Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    01. Lipanj 2018. 18:19

Vi što naručite da li prije toga negdje isprobate kolica ili naručite npr. Iz kataloga.. Zanima me jer bi i ja izvana a kod nas nema baš tih modela za isprobati

Isssa
    01. Lipanj 2018. 18:33

Endzrue

Vi što naručite da li prije toga negdje isprobate kolica ili naručite npr. Iz kataloga.. Zanima me jer bi i ja izvana a kod nas nema baš tih modela za isprobati

I ja ću izvana naručiti na blef, pročitala sam sve moguće recenzije, pregledala ocjene i riskirati ću 😀

01. Lipanj 2018. 18:44

Endzrue i Isssa, ja sam za prvo dijete narucila od Slovenaca i koristila sam ih i za drugo dijete, kasnije sam ih poklonila, ali sad opet planiram od te firme naruciti, cijena 3 u 1 kolica je nesto malo preko 3000 kn i dostava 100 kn. Dobijete i adaptere za jaje i kosaru i sportski dio, mrezu za komarce i navlaku za kisu te ruksak za kolica u toj cijeni. Mana im je autosjedalica jaje jer je nekako nedorecena, mi smo kupili onaj umetak za novorodencad zasebno i stavljali u tu as i tad je bilo ok. Firma se zove Babyboom, kolica su Mirage Reverso, ali imaju i neke druge modele, evo link pa si pogledajte (inace imaju i na nasem Njuskalu oglase):
    http://www.baby-boom.si/sl/
    Meni su se svidjela jos 2014. kad sam prva kupovala jer su s 3 kotaca...

Dija85
    01. Lipanj 2018. 18:45

Endzrue

Ja cu isto na blef.. nemam baš drugog izbora. Daleko su mi sve trgovine da bi ih isprobala. Iako bih rado da mogu. Isto sam kao Isssa pročitala vec hrpu recenzija i svega. Vjerovatno ce biti neka Bebetto, nisam jos odlucila koja

Amy2018
    01. Lipanj 2018. 19:14

Bravo za pregled nina, nista ljepse kad je beban ok. Nego cure, koju zaboli od vas stomak kao mene kad se beba okrece u stomaku, inace kad se vrti, ne boli, ali covjece kad okrece se sprijeda prema nazad i obrnuto, gasovi samo takvi, i osjecaj kao tektonsko pomjeranje svih organa, pronalazi li se koja?mozda koja je trudna koliko i ja ili vise? 🤣 I inace, citate li iz znatizelje,, proljetne bebe,, ja ih i spavajuci pratim, jako Interesting, nekad se toliko uzivim da pomislim da je i meni termin da rodim 🤣

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Nas_bebac
    01. Lipanj 2018. 20:34

Amy2018

Bravo za pregled nina, nista ljepse kad je beban ok. Nego cure, koju zaboli od vas stomak kao mene kad se beba okrece u stomaku, inace kad se vrti, ne boli, ali covjece kad okrece se sprijeda prema nazad i obrnuto, gasovi samo takvi, i osjecaj kao tektonsko pomjeranje svih organa, pronalazi li se koja?mozda koja je trudna koliko i ja ili vise? 🤣 I inace, citate li iz znatizelje,, proljetne bebe,, ja ih i spavajuci pratim, jako Interesting, nekad se toliko uzivim da pomislim da je i meni termin da rodim 🤣

Evo ja se nalazim 😁😁😁 i meni kada se vrti nikom nista ali kada se okrece prema napred ili nazad di sve mislim covjecee di ces van i taj dio bude fulll tvrd kada se namjesti onda bude opet super  😁😁 i ja svako toliko škicnem 😊😊 cisto da se pripremim na ono sta me ceka ☺️

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• NemamNadimak77
    01. Lipanj 2018. 21:52

Mi smo kolica isprobali u trgovini, pa naručili preko webshopa zbog popusta i veceg izbora boja :) Mutsy Evo Farmer

Amy2018
    01. Lipanj 2018. 22:00

Nas_bebac

Amy2018

Evo ja se nalazim 😁😁😁 i meni kada se vrti nikom nista ali kada se okrece prema napred ili nazad di sve mislim covjecee di ces van i taj dio bude fulll tvrd kada se namjesti onda bude opet super 😁😁 i ja svako toliko škicnem 😊😊 cisto da se pripremim na ono sta me ceka ☺️

Eto bas sto kazes kao da ce van izici ali kroz trbuh, uhvate me gasovi, rekoh to nisam to je moja beba 😂 strasno kad vidim kako prenose termine i psihički se muce, uhvati me jeza, radije dvije sedmice ranije nego kasnije 😚

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• Anđeo_
    01. Lipanj 2018. 23:07

Pozdrav curke mi danas obavili pregled moja mišica je već prava curka 157g 🙈 prvi put je i dragi bio s nama dosad il nije našao parking a kasnim ili je radio 👏 bio je pre smiješan ono dobar dan i muk 15 min dok smo mi pricale ona zapisivao i nešto vaginalno gledala pa mu je rekla dođite bliže sad nakon 15 min ultrazvuka je izustio ajme šta se vrti šta je to normalno? Kako se ne umori ? Doktorica se baš smijala 😂 nakon šta je ultrazvuk završio rekao je doviđenja 😂😂 poslije sam ga baš zezala hodali smo do auta i umirali od smijeha rekao mi je: pa da vrti se ko ručak mali opa opa 🤦‍♀️ želim opet ić jedva čekam... reko ahaaa oćeš ići ćeš do vrata samnom idući put 😂 eeeee ti muški

• Anđeo_
    01. Lipanj 2018. 23:27

Nina- super za pregled, to je već pravi dečko ❤ ma te kile ja sam na plus 1 Al sam se prije trudnoće 6kg udebljala tako da mi ne treba 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Jooj kolica nezzz ni sama šta bi kad je bio sajam bilo mi je baš baš pre rano za kupovati, sad sam 16plus 5 I planiram tamo oko 25 tjedna ić još razgledavati pa odlučit jel zna se desiti da se mora i čekat ne bih volila da mi je neknap.. 
    Čirnem i ja na proljetne bebe 🙈🙈 baš su mi zanimljive cure..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.