Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    22. Svibanj 2018. 16:52

Hvala Schinin!

Amy2018
    22. Svibanj 2018. 16:56

Vidim Lea da je spomenula kako bebaca osjeti dole jako jako nisko, kao tvrdo, to je meni svaki dan tako, doktorica ne spominje da nisko nosim ili ne, kako je moguce sa 20+7 da bude tako dolje nisko, a ksd udara, zna udarac biti oko pupka? Ne znam je li to razlog za brigu, jer ako nisko nosim voljela bih to znati da smanjim tempo, inace jako sam aktivna.Osjeca li neko jos tako tvrdo odnosno bebaca skroz dolje, cak u zoni gdje se brije 🤨

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Elza
    22. Svibanj 2018. 17:08

Maggie, ja bi na tvom mjestu isla/zvala za svaki slucaj, mozda ce ti dati uputnicu za dati urin da se iskljuci upala mjehura. Pitaj ju da vidis sto ce ti reci da budes na miru.

22. Svibanj 2018. 17:08

Lea, ma samo jedi! Ja sam prije neki dan bila nenormalno gladna, neznam sto sve nisam potrpala u sebe (doduse nije bilo nezdravo pa mi nije zao). Bila sam sama i skuhala sam si jecam s povrcem kao za rucak i veceru, ali sam sve pojela za rucak, pa tonu voca, dva kuhana jaja, palentu s jogurtom, svasta sam pojela. To je valjda bio takav dan kada tijelo trazi vise i samo jedi ako ti se jede :) Pojedi bolje voce ili neki jogurt s necim nego nesto nezdravo ;)
    Anđeo, joj ja bi sad pizzu, uzivajte i lijepo se napapajte! :-*
    Tinci, ides u pon kod istog doktora kao i uvijek? Ja cu ici isto iduci tjedan, moram se samo ici naruciti. Sve za rucak zvuci fino, za svakog ponesto :)
    Delilah, je to sto radis ono kultno prisiljeno zelje?  To sam tek u trudnoci pocela raditi i bas mi se svidja! :D
    Petrapp i koskica, ljubomorna sam na vas, ali ajde, moj muz danas ipak nije ostao zapostavljen, njega smo rijesili, a ja nazalost ne smijem nista :(
    Maggie, ja imam zavaljenu maternicu i cesto imam pritisak na mjehur, ali nikad mi nitko nije spominjao nikakav zahvat, ona tako stoji i to je to. 
    Amy, ja nosim nisko i jucer kad smo muz i ja vidjeli udarce su bili bas jako nisko, 6-8 prstiju ispod pupka (pa ti mjeri ). To je otprilike tu gdje si navela, prakticki u zoni brijanja.
    Samo da se pohvalim - dobila sam ovlastenje za samostalni rad (ponosni smajlic) 

koskica
    22. Svibanj 2018. 17:17

Christyy pa čak mi se ni ne čine toliko velike, valjda sam navikla jer su ove od elebaby isto divovske. A ako ih je tebi gin preporučila onda vjerujem da budu dobre jedino da mi legnu kao što kažeš da tebi nisu. Teta ne brini i ti češ doći na svoje ako ne prije nakon poroda. Bit će slađe nakon toliko vremena

url=https://lilypie.com]

Elza
    22. Svibanj 2018. 17:27

Teta, Tinchi vi idete privatno na pregled? Ako se dobro sjecam spominjale ste Medico (u Puli?)?
    Ako da, koji dr tamo radi? Gledala sam cjenik i samo ultrazvuk bez cd-a je 320 kn, to mi je prihvatljiva cijena pa bi mozda otisla napraviti uzv u 20.tjednu tamo..

Amy2018
    22. Svibanj 2018. 17:31

Teta, da li ti je zbog niske trudnoce receno da mirujes ili vodis,, normalan,, zivot? Mislim ako se osjeti nisko da se i nosi nisko, pa hajd znaj, u tebe eto jeste tako 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

petrapp2605
    22. Svibanj 2018. 17:34

Evo ja sam si malo pogačica sa sirom ispekla, zaželila sam se nećeg slanog 😉

22. Svibanj 2018. 17:52

Teta imaš pravo no ja pretjerujem sa sladoledom i to moram smanjiti pod hitno! Evo sad došla iz šetnje i jedem sir i kruh ma stalno jedem! 
    Sto se tiče da osjetim dole bebaca, da.. necu paničariti ali ću vidjeti sto će mi reci u ponedjeljak!  Ja nemam brzo tempo nije da sam extra aktivna osim ako se izbaci šetnja koja je kod mene prisutna skoro svaki dan jer mi jako pase hodati.

Baby.nb1
    22. Svibanj 2018. 17:57

Jao opet je netko spomenuo prisiljeno zelje, a jede mi se jos od zadnji put kad ga je netko spomenuo 😂😂😂
    A nisam ga danas htjela raditi jer mi uz njega ide pire krumpir, a jucer smo pire jeli. Danas je bolonjez na repertoaru. 
    Sutra bi moglo prisiljeno zelje 😍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.