Justme- dobro došla 😊
Ja sam gledala jastuk za trudnice, ali onaj velik obostran (185cm) je al nije jeftin s poštarinom bi mi došao 240 kn... Mislim da je malo puno to ali valjda ce vrijedit
Nas_bebac tako ti se i kreću cijene jastuka, ja sam svoj kupila za 170 kad su bili dani beba i trudnica pa je bio na popustu, ali mi je već sada postao nezamijenjiv
Ja sam 174cm visoka i meni je komoda vrh visibe taman da ko na pladnju bebu na njoj presvlačim.. Bit će dovoljno da beba stane jer podloge za presvlačenje su 70cm dužine one klasične.. Ko bude nedaj Bome na carski molit će Boga da se ne mora saginjat za presvlačenje.. Ikeine sam gledala krevetiće i to mi je mama osobno išla vidjet da vidi čvrstoću..Je u ikei je vidim sad identična.. Sjaj mi je nebitan jer mi u sobi ništa nije sjajno. meni je daleko jer sam u Splitu a komodu sam u jysku osobno htjela vidjet i oduševljena sam.. . Krevetić ću u ikei vjerojatno. U komodu će mi sigurno sve stat za početak od robice do kozmetike a ako baš zafali oslobodit ću si u svom ormaru dio.. Što se spavanja tiče smije se sve.. Kako god Vama paše.. Kiropraktičar koii je doktorirao u Americi na trudnicama je rekao da nama samo tijelo javi ako nešta ne paše. Znači smije se na leđima svim bokovima i stomaku.. Kad žulja mijenjaš pozu.. Fizički je nemoguće naštetit bebi jer je zaštićena unutra max plus još što tijelo signalizira.. Znači ako boli okreneš se.. Ja spavam cijelu noć.. Oko 5 na wc nekad i nazad ko klada.. Pokušajte se izmorit više prekp dana sa šetnjama ili nekim drugim aktivnostima pa će i san bit lakši
Hej ekipa pojačanih trbuha 😘
Pogodile ste temu koja me muči već danima- spavanje.
Mi spavamo na kauču na razvlačenje,hmm.. nije neudobno ali sigurno je da nam ne odgovara. Budim se ukočena, spavam samo na leđima i na lijevom boku, iako me grize malo savjest kad se probudim na leđima, jer možda bebi smanjujem dotok nečega...😓
Prijateljica mi obećala poslati svoj trudnicki jastuk kroz mjesec dana, ali ne znam mogu li ga dočekati...
Čak i mužu ne dam spavati, kaže da se stalno vrtim i teško disem u snu..
Gledala sam ima onih u obliku slova U i onih kao slovo C ili G...iskustva?
Moram priznati da sam mrvicu ljubomorna na vaše komode i početak gniježđenja... Mi moramo uskoro seliti iz ovog stana, a novog nigdje na vidiku. Nema smisla išta kupovati jer nemamo mjesta gdje to staviti ovdje gdje smo sad, a ne znamo kakav nas prostor čeka, ni kad.
Malo da se požalim 😮 Bit će ok.
PlavaBorovnica jako mi je žao što spavaš na kauču . Jesi možda razmišljala o kupovini nadmadraca, mislim da bi ti stvarno bilo ugodnije spavati na njemu,a možeš ga i kasnije iskoristiti za krevet kad ćeš ga imati. Moj jastuk je u obliku slova U ali kad se razvuće onda je ajmo reć slovo C ili bolje rečeno tad izgleda kao banana, tako da mislim da ti to sve na isto dođe.
Petrapp izbjegavat cu, nadam se da ce se smiriti
Narucila sam si sa stranice Mali anđeo jastuk za dojenje, 229 kn sa dostavom. cini mi se ok, komentari su dobri... Mislim si sinoc, koliko ih dugo gledam, rodit cu, a necu ga kupit
Nesto gledam i ona gnijezda za bebe... Sta mislite o tome?
url=https://lilypie.com]
Plavaborovnica jao bila je reklama za nadmadrac na akciji negdje, al sad da me ubijes... da nisu Plodine...
Mi isto imamo kutnu, koju razvlacimo, ali moram priznat da mi je stvarno dobra za spavanje, iako mi se cini da je mene dopala, ona bolja, deblja strana Iako, ona je poprilicno nisko, tj. ko madrac na pod da stavis, tako da vec sad hvatam zalet kad se ustajem... rekla sam muzu da ce mi za poslije morat one gimnasticarske ruce montirat na plafon, inace cu ko tuljan
url=https://lilypie.com]
Mi smo prije niti godinu dana kupili u jysku madrac neki, koji je u gorem stanju sada nego onaj prijasnji, nebi ga ni nadmadrac spasio, rupe ima nemres senjom naspavat... nakon kaj me vrat zastekao na madracu tom odlucila sam spavat na kutnoj na kojoj se puno bolje naspavam...
Razmisljamo da uzmemo novi madrac al bojim se da uz sve za jos i to nemamo bas love trenutno...
Plavaborovnicajao bila je reklama za nadmadrac na akciji negdje, al sad da me ubijes… da nisu Plodine…
Mi isto imamo kutnu, koju razvlacimo, ali moram priznat da mi je stvarno dobra za spavanje, iako mi se cini da je mene dopala, ona bolja, deblja stranaIako, ona je poprilicno nisko, tj. ko madrac na pod da stavis, tako da vec sad hvatam zalet kad se ustajem… rekla sam muzu da ce mi za poslije morat one gimnasticarske ruce montirat na plafon, inace cu ko tuljan
Hahahaha, joj to hvatanje zaleta :D Kad sjednem u nečiji niski auto, izvučem se samo posebnim nindža potezima.
Petrapp i Baby.nb1 uzeli smo prije 3 tjedna nadmadrac, to je dobra investicija, središnju rupu kauča između nas dvoje uspije ublažiti, i s njim je malo lakše i koristit će nam za neki budući krevet :)
Netko je spomenuo jastuk u Kika, prvom prilikom odoh pogledati.
Sortiraj odgovore
Najstariji