Tako sam i mislila da se krecu cijene ja cu si narucit preko one stranice mamin malček na fejsu.
Danas je bila bas dobra epizoda Svae minute jedna beba. Bio je jedan vaginalni porod i jedan carski i sve se jako dobro vidjelo. To cu staviti mužu da pogleda da se malo pripremi jer bi htio biti samnom na porodu ali dosta se boji da mu ne bude slabo. Cisto da vidi kako to izgleda :)
Danas je bila bas dobra epizoda Svae minute jedna beba. Bio je jedan vaginalni porod i jedan carski i sve se jako dobro vidjelo. To cu staviti mužu da pogleda da se malo pripremi jer bi htio biti samnom na porodu ali dosta se boji da mu ne bude slabo. Cisto da vidi kako to izgleda :)
Treba i njima to pokazat, da se pripreme i shvate kaj ih ceka... :D
Vidim več ste sve u opasnim pripremama ja sve neš samo gledam al mi se neda trenutno kupovati jer si uređujemo stan u koji čemo se nadam do 8mj useliti pa ču onda iči i kupiti što mi sve treba. Kako če beba imati svoju sobu milslila sam kupiti ormar i komodu za preslvalačenje iz ikee. Al ona komoda koja se kasnije može iskoristit kao stol.
Lela2018- nisam na sajmu beba sad kad je bio, al ova je jeftiniji i stvarno super izgleda meni je moje malooo pre malo punjenja pa mi se onako istisne nezz kako bi objasnila na jednom dijelu.
Mi smo prije pola god renovirali sobu tako da mi je cijela bijelo ljubičasta pa mi Baš paše da nije visoki sjaj jel takvo nemam ništa, šta se tiče kreveta imala sam neki madrac i nije bio tako strašno loš (mislila sam tako dok nisam kupila ovaj) i shvatila da se isto odmorim na starom za 8 sati i na novom za 6 sati
Evo ja iz jyska, visina mi je taman jer sam 188
Petrapp izbjegavat cu, nadam se da ce se smiriti
Narucila sam si sa stranice Mali anđeo jastuk za dojenje, 229 kn sa dostavom. cini mi se ok, komentari su dobri… Mislim si sinoc, koliko ih dugo gledam, rodit cu, a necu ga kupit
Nesto gledam i ona gnijezda za bebe… Sta mislite o tome?
Ja sam si sašila jastuk a i sašit ću i gnijezdo.. Isplati se za bebača da je na kauču recimo preko dana u tome.. U krevetiću nema smisla da bude u gnijezdu.. Nije neophodno al je super kad se beba krene okretat a i ako netko odluči da će beba spavat s njima u krevetu onda je gnijezdo super i nema brige da ćete zgnječit bebu.. Nije neophodno al ko si može priuštit dobra je stvar jer kasnije kako beba raste možeš i odvezat dolje pa da se krakovu pruženi
Ima ista u ikei 4 ladice jedino mislim da je visoki sjaj.. Iste dimenzije kao ta.. I 499 je kn pa sad sve ovisi šta više volite.. Ja bi si isto prije ikeu uzela da sam mogla al mi se nada naručivat i nije mi bitno jel sjaki il ne.. Gledam funkciju
Cure jel zna koja kako se zove ova boja namjestaja? Imamo tri takve komode I sad bi ja htjela uzeti stalak za tv, medjutim apsolutno nigdje nisam vidjela nista u takvoj boji... ili koju drugu boju s tim kombinirati? Kako nam je mali stan, pa nam je dnevni boravak.I spavaca soba, a tu ce I beba imati svoj kutak, ne bi htjela nabubati 5 razlicitih boja namjestaja...
url=https://lilypie.com]
Baby. Nmb1- izgleda mi kao neki izbljedjeli hrast, jela je mozda presvijetla ili jasen..?
Sortiraj odgovore
Najstariji