili

Anđeo_

christyy

Crna Hvala ti za onaj komentar o kolicima, baš sam sad išla googlat za joolz i jako mi se sviđaju! Ja sam cijelo vrijeme gledala stokke jer su mi ona najljepša i sad vidim da su ova ful slična a cjenovno dosta jeftinija, tako da definitivno ću ići pogledati :)

Meni se isto baš sviđaju, čak su mi i ljepša nego stokke… izgleda da neće bit kako sam si zamislila max 5000 kn za kolica 🙊🙊, joolz su mi za sada nb.1

Nemoj zaboraviti da su na akciji 10% i jos na zutoj srijedi bude 15% pa ispadnu oko 6200 😁😁😁
    Nesto je baby centar mijenjao ta pravila popusta pa vidim da na joolz stoji 10%.
    Mozda ce bit lakse prezivjeti tu razliku od 1200kn 😁

Mislis da se popusti zbrajaju za zutu srijedu?
    + jos kupit AS i adapter za nju😃

Koliko sam shvatila tetu u babycentru, da. Jer mi je to pricala tad za tu karticu i kaze nemoj propustit zutu srijedu...sad... valjda nisam pobrkala skroz

Baby.nb1
    05. Lipanj 2018. 20:06

Cestitke na curici 
    A sto se tice tepanja, ako si naglasila da to ne zelis, onda bi bilo u redu da to postuju. Ali opcenito imam osjecaj da kad kao trudnica ides reci nesto vezano za bebu i kako ti planiras nesto raditi ili ne raditi, da automatski svi gledaju s nekakvim podsmjehom. Ono, u stilu, evo pocinje filozofiranje i preseravanje. I sto je najgore, imam dojam da si svi uzimaju za pravo da taj tvoj izbor dovedu u pitanje ili ga onako nekim posprdnim komentarom obezvrijede.

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    05. Lipanj 2018. 21:22

Dea_Rene- bravo za pregled 😊, gdje si bila na 4D?

Dea_Rene
    05. Lipanj 2018. 21:30

Anđeo privatno u Rijeci kod Elvire Škunce. Sve je bas detaljno obradila. Na mail mi je poslala 108 slika sa pregleda. Bas sam jako zadovoljna sa njom. 

05. Lipanj 2018. 21:37

Dea_Rene

Anđeo privatno u Rijeci kod Elvire Škunce. Sve je bas detaljno obradila. Na mail mi je poslala 108 slika sa pregleda. Bas sam jako zadovoljna sa njom.

Samo da se malo u vezi ovoga uključim, s ljetnica 🙂
    I inače ideš kod nje? To si sama tražila 4d? Ja max budem pol sata i dobijem 20-tak slika, al su većinom ni za što. Doduše, posteljica mi je sprijeda pa i ona smeta. I jesi to normalno platila ili nešto posebno? 

Dea_Rene
    05. Lipanj 2018. 21:52

Cokica inace vodim trudnocu kod Dr. Bacica, ovo sam isla privatno i trazila anomaly scan i 4D, dosao me pregled 600kn.

05. Lipanj 2018. 21:53

Dea_Rene

Cokica inace vodim trudnocu kod Dr. Bacica, ovo sam isla privatno i trazila anomaly scan i 4D, dosao me pregled 600kn.

Aha, znači u tome je stvar. Hvala 🙂

• Anđeo_
    05. Lipanj 2018. 22:09

Dea_Rene

Super vazno da si ti zadovoljna, za takav kvalitetan pregled nije mi žao svake lipe.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.