Ja ne znam što danas već nisam pojela 😂 ujutro čokolino,nektarinu, za ručak juhu, šniclu, napravila si salatu od jedne rajčice pola krastavca, malo fete, onda zdjelicu jagoda, pa sam pogačice sa sirom jela, i sad sad pola zdjele trešnji pojela, i nekak mi se čini da neću stati na ovome 😂😂😂😂
Petrapp2605- danas sam i ja natrapala svega dorucak mlijeko i lino jastučići pa onda jedan tost i paradajz pa na pregled pa jagode pa pizza pa jagode i nektarina 😂 sad već kopam po frižideru 🤨 baš me zanima šečer ujutro 😭😱
Uff kad smo kod hrane ja danas trebala raditi dragom vocnu roladu al sam pojela sve jagode jer su mi bile prefine
Hahahah znaci nisam jedina koja samo operira po frižideru! Ja jedva čekam lubenice!!!
Iako sam čula da kod trudnica voće najviše deblja...
Uuuu njamiii ja bi sada nektarineee 😁😁 al zadovoljiti cu se tresnjama i kojom bananom 😁😁
Pa ja sam mislila napraviti po ovom receptu iz linka, samo sto bi stavila jagode umjesto voca iz kompota
https://www.coolinarika.com/recept/vocna-rolada-/
Delilah, jako fino izgleda! Radim i ja prisiljeno zelje, tako da znam recept ;) Ja inace zelje kratko blansiram pa ga prodinstam na ulju i dodam sok od rajcice, uz prilog pire krumpir naravno :)
Ja sam danas jela domace kruscice sa trokuticem sira i popila salicu kefira, onda za rucak tanjur krumpir gulasa (krumpir, mrkva, meso, grasak; ne jedem s kruhom), popodne zdjelicu voca (jagode, tresnje, marelice, nektarine) i za veceru jos jedan tanjur krumpir gulasa jer je ostalo. Oko podne sam popila kavu i to je to, mislim da nije previse :) Petrapp, daj strucni nutricionisticki komentar
Bas ću probati roladu!
Teta meni ti je super! Ja bi bila sretna sa sobom samo da izbacim sladoleda toliko!
Petrapp i Koskica, bravo, lijepe vijesti!
Hmm, i mi smo u apstinenciji zbog bakterije već mjesec dana, tako da nismo još ni konzumirali brak.😰 Ajajaj.
Teta, lijepo što već osjetis bebu i čak vidiš pokrete.. Onda sve djeluje nekako stvarnije...:)
A što se jagoda tiče... Jagode i samo jagode. Mjerica od pola kile mi traje dva dana. Ne papam puno jer me trbuh ionako zateže, pa ni ne stane puno hrane barem tako mislim :)
Lea, također i ja čekam sočne lubenice!
Sortiraj odgovore
Najstariji