Evo nas s pregleda! Moja mrvica ima 300 grama 😍 mahala nam je ručicama na uzv, ali nogice je stavila pod guzu tako da nam nikako ne želi pokazati svoj spol. Svi organi su kako trebaju biti, veličinom smo u 19.tj kako smo i mislili da je začeto, tako da je termin koji imamo dobar. Više nema mirovanja niti zabrane seksanja, ja kažem napokon!
Ajde odlično, nek je sve s bebicom u redu. Sada uživanje i želim vam da razvalite krevet danas
Petrapp2605- bravo za pregled, sad opušteno uživaj 😊
Evo i mene s pregleda ima 115g sve je u redu sve se lijepo razvija posteljica straga , i baš sam slatka dala nam je 5 sve prstići je pokazala takva nam je i sličica pre dobro ☺
Evo nas s pregleda! Moja mrvica ima 300 grama 😍 mahala nam je ručicama na uzv, ali nogice je stavila pod guzu tako da nam nikako ne želi pokazati svoj spol. Svi organi su kako trebaju biti, veličinom smo u 19.tj kako smo i mislili da je začeto, tako da je termin koji imamo dobar. Više nema mirovanja niti zabrane seksanja, ja kažem napokon!
👏👏👏👏
url=https://lilypie.com]
Petrapp i andeo, bravo za preglede!
Ima jos netko ovaj tjedan?
Sto kuhate danas? Ja evo radim krumpir gulas, mirise odlicno, jedva cekam da bude gotov :)
Hvala cure!
Christyy pa ne smijemo pretjerivati sad🤭🤭 😂, al ako ga i razvalimo, imam drugi samo ga treba smontirati 🤣🤣
Ja imam u pon taj anomaly stan!
Jela sam maneštru sa prosom salatu, tost, tonu i po sladoleda, 4kg jagoda... moram smanjiti jer ću doći na 200kg.. sto vi jedete da vas zasiti a ne deblja toliko! Ja sam grozna zadnji tjedan dana, samo jedem :-(
Mi pecemo doma pizzu baš cu je lijepo natrpat sa svim i svačim 😂😂😂 to nam je danas za ručak 😁
Hvala cure!
Christyypa ne smijemo pretjerivati sad🤭🤭 😂, al ako ga i razvalimo, imam drugi samo ga treba smontirati 🤣🤣
Hehehe eto vidiš, već si ti pripremljena
Petraap i Anđeo super za bebice uvijek me obraduje kada se cure jave sa dobrim vijestima..
Teta ja imam pregled u pon, jedva čekam..danas juha, špinat, riža, restani krumpir i piletina..tako da svima udovoljim
Sortiraj odgovore
Najstariji