Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    18. Svibanj 2018. 20:35

Justme ako misliš na onu stariju prvorotku koja je bila tiha na kraju su bebu izvukli forcepsom
    Bilo je riječi i o kozmetici djece. Ja svoju malu još sada kupam, tj. Sad sam je počela tuširati samo u čistoj vodi, stavim šampon 1 u mjesec ili dva tek toliko. A poslije kupanja koristimo samo becutan mlijeko za tijelo jer ima malo sušu kožu pa joj se peruta ako ništa ne stavim. Što se tiče kamilice u kupku ili maslinovo/bademovo ulje mi to nismo koristile tj. Probale smo ali kamilica ne zbog suhe kože ulje ne jer je počela dobivati osip. Ulje bi zatvorilo pore i koža nije mogla dobro disati

url=https://lilypie.com]

• Jagoda
    18. Svibanj 2018. 20:41

Vidim da pricate ogtt testu,ja sam u prvoj trudnoci vadila prvo u Domu zdravlja i krivo su mi ga izvadili. Rezultat je bia da imam secer, a razlog tome je bilo sta mi sestra nije rekla da se ta tekucina mora ispiti u nekoliko minuta vec me poslala u sobu do s tekucinom, a ja s to polako pujuckala misleci da mi tako nece doci slabo i naravno pokazalo mi trudnicki secer jer se secer nije uspia razgraditi. Onda sam isla privatno i sve je bilo ok. To je moje traumaticno iskustvo 😳

18. Svibanj 2018. 20:47

koskica da, da, na nju, za ovu mladu koja je vikala cijelo vrijeme sam nekako ulovila dio kad su joj malca dali u ruke.
    Meni je sin sklon atopiji pa su kupanja isto s jaaako malo kupke i to one A-Derma na bazi zobi bas za atopicare, a mazem ga losionom iz iste kolekcije jer nam je tak rekla pedijatrica, ali namjerevam uskoro preci na obicne djecje losione koje sam koristila na kceri (i jos koristim)

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 20:51

Lea1202- hoćeš hoćeš sigurna sam 😉
    Justme123- bas to koma mi je bilo gledat svi odlaze a ja ostajem 😭 i jos nije bilo guzve (u jednu ruku super al u drugu koma) pa su se sestre sakupile u prostoriju di vade krv i cakulee 😁😁

• Anđeo_
    18. Svibanj 2018. 20:57

Već sam bila na tom i sad krajem mj nosim opet mali guk profil (Ono šta se doma pikaš) meni je bilo jakoo muka i nakon 2 vađenja sam probljedila pa su me legli tamo kad mi je zadnji izvadila odjurila sam i sve povratila bile su 2 trudnice što su odmah nakon šta su popile... ovisi kako ko podnosi al mislim da bi bilo bolje s limunom ništa vas ne košta pitat pa ako daju super ako ne bar ste pitale

18. Svibanj 2018. 21:03

Ma Dat će vraga! Pogotovo ove kod nas u Puli. Nakostriješene su skoro sve! Ne kužim zašto nije dovoljno iz krvi vidjeti! 

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 21:14

Bas hahah ako dođeš dobar dan onda si na konju ko ne te rasplaču ko i mene za banalnu stvar.... Tj dal moram prebacit doktoricu ili je mogu pustit u puli hah... Uglavnom da... 

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 21:19

Evo dame moje malo slatkog 😊😊

18. Svibanj 2018. 21:22

Njam ja mislim da bi nogu od stola pojela! Kad krenu kile past ću na dupe mislim!!!! 
    Neljubazne su ful! Meni ne najljubaznija sestra bila u bolnici na ultrazvuku malo starija istarski priča- takve ti uljepšaju dan!! A tako su rijetke :-/

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 21:28

Danas me ulovilo neko ludilo vjerojatno jos drzi glukoza 🤣🤣🤣🤣 ja danas mjesila fuže  pa šugo pa mi nije dosta bilo i ovo sam isla umjesit Hahhaha 😁😁
    Da rijetke su ljubazne iako si ti prema njima pristojan barem ja jesam a sada tko ih razljuti rano ujutro ja neznam... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.