Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    15. Svibanj 2018. 15:59

Baby.nb1

Dija85 nije, nije, ovo moje je tamnije, gledala sam ovu u jysku sta si slikala, al hvala ti

A onda ne znam. Valjda ćeš naći. 😊

Crna191
    15. Svibanj 2018. 15:59

Joj dok vas ja sve pročitam..malac trenutno spava još pa na brzinu..
    Zapamtila sam dobre preglede o super lijepe kiflice..mmm,mislim da ću i ja sutra mijesiti..
    Komode su vam super,nasa je prematalici iz ikee i poprilično visoka,bome me spasila jer sam na carski rodila,da je bila niže ne znam kako bih..
    Ja sam danas napravila bolonjez..jučer smo imali “zdravu pizzu” s povrćem..
    Ostalo nema ništa novo kod nas..malac se oporavlja,nisu kozice ali je neki virusni osip.
    Ja sam danas ispekla kruh za probu,čak je dobro ispao a recept jednostavan i brz..uopće nema onog dizanja tijesta i čekanja..ma milina.
    Issaa ti si frizer? Bas mi treba sisanje i figura,ako si mi negdje usput da navratim u salon 😊
    Šaljem pozdrave dok se opet ne javim..s malcem sam do kraja tjedna doma a to znaci nema moba ni sekunde u rukama..samo igranje i maženje..

Crna191
    15. Svibanj 2018. 16:00

*frizura..
    Mob mi sam ispravlja pa svašta ispadne 

petrapp2605
    15. Svibanj 2018. 16:02
    Evo i desert
    Evo i desert

Danas mi se baš kuha 😂

• Malaja12
    15. Svibanj 2018. 16:10

petrapp2605

Danas mi se baš kuha 😂

Aaaaa bas izgledaju finoooo, a ja sutra na provjeru secera  😐pa nema nista slatkoga za mene 😣

Dija85
    15. Svibanj 2018. 16:17

petrapp2605

Danas mi se baš kuha 😂

Mmmmmm super! Da znaš da sam danas razmišljala o njima a nemam ih gdje ispeći. ( ne radi pećnica )Pa ću to čim se preselimo. Nakon musake i pečenih krumpira! 😄 toga sam se zaželjela 

christyy
    15. Svibanj 2018. 16:37

Petrapp zlico jedna 😡🤤😍

petrapp2605
    15. Svibanj 2018. 16:46

Ali nisu mi fini, premalo šećera sam stavila 😫

PlavaBorovnica
    15. Svibanj 2018. 16:47

Garavusa, daa, razumijemo se.  Lakše je podijelit s nekim muku :) I ja si planiram  ne uzet puno stvari... Čim riješimo smještaj, osnovne stvari ćemo uzeti, isto što si i ti spomenula. Kolica su nam moji rekli kupiti, a krevetić njegovi- iako dragi kaže da će on napraviti krevetić. Vješt je u izradi, ja mu vjerujem. :)
    Endzrue, pametno što kažeš- sašiti sebi :) Upravo si mi dala ideju. Imam prijateljicu koja već nekoliko mjeseci uči šivati, možda bi joj bio drag taj izazov. Ja mašinu ni vještine nemam.
    Petrapp, obožavatelj sam te jednostavne a preukusne kombinacije pašte i tikvica :) Ne mogu se zaustaviti na samo jednom tanjuru. Još si nešto spremala? Mmm. Nije zbog Svekyce i Tete, hehehe već sam nekom obećala - kiflice, idem ih spremat sad.
    Ssanja, zaista lijepo izgleda to što ste uzeli

petrapp2605
    15. Svibanj 2018. 16:53

PlavaBorovnica muffine s borovnicama sam napravila, ali premalo šećera sam stavila i sad nisu baš najfiniji 😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.