PlavaBorovnicamuffine s borovnicama sam napravila, ali premalo šećera sam stavila i sad nisu baš najfiniji 😫
Samo ih meni pošalji, ja ti ionako radim kolače sa vrlo malo šećera :-)
Hahhaha, svaki kolač nađe publiku :D Ili kako mene zezaju- ništa se baca. Evo prije kiflica, sam napravila puding- i moj s premalo šečera, ali ne smeta.
Crna191 da, frizer sam, u centru Zaprešića imam salon, samo ti meni dođi 😀
Sanja namještaj za sobicu je presladak 😍
A kod mene muving na najjače, tak bu do rađaone meni se čini a i nakon 😥. Doma imamo radnike, natkrivamo terasu, ganjam se s njima 😂, u salonu posla i oko salona, idioti u gradu su se sjetili da bi mogli promijeniti ime ulice, a posla imam oko toga za poluditi, novu obrtnicu, naljepnice, licencu, ugovore o radu, mirovinsko, zdravstveno, porezna, žig, fiskalizacija.....ma more toga, za poluditi 🤯🤯🤯🤯, sve u svemu neznam kud bi prije a mozak ko u ribice 😂😂😂😂
Dobro došle nove cure i čestitam na lijepim pregledima 😀
Cure moje jeste vi svjesne da ćemo biti MAME????
Kod mene sve mora biti jako slatko, sestra kad vidi koliko secera stavljam u kavu skoro padne u nesvijest Isssa ja iako vec imam dijete ponekad se uhvatim kako budalasto razmisljam o tome, pa ja sam necija MAMA, isto ono sto je moja mama meni hahaha, bas mi to cudno bude 🤭😄
Hola cure nisam se javljala par dana, a vi se pravo raspisale
samo tako nastavite
nisam vas stigla ni citati, mala bila bolesna, pa se htjela samo maziti, ja pokusavala "uciti" za vozacku (ne priznaju mi ovdje moju austrijsku tak da vozim polu-ilegalno), pokusavam dobiti majstora za bazen koji mi se ne javlja na telefon iako sam ostavila bezbroj poruka... i tako vrijeme prodje... da dan ima 48 sati meni nebi bilo dovoljno
kako ste mi vi sve? nadam se da bebice dobro napreduju i zezaju mame sa udarcima Nicholas vec uveliko trenira nogomet sa mojim organima
primjetila sam da posebno udara kad cuje malu da place - ono sto ti radis mojoj sestri??? izgleda ce to biti velika povezanost, vec se vidim kako ludim kad se njih dvoje udruze
idem sad probat malo pohvatat sto ste pisale, iskreno draze mi je to neg citat ovu knjigu za vozacki, ionako sve znam
Ma meni bas pasu ti kolaci s malo secera. Ne volim previse slatko. Ako u receptu pise staviti 100g ja stavim 20g 😂
Isssa kad bi ti ja dosla sa svojom kosurinom nebi ti bilo bas veselo 😂
I da, ja jos uvijek nisam svjesna da cu biti mama. Mislim da ni necu biti dok ne rodim. Sve mi se cini kao ima jos vremena dok beba dode a evo vec smo na pola puta!! Prebrzo mi je proslo tih 20 tj!
Isssa ja iskreno nisam svjesna. Moj dragi kaže da on je svjestan da će postati tata iako ne znam baš hehe. Ništa ne pita, nema nikakve znatiželje. Kako ćemo ovo ono. A meni u glavu tisuće pitanja kako i zašto. Kaže on pa dodje ti to tako sve prirodno. Ništa se ne brine. A ja... na sto muka.
Drago mi je da nisam jedina nesvjesna 😂, ali kad nas ošamari stvarnost onda ćemo biti itekako svjesne 😂😂😂😂, kažu da kad osjetimo bebu da prorade instinkti, pa nebi baš rekla 😂😂😂😂
Christiyy ja baš uživam u svom poslu, obožavam to raditi, a kosate su mi posebno drage 😀, lijepo je raditi u životu ono kaj volimo, ja imam tu sreću 😀
Zene moje, sve me sram reci, ja sam upravo pojela cijelu dinju sama, a najgore je sto bi mogla jos 2 sigurno pojesti, majko moja pitam se gdje to stane
Sortiraj odgovore
Najstariji