Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    18. Svibanj 2018. 21:52

Nas_Bebac- auuu šta ovo fino izgleda 😍😍 izgled mi ovako koda ih je neko crtao baš pufaste ti radila?

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 22:01

Anđeo - dada ja pekla 😊 i ispadnu pufaste i mekane su 

18. Svibanj 2018. 22:02

Nas_bebac predobre su ti kiflice! 😍

Baby.nb1
    18. Svibanj 2018. 22:03

Anđeo stvarno fino izgledaju 😍
    Ja danas jos jednom postala strina, od muza brat dobio sina, bome veliki decko 3700, 60cm 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

18. Svibanj 2018. 22:13

Cure jel napipate kad dio trbuha da vam je ful tvrd? Sad ležim i čitam vas i prošla sam rukom preko trbuha i dole onako osjetim bas tvrdo jedan dio...

• Malaja12
    18. Svibanj 2018. 22:32

Baby nb.1 - čestitke teta 😉😊😊😊 bome je velik decko nek je ziv i zdrav 😁

Baby.k
    18. Svibanj 2018. 22:44

Nas_bebac, mmmmm prefino izgledajuu😍
    Baby.nb1, čestitaam, bome pravi dečko😁
    Lea, tako i ja napipam, ovisi kako se beba namjesti.

Baby.nb1
    19. Svibanj 2018. 00:20

LEA1202

Cure jel napipate kad dio trbuha da vam je ful tvrd? Sad ležim i čitam vas i prošla sam rukom preko trbuha i dole onako osjetim bas tvrdo jedan dio…

To ti je bebica, ovisno di se zbuksa 😁😁
    Hvala!❤

url=https://lilypie.com]

Dija85
    19. Svibanj 2018. 07:24

Dobro jutro! Ja opet budna od 5. 😣 kaže mi mama to je zato što kao kokoška ideš spavati u 9 navečer. 🐔😂 a što ću. Slomi me i moram leći, ali preko dana ne spavam. 
    Doručkovala jagode i grčki jogurt i odoh se spremiti platiti neke račune, uživajte u jutru 😘

Palcica12
    19. Svibanj 2018. 08:16

Dobro jutro! 
    Evo ja se odoh okupati i spremiti djecu i sebe, imamo krizmu od nećaka a predvečer mi kćer ima produkciju u kazalištu tako da smo cijeli dan na nogama. Sutra idemo na pričest pa nas i sutra nema cijeli dan. Super je to što dva dana ne moram razmišljati što ću kuhati. 😃
    Nas_bebac kiflice su mrak! 
    Čestitam na pregledima! 
    Baby.nb1 čestitam na nećaku pravi dečko! 
    Ugodan vikend svima!

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.