Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    22. Svibanj 2018. 19:53

Ja ne znam što danas već nisam pojela 😂 ujutro čokolino,nektarinu, za ručak juhu, šniclu, napravila si salatu od jedne rajčice pola krastavca, malo fete, onda zdjelicu jagoda, pa sam pogačice sa sirom jela, i sad sad pola zdjele trešnji pojela, i nekak mi se čini da neću stati na ovome 😂😂😂😂

• Anđeo_
    22. Svibanj 2018. 20:04

Petrapp2605- danas sam i ja natrapala svega dorucak mlijeko i lino jastučići pa onda jedan tost i paradajz pa na pregled pa jagode pa pizza pa jagode i nektarina 😂 sad već kopam po frižideru 🤨 baš me zanima šečer ujutro 😭😱

Dea_Rene
    22. Svibanj 2018. 20:12

Uff kad smo kod hrane  ja danas trebala raditi dragom vocnu roladu al sam pojela sve jagode jer su mi bile prefine  

22. Svibanj 2018. 20:13

Hahahah znaci nisam jedina koja samo operira po frižideru! Ja jedva čekam lubenice!!!
    Iako sam čula da kod trudnica voće najviše deblja...

22. Svibanj 2018. 20:13

Šaljite mi recept za vocnu roladu sa jagodama plssssss

• Malaja12
    22. Svibanj 2018. 20:16

Uuuu njamiii ja bi sada nektarineee 😁😁 al zadovoljiti cu se tresnjama i kojom bananom 😁😁

Dea_Rene
    22. Svibanj 2018. 20:25

Pa ja sam mislila napraviti po ovom receptu iz linka, samo sto bi stavila jagode umjesto voca iz kompota
    https://www.coolinarika.com/recept/vocna-rolada-/

22. Svibanj 2018. 20:35

Delilah, jako fino izgleda! Radim i ja prisiljeno zelje, tako da znam recept ;) Ja inace zelje kratko blansiram pa ga prodinstam na ulju i dodam sok od rajcice, uz prilog pire krumpir naravno :) 
    Ja sam danas jela domace kruscice sa trokuticem sira i popila salicu kefira, onda za rucak tanjur krumpir gulasa (krumpir, mrkva, meso, grasak; ne jedem s kruhom), popodne zdjelicu voca (jagode, tresnje, marelice, nektarine) i za veceru jos jedan tanjur krumpir gulasa jer je ostalo. Oko podne sam popila kavu i to je to, mislim da nije previse :) Petrapp, daj strucni nutricionisticki komentar 

22. Svibanj 2018. 20:38

Bas ću probati roladu!
    Teta meni ti je super! Ja bi bila sretna sa sobom samo da izbacim sladoleda toliko! 

PlavaBorovnica
    22. Svibanj 2018. 20:46

Petrapp i Koskica, bravo, lijepe vijesti! 
    Hmm, i mi smo u apstinenciji zbog bakterije već mjesec dana, tako da nismo još ni konzumirali brak.😰 Ajajaj. 
    Teta, lijepo što već osjetis bebu i čak vidiš pokrete.. Onda sve djeluje nekako stvarnije...:)
    A što se jagoda tiče... Jagode i samo jagode. Mjerica od pola kile mi traje dva dana. Ne papam puno jer me trbuh ionako zateže, pa ni ne stane puno hrane barem tako mislim :) 
    Lea, također i ja čekam sočne lubenice!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.