Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delilah
    22. Svibanj 2018. 15:28

Tinci0 i ja jedva cekam ponedjeljak za pregled 😀
    A što se tiče kuhanja, dinstano zelje u sosu od rajčice, pire krumpir i faširanci u rolu...a desert trešnje, i jagode u medu...za prste polizat...

Schinin
    22. Svibanj 2018. 15:44

Jutro 😊 jel jos neko ovako lijen kao ja? 
    Cestitke na pregledima 🎉🎉🎉 moj je u cetvrtak, ovaj put cak sa uz😊dragi jedva ceka😃 
    Sto se tice vodit tatu na uz predpostavljam da medicinski zakon  u hr nije puno drugciji neg bilo gdje u svijetu: dakle ako ti kao pacijent dodjes I insistiras da tvoja pratnja bude prisutna pri pregledu onda ja kao dr nemam pravo glasa osim naravno ako je u pitanju neka po zivot opasna situacija. Isto tako ja sam kao dr duzna pitat pacijenta, ako on/ona nista ne kaze da li je u redu da pratnja bude prisutna. Tako da vam principijelno zakonski ne smiju zabraniti voditi tatu na preglede koliko god puta da to zelite!

Maggie85
    22. Svibanj 2018. 16:03

Izgleda da je nešto vezano uz mjehur. Kad sam se probudila, baš me jako boljelo s lijeve strane i nakon mokrenja je bio lakše, ali pritisak i zatezanje su ostali. Christyy, meni nije teško mokriti, a nisam ni napuhnuta, štoviše, baš sam zadnjih dana jela hranu koja ne napuhuje. Ići ću sutra do dr. ako ne prestane. Čitala sam da zavaljena maternica zna pritiskati mjehur pa se nekakvim zahvatom mora pomaknuti. Možda Schinin zna nešto o tome?

koskica
    22. Svibanj 2018. 16:05

Cure ja sam danas kupila ove vitamine. Skoro su duplo jeftinije od elebaby, a sastavom su skoro jednake. Na brzinu sam u ljekarni bacila oko i sve je jako blizu. Ove su od Alkaloida. 

url=https://lilypie.com]

koskica
    22. Svibanj 2018. 16:06

Petra pp i meni se posteljica povukla sa ušća tako da kad sam došla doma odmah smo se mm i ja bacili u akciju. Ha ha ha

url=https://lilypie.com]

christyy
    22. Svibanj 2018. 16:13

Maggie85 a moguće, znam samo da mene često zna boliti tako ko tebe al ja imam baš problema sa probavom i sa nadutosti (imala sam i prije trudnoće) i ćim nadutost nestane tako mene i bol prestane.
    koskica te je meni gin preporućio i meni nisu odgovarale, al sve smo različite tako da probaj. Divovske su jelda. Hahaha i kod tebe je veselo. Volite se ljudi, to je dobro 

Schinin
    22. Svibanj 2018. 16:13

Maggie85

Izgleda da je nešto vezano uz mjehur. Kad sam se probudila, baš me jako boljelo s lijeve strane i nakon mokrenja je bio lakše, ali pritisak i zatezanje su ostali. Christyy, meni nije teško mokriti, a nisam ni napuhnuta, štoviše, baš sam zadnjih dana jela hranu koja ne napuhuje. Ići ću sutra do dr. ako ne prestane. Čitala sam da zavaljena maternica zna pritiskati mjehur pa se nekakvim zahvatom mora pomaknuti. Možda Schininzna nešto o tome?

izvini, mislila sam ti nesto napisat o tome i zaboravih - trudnicki mozak  to kako si opisala meni zvuci najprije kao problem s mjehurom, nista opasno neg da ti se materninica kako se siri sad zavalila na mjehur i to te "smeta" moguce je i da imas malu upalicu. protiv oboje pomaze piti puno, ako je upala da isperes ono sto ne valja, ako je samo zbog polozaja maternice prema mjehuru - mjehur kad je pun dize maternicu... ne vjerujem da imas taj polozaj maternice, gdje bi zahvat bio neophodan, da je takav slucaj, imala bi puuuno prije probleme ne tek sada kad si trudna

Schinin
    22. Svibanj 2018. 16:16

koja je ono pisala o cokolinu? pogodite sto sad idem pravit HB kako smo se preselili ima nasa radnja ovdje pa su mi zalihe zagarantovane 
    i to zaboravih komentirat: Petra u napad i akcija  ne mora bit nii krevet, i kauc je dobar... i kakva fotelja, stolica, pod..... koskica i za tebe isto vazi  uzivajte cure

petrapp2605
    22. Svibanj 2018. 16:26

Schinin ja sam napisala da sam ga za doručak jela, dobar tek!  bit će akcije ak uhvatim muža 😂😂😂pobjegao mi je na nogomet. Ma bolje krevet, ipak nismo sami doma 🤣

Schinin
    22. Svibanj 2018. 16:36

petrapp2605

Schininja sam napisala da sam ga za doručak jela, dobar tek! bit će akcije ak uhvatim muža 😂😂😂pobjegao mi je na nogomet. Ma bolje krevet, ipak nismo sami doma 🤣

hvala, vec uzivam 
    poznato mi je to, nogomet ispred svega...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.