Hahahah ma neee mogla si se prijaviti! Odlične su im radionice!!!
Hahahah ma neee mogla si se prijaviti! Odlične su im radionice!!!
Sto se tocno radi na radionicama?
Ja sam jedno 5 puta već vadila krv, odma na početku, pa ponovo jer sam bila bolesna, pa sam u 8tj radila ogtt, pa 2 puta za štitnjaču. Sad za kontrolu ne moram ništa vaditi. A ogtt ak je sve ok šalju na polovici trudnoće tek, pa sad kako koga zapadne, meni i u domu zdravlja nude glukozu s limunskom bez ikakvog plaćanja. Sva sreća pa znam krvnu grupu da ne moram i to vaditi 😂, i da sam Rh poz., a mm Rh neg. pa se ne moram i zbog toga dodatno bockati.
Baby handling i tehnike disanja i uloga partnera na porodu. Možeš ići na jednu ili na obje.
Baby handling i tehnike disanja i uloga partnera na porodu. Možeš ići na jednu ili na obje.
Ahaa to su bas radionice, ja sam u glavi imala da se rade vjezbe. Nisam znala da i oni to imaju, inace sam namjeravala ici na radionice od udruge Primalja i obitelj ali tek tamo kasnije, jos mi je rano nekako.
Hvala :)
Super mi je bilo na kavi Teta
Mogle bi opet ponoviti...
Garavusa samo kada bebica lijepo napreduje
Tinci, obvezno! Javi se kada budes dolazila u Pulu pa se vidimo koji put
Lea, imam faks ujutro pa ne mogu.
Kalanhoja, ti si isto iz Pule? I ja sam se mislila uclaniti u Primalja i obitelj, oni cesto imaju radionice, jelda? Jesi bila, si zadovoljna?
Ja sam ogtt radila u 23 tjednu, krv svaki drugi mjesec, urinokulturu sam već 3 puta radila, urin svaki mjesec jer mi stalno nešto ne štima, eritrocite imam u urinu, štitnjaču svaki mjesec.
A ogtt sam radila na uputnicu, doma sam si iscijedila limun i tamo njoj dala da mi pomješa sa šećerom i vodom 😀, nisam privatno išla😀
Super za pregled 😍, možda na idućem se bebač otkrije 😍
Tinci, obvezno! Javi se kada budes dolazila u Pulu pa se vidimo koji putLea, imam faks ujutro pa ne mogu.
Kalanhoja, ti si isto iz Pule? I ja sam se mislila uclaniti u Primalja i obitelj, oni cesto imaju radionice, jelda? Jesi bila, si zadovoljna?
Jesam, da :) Mislila sam kod njih ici, nisam nikad prije bila. Mislim da imaju 1x mjesecno i to 4 vrste radionica. Nisam se jos bas previše raspitivala posto nisam ni na pola još. :) Htjela sam ići pri kraju ljeta, valjda ce raditi tad...
Sortiraj odgovore
Najstariji