Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lela2018
    15. Svibanj 2018. 14:22

Anđeo hvala na informaciji,bome cu se zaletit i do kika ovaj si pogledat, duplo je jeftiniji od svih ostalih koje sam gledala...
    A i komoda izgleda super, dosta su velike ladice, jedva cekam da ju uzivo ppgledam... 

15. Svibanj 2018. 14:39

Plava Borovnica - kao da si opisala mene i moju situaciju. I mi spavamo na razvučenom klik-klak kauču, a prije toga smo spavali na podu 2 godine i moram ti priznati da mi je do sada u životu zapravo bilo najudobnije na podu na 3cm debeloj spužvi. I ja isto "kasnim" sa gniježđenjem... nema mi smisla donositi stvari u stan kada nas čekaju građevinski zahvati u stanu. Eventualno ako naletim na nešto na akciji ću kupiti pa odnijeti kod kume. Vjerojatno ćemo spavati kod nje kada se sve to bude u tijeku. Razumijem te jer sam i ja malo nestrpljiva. 
    Što se tiče trudničkog jastuka, ja sam odlučila ipak ga ne uzimati jer imam jedan mali jastučić dok mi je sad pupo mali (baš iz jyska), a kad bude malo veći imam "rezervnih" normalne veličine i mislim da će mi to biti sasvim dosta. 
    Stvarno nastojim ne kupovati apsolutno ništa što mi nije nužno jer se mučimo sa nedostatkom prostora. Mislim da je najčešći savjet koji sam čula od mladih mama je da je puno stvari ostalo neiskorišteno za što su mislile da im je bilo jaaaaako nužno. 
    Od glomaznijih stvari planiram uzeti tu komodu, dodatak za presvlačenje i sklopivu kadicu. Krevetić ćemo naslijediti i to je za prvu ruku to. 

petrapp2605
    15. Svibanj 2018. 14:43

Današnji ručak: Integralni rižoto s tikvicama i piletinom, posipan paremezanom. 

15. Svibanj 2018. 14:48

Kalanhoja

Danas je bila bas dobra epizoda Svae minute jedna beba. Bio je jedan vaginalni porod i jedan carski i sve se jako dobro vidjelo. To cu staviti mužu da pogleda da se malo pripremi jer bi htio biti samnom na porodu ali dosta se boji da mu ne bude slabo. Cisto da vidi kako to izgleda :)

Meni je zapela za oko ona jadna zena koja tatu djeteta nikako nije mogla dobit na mobitel da dođe na porod. Ne bi joj bila u koži...

Ssanja
    15. Svibanj 2018. 14:50

Eto i naših stvari za sobicu 😊 mi smo se odlučili za komdicu bez kadice jer mislim da one baš i nisu praktične, a ormarić i krevetić su u setu sa komodom sve sa istim uzorkom. S tim da je još nismo montirali, ovo su slike iz prodavnice privodimo stan kraju pa ćemo onda

Baby.nb1
    15. Svibanj 2018. 14:59

Nas_bebac i meni se cini da je to nekakav svijetli hrast, uopce nisam pametna s cim to kombinirat...
    Petrapp dobar tek! Izgleda fino, iako mrzim tikvice 
    Ssanja divno izgleda!

url=https://lilypie.com]

christyy
    15. Svibanj 2018. 15:17

Petrapp jao baš me mamite svaki dan oko podne sa tom finom hranom 
    Ssanja ajme ovo je preslatkoo!! I ja želim početi uređivati sve to za bebicu ali nekako mi se još čini rano pa ću sačekati još koji mjesec. Iako bi ja najradije odmah to sve upicikanila 

petrapp2605
    15. Svibanj 2018. 15:41

christyy čekaj da još muffine poslikam 😎😎😎

Dija85
    15. Svibanj 2018. 15:41

Baby.nb1

Cure jel zna koja kako se zove ova boja namjestaja? Imamo tri takve komode I sad bi ja htjela uzeti stalak za tv, medjutim apsolutno nigdje nisam vidjela nista u takvoj boji… ili koju drugu boju s tim kombinirati? Kako nam je mali stan, pa nam je dnevni boravak.I spavaca soba, a tu ce I beba imati svoj kutak, ne bi htjela nabubati 5 razlicitih boja namjestaja…

Mene to nekako podsjeća na ovo. Bila sam danas u jysk u pa sam vidjela. I ova komoda s linka je baš lijepa. Htjela sam ju uzeti ali nažalost morala bih čekati dostavu iz Poljske oko mj dana pa sam odustala i uzela drugu. Komoda je isto odlična ta o kojoj pričate sada, ali došla sam do zaključka da ju vjerovatno neću imati gdje staviti jer ju soba mala.
    https://jysk.hr/dnevni-boravak/tv-namjestaj/tv-stalak-gentofte-2-vrata-hrast

Baby.nb1
    15. Svibanj 2018. 15:56

Dija85 nije, nije, ovo moje je tamnije, gledala sam ovu u jysku sta si slikala, al hvala ti

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.