Ljetna_dama super za pregled :)
Tinci a danas ko i svaki dan :) kuća-poso, poso-kuća Onda pravljenje ručka i idemo na rođendan.
Teta jojj šta si me podsjetila, ja odgađam pospremanje ormara već 2 tj. To me čeka u nedjelju.
Bok cure, čitam vas ali ne uspijem kako radim baš uvijek pisati
Teta90 bila sam ti ostavila mail, ja sam ti iz Pule, javi se ako želiš za kavicu ili slično kad budes imala neki pregled. Sad u subotu ti je odlična radionica za buduće roditelje ideš li?
Ja sam naručena 28.5 na morfološki ultrazvuk. Super se osjecam imam snage, imam apetita, no kad dodje noć i moram spavati nastane kaos, nikako se namjestiti, paše mi samo lijevi bok na kojeg nisam naučena spavati, ako sam na leđima krenu grčevi... ugl od spavanja ni S
JEL ima tko sličnih problema???
Jutro svima!
Pročitala sve što ste jučer pisale, kiflice su vam zamamne! Ja sam jučer bila nikakva, od jutra me bolila glava, cijeli dan je padala kiša pa sam bila u kući, i još sam se natezala s t comom da mi uključe nazad usluge koje su isključili svojom greškom, i ništa nisu poduzeli još uvijek!
Anusha hvala za informaciju.
Justme dobro nam došla!
Ljetna_dama bravo za tvoj pregled!
Teta90 baš razmišljam što bi si danas mogla skuhati. Ja imam za pokupit suhi veš, i dodat ga ba hrpu koju trebam speglati...možda će se samo 😂🤣
Sve ostale koje pitate kad se najviše osjeća beba, kod mene nema pravila, ali već sad znam da joj se sviđaju jagode i cedevita, na to udara odmah, bilo sjedim, ležim ili hodam.
Skoro sam vam zaboravila napisati, bila sam u ned u shoppingu u west gate-u i blago rečeno katastrofa, niti hm niti c&a tamo nemaju odjel za mame, samo onaj dućan mama nova koji čiji asortiman mi se uopće ne sviđa, a i cijene su im stvarno previsoke za ono što prodaju. Na kraju sam si kupila suknju i lagane traper hlaće većih brojeva nego što nosim jer stvarno ne želim ići u goste u tajicama. Nešto sam razgovarala sa sestričnom koja je isto trudna i mislim da ćemo ići u Graz u 6.mj jer kod nas sve samo online prodaja, ili ako imaš sreće lidl akcija.
Skoro sam vam zaboravila napisati, bila sam u ned u shoppingu u west gate-u i blago rečeno katastrofa, niti hm niti c&a tamo nemaju odjel za mame, samo onaj dućan mama nova koji čiji asortiman mi se uopće ne sviđa, a i cijene su im stvarno previsoke za ono što prodaju. Na kraju sam si kupila suknju i lagane traper hlaće većih brojeva nego što nosim jer stvarno ne želim ići u goste u tajicama. Nešto sam razgovarala sa sestričnom koja je isto trudna i mislim da ćemo ići u Graz u 6.mj jer kod nas sve samo online prodaja, ili ako imaš sreće lidl akcija.
Ja sam u subotu bila u areni u hmu na njihovom mama odjelu i ima odličnih stvari! Kupila sam si dvije lijepe haljine. Tjedan dana prije sam bila na istom odjelu ali na Cvjetnom u gradu i izbor puno lošiji. Tako da ako se neka namjerila na hm-ove trudničke stvari i blizu Zagreba je, preporučam joj Arena centar!
Lea2012 ja sam se nekako priviknula na lijevi bok iako inače nisam tako spavala, okrenem se ja i na desni tokom noći. Meni je ljepše spavati od kad imam trudnički jastuk. A za grčeve ne znam da li piješ magneziji, on ih obično smiri kroz par dana uzimanja.
Lea2012 ja sam se nekako priviknula na lijevi bok iako inače nisam tako spavala, okrenem se ja i na desni tokom noći. Meni je ljepše spavati od kad imam trudnički jastuk. A za grčeve ne znam da li piješ magneziji, on ih obično smiri kroz par dana uzimanja.
mogu magneziji na svoju ruku jelda? bez da pitam lijecnika?? Grceve imam samo dok spavam...
Dobro jutro klokanice :)
Ja imam haljinica ali moram se opskrbiti sa jos, u tome mi je najlakse, jedino me sad ovo vrijeme nervira, cas hladno cas vruce pa sam za sad stalno u tajicama trudnickim jer mi ostalo sve smeta preko trbuha ...
Sto se tice spavanja ja jos uvijek spavam na trbuhu, malo se nekako namjestim da ga ne gnjecim, neki kao polubok haha
mogu magneziji na svoju ruku jelda? bez da pitam lijecnika?? Grceve imam samo dok spavam…
Naravno da možeš, nabavi ga još danas i biti će ti lakše sigurno, a možda i lakše zaspiš 😊
Svekyca znam se i ja ujutro uhvatiti da spavam na trbuhu, nekako zagrlim jastuk da nije pritisak na trbuhu i spavam, to mi je ipak najprirodnija poza za spavanje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji