Petrapp i Andeo bravo za pregled, samo nek je sve u redu! ☺
Koskica i Petra sad treba nadoknaditi vrijeme apstinencije, naprijed cure 🤣
Mi smo danas slagali komodu jucer kupljenu u jyisku, taman ju ulovili na akciji 😁
Kalanhoja, da, nas dvije idemo tamo, Tinci mi je preporucila jer u Puli bas i nema privatnih ginekologa, imas polikliniku Ars Medico, za druge neznam. Mi idemo u Medico kod dr. Puneka, odlican je! Pregled je zadnji put trajao pola sata (uzv), doktor je gledao doslovno sve - mozak, srce, kraljeznicu, svaki clanak na svakom prstu, ma sve! Ukupno smo muz i ja bili unutra sat vremena, da se uopce upozna s nama i napise cijelu povijet bolesti (terapija koju uzimas i sl.). Cijena pregleda je 300kn, nitko mi nije spominjao ni posebnu cijenu za prvi pregled ni nista, ali nisam dobila cd, doduse nisam ga ni trazila. Narucila sam se za isti dan kad sam dosla, odmah su imali slobodno, nema cekanja ni nista, jako sam zadovoljna, tako da preporucam :)
Amy, ja sam i inace na mirovanju. Skinuta sam sa strogog mirovanja, sad je "obicno" . Doktor mi je samo napomenuo da je beba nisko, ali ne moram zbog toga lezati.
Petrapp, pogacice izgledaju odlicno!
Lea, pazi sto jedes, ali ako tijelo pita, nemoj gladovati, mozda bas imas povecanu potrebu za unosom hrane zbog rasta i razvoja bebe.
Ne gladujem ja samo pretjerujem
Ja privatno kad zatreba idem u Ri kod Dr Vezmara svakom ga preporucam!
Ps kakvo je to prisiljeno zelje ????
Teta90 ja na luk stavim dinstat zelje, prelijem rajcicom, zacina i za 10ak minuta stavim vode i dolijevam po potrebi...slika govori vise od 1000 rijeci, a fasirance pecem u rolu na masnom papiru bez kapi ulja ili masti, a ovu porciju nisam mogla pojest, oci su bile previse gladne 😂 a u pire krumpir obavezno ubacim i mrkvicu 😀
Ne gladujem ja samo pretjerujem
Ja privatno kad zatreba idem u Ri kod Dr Vezmara svakom ga preporucam!
Ps kakvo je to prisiljeno zelje ????
Na luku zdinstas mlado zelje I kad omeksa dodas pasiranu rajcicu tj. napravis paradajz sos ko za cufte. Meni.najbolje ide uz pire krumpir I fasirance
url=https://lilypie.com]
Eto nas u isto vrijeme 😂😂
Kliknula bi lajk, ali nemamo tu opciju 😂 sad imaju i sliku pa nek sline cure 😂
Delilah- u pire mrkva? To nisam nikad probala sutra ćemo pohana pileća prsa, pire i špinata pa ću baš probat stavit mrkvicu.. to skuhas sastrane pa samo nasjeckaš ili drobiš kad i krumpir ?
Anđeo_ stavim kuhat mrkvu narezanu na kolutice zajedno s krumpirom i drobim zajedno s krumpirom...
Ja jedino zelje ne volim previše ali ovo mi se čini jako fino a i naziv mi je extra
Sortiraj odgovore
Najstariji