I meni puno bolje sa trudnickim jastukom, stavim ga među noge dok spavam na boku i obgrlim ga gore rukama. Jedino je malo problem kad se okrecem s boka na bok, onda prebacujem jastuk pa mi zapinje u plahtu i deku pa se sva upetljam hehe
Jooj kad ste kod jastuka još u petak sam vam htjela napisati bila sam u Kiku i naišla na jastuk 89 kn onako čini mi se da je čak tvrđi nego moj tj. Da ima više punjenja.. Pa eto ako još neka nije kupila a ima želju isplati se. Danas idem u Jysk vidjeti onu komodu uživo nezz više ko je link stavio
Ja oduvijek spavam ili na leđima ili na boku tako da mi sada spavanje uopće ne predstavlja problem.
Petrapp imaš u Cityu East u Hm-u trudnički odjel mada nije izbor baš neki, evo Anusha kaže da je u Areni super izbor tako da ću i ja otići si po majica još (ona koju sam kupila zadnji put mi je stvarno super). Prije mj dana su tamo imali baš veliki izbor ali tada mi se činilo još prerano za kupovinu, očito se ono dobro rasprodalo i nisu naručivali još..
Jooj kad ste kod jastuka još u petak sam vam htjela napisati bila sam u Kiku i naišla na jastuk 89 kn onako čini mi se da je čak tvrđi nego moj tj. Da ima više punjenja.. Pa eto ako još neka nije kupila a ima želju isplati se. Danas idem u Jysk vidjeti onu komodu uživo nezz više ko je link stavio
Ja imam tu komodu doma. Ako koju zanima mogu vam i poslikati kad završim s poslom, mada imate i na njihovoj stranici. I ta komoda je uvijek na akciji. Bila je i prije pola godine kada sam ja kupovala.
Takva komoda se može i u ikei kupiti, čak imaju veći izbor boja ako netko ne želi bijelu. Meni je ikeina komoda bolja jer ima start stop ladice i visoki sjaj.
Anđeo to si trudnicki jastuk kupila u kiku ? Nisam primjetila da ih imaju tamo, ja ga jos nemam pa grlim ostale jastuke koje imam i bas si planiram otic nabavit jedan taj. Nije to ni losa cijena uopce...
Mi cemo isto danas do jyska pogledat te komodice vec dulje ih trazimo jer se nasa stara raspala, sad si razmisljam mozda cak i dvije kupit. Bumo vidli uzivo kako su pa odlucit oce bit ona iz jyska ili ikeina...
Sta se tice trudnicke odjece u city-u na zitnjaku ima h&m trudnicki odjel i mislm da ima i zara, za c&a nisam sigurna... ja jos u h&m-u nisam nasla nista kaj mi se svidja, kupila sam si neke vece majce pa sluze svrsi, traperice trudnicke su oko 300kn za sta sam odlucila da necu kupit jer ce sad doc i paklene vrucine ne vjerujem da cu ih nosit, ali imaju i kratke hlace za trudnice. obidem te ducane tamo kad si doznake nosim radila sam u centru pa jednom mjesecno sigurno pogledam kaj imaju, nadam se da cu ovaj mjesec nac neku lijepu trudnicku majcu napokon :)
ja nisam trudnicko nista kupila, dok radim jos mjesec i po nosim tunike koje sam nosila i prije a po ljeti samo haljinice i japanke..
ja nisam trudnicko nista kupila, dok radim jos mjesec i po nosim tunike koje sam nosila i prije a po ljeti samo haljinice i japanke..
Zasad i ja tako, tunikice su jos dobre neke ali nemam ih puno sirokih sve neke uske koje nece bit taman jos dugo... 😂
A haljinice nisam nikad nosila, osim za posebne prilike, pa ih ni nemam ali sad cu ih nabavit...
Petrapp dobro kaze za komode, obje su istih dimenzija (80x100x48), ali nisam bila u jysku pa neznam za ove stopere, ikeine komode mislim da imaju, i ima u vise boja. Cijena je ista, 500 kn (za bijelu boju).
Christyy, mene zanima ako imas tu komodu sa 4 ladice, do kuda ti dodje, bojim se da je 100cm previsoko, a ona manja od 3 ladice je 78cm, to mi je opet prenisko..
Sortiraj odgovore
Najstariji