Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dzennyy123
    14. Svibanj 2018. 21:53

Justme dobro doslaa.... ☺
    Bruncili,Kalanhoja ni ja jos nista ne osjecam nadam se da cemo I mi u skoro osjeti. ☺☺☺☺

14. Svibanj 2018. 22:16

Justme dobro došla u naše veselo društvo. 
    Bruncili,Kalanhoja Džennyy ni ja ne osjetim ništa još. Jedva čekam da osjetim. 
    Ja sam danas imala cheat day.... požderala sam upravo 3 komada pizze (one velike) i nikad mi nije tako dobro sjela.... mmmmmm 

14. Svibanj 2018. 23:27

Trudnasam

U kojim položajima najviše osjetite bebe ,u dijelovima dana ?
    Ja mislim da se meni jučer javila moja beba. Oko 7 predvečer . Ležala sam na leđima i dva neuobičajena osjećaja ,pulsiranja u donjem dijelu . Jedan za drugim. Nisam pridavala pažnju . I onda negdje 5 sek poslije toga .
    Hm to je neobican osjećaj,pa možda je beba. 🙂.mislim da je to to. Nisam osjećala do sada.
    Osjećala sam leptirice samo tamo 14.15.16 tjedan poslije toga stalo. I evo sad ovo 🙂
    Sve je to tako zanimljivo 🙂♥️

Najcesce osjetim bebicu navecer kad legnem, ali isto u pocetku nisam bila sigurna jel to to (iako mi nije prvi put svejedno sam tek nakon nekoliko dana bila 100% sigurna)

• Anđeo_
    14. Svibanj 2018. 23:58

Svekyca- kiflice izgledaju 🔝🔝 kao da viću pojeeedi meee 😂😂🤣🤣, 
    Delilah njamii baš zvuči fino lagano ono nakon što se prenatrpam s kiflicama tvoj ručak bi bio 👌

• Lela2018
    14. Svibanj 2018. 23:58

Trudnasam zasad samo dok lezim. I to najbolje dok sam na ledima. :) 

• Anđeo_
    15. Svibanj 2018. 00:03

Amy- bravo za pregled 😍 
    Teta90-pa zar i ti hmmm morat ću i ja sutra 😂 al mislim da svoje neću stići slikat kad navalim 🤣

• anusha
    15. Svibanj 2018. 06:54

Evo koga zanima za jod u dodacima za trudnice i eutirox - pitala sam jučer endicu ide li to dvoje skupa i rekla je da nek' samo ja to pijem ako me usrećuje (starijeg je kova pa ne vjeruje baš u sve te dodatke koji se piju danas) :)
    Kaže da se ne radi o velikim koncentracijama joda koje bi bile kontraindicirane sa eutiroxom.

Ljetna_dama
    15. Svibanj 2018. 07:19

Jutro cure,da se i ja javim. Jucer sam zaspala jos u autu kad smo isli kuci.
    Uglavnom sve je u redu,gledali smo mrvicu dosta dugo. Jako je zivahna. Danas sam usla u 13 tj. ,jucer je bilo 12t 0d. Sad mi termin ispada 26.11. Ali to sve sa rezervom uzimam do iduceg pregleda. 
    Ukinuo mi je Utrogestane,tako da sad nepijem nista vise. Bas sam sretna sto je dao da se gledamo tako dugo,pokazivao mi je sta mjeri i kako. Naziru  se vec kao prstici,ali nije uspio ulovit sliku da se sve vidi tako. Iduci pregled mi je 11.6. tek
    Sta imate u planu za danas? 

15. Svibanj 2018. 07:44

Jutro cure i bebači  
    Kako ste? Što ćete raditi danas? 
    Ljetna_dama super za pregled  

15. Svibanj 2018. 08:52

Dobro jutro! 
    Ljetna_dama, bravo za pregled!
    Ja sam jutros slozila ormar sebi i muzu, jos moram kupiti vrece za vakumiranje robe, da odlozim dio robe i posteljine u ormar u garazu.
    Vec sam jela kefir sa nekim posijama za probavu jer me opet muci zatvor, kasnije cu neki mali sendvic sa sunkom, a na rucak idem kod svojih :) Kroz jutro cu peglati i ici u setnju s psicom :)
    Evo me na punih 18 tjedana, ulazimo u 19.! 🎉
    Kako ste danas cure?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.