Bas ne znam jel se i kod mene to negdje privatno može napraviti .... moram se raspitati
Isssa ma znam da su te maksimalne nakon glukoze, l ovo sto ADA preporuca je visih vrijednosti, a sigurno ti nakon case secera vise poraste secer nego nakon mesa i povrca za rucak pa zato ne znam jel valja ta tablica od ADA-e. Iako vidim da je Schinin napisala da je ok i ta tablica...
Dija, ja sam samo jednom oko 8tt ili 10tt (ne sjecam se vise) vadila krv za KKS, glukozu, TSH, zeljezo i urin, a inace na svakom pregledu dam urin radi provjere proteina u njemu. Mislim da se poslije vadi krv po potrebi, osim ogtt-a koji se radi u polovici trudnoce.
Tinci i ja smo bile na kavi i bas smo uzivale!
Tko je jos danas imao pregled, negdje oko 15h?
Cure iz Istre jel ide tko sutra na radionicu koju vode curke iz Pump and Jumpa??
Dija, ja sam samo jednom oko 8tt ili 10tt (ne sjecam se vise) vadila krv za KKS, glukozu, TSH, zeljezo i urin, a inace na svakom pregledu dam urin radi provjere proteina u njemu. Mislim da se poslije vadi krv po potrebi, osim ogtt-a koji se radi u polovici trudnoce.
Tinci i ja smo bile na kavi i bas smo uzivale!
Tko je jos danas imao pregled, negdje oko 15h?
Onda dobro, ucinilo mi se da idete cesce ali vidim da ste svaka jednom vadile krv. osim cura koje moraju radi stitnjace. Super da vam je bilo lijepo! Mislim da ste vas dvije prve koje ste se upoznale s naseg foruma?
Garavusapo tim vrijednostima sto si ti mjerila si daaaaleko od dijabetesa 😉
Ali, eto, odlučili su i dalje me držati na dijeti. Sad mi stvarno više nije problem, malo sam se konzultirala sa ljudima koji se bave dijabetesom pa sam odlučila jednostavno nadopunjavati si voće kroz dan (jer ono mi najviše nedostaje) ali ovo sa niskim glikemijskim indeksom. I naravno, nastavljam sa Ca+Mg; sa A-Z mama kombiniranim vitaminima i Omega 3. Tu i tamo si ja priuštim cheat day kao jučer kad sam smazala burek i pizzu ali danas se ponovo vraćamo na 1800kcal.
Teta i Tinchi - drago mi je da ste se lijepo provele. Sigurno ste nas istračale
Ja sam imala danas pregled. Sve što se vidilo je u redu, u skladu sa tjednima. Beba je oko 350g i opet se sćućurila iza stidne kosti i ne da nam vidjeti što je. Opet se stidi
Bas ne znam jel se i kod mene to negdje privatno može napraviti …. moram se raspitati
Ja odem Breyer na Iici, ali mislim da se to moze privatno raditi gdje god imas kakvu polikliniku privatnu...
Garavusa, super za pregled, najbitnije je da sve lijepo napreduje, a beba se jos ne zeli pokazati, prase malo!
Ma da istracale, prosle smo sve teme uzduz i poprijeko, bilo mi je bas lijepo :)
Cure iz Istre jel ide tko sutra na radionicu koju vode curke iz Pump and Jumpa??
Gledala sam jucer njihov plakat u cekaonici i sve cure na slikama imaju vec velike trbuhe pa sam nekako zakljucila da to jos niej za mene
Sortiraj odgovore
Najstariji