Svekyca, ti si kriva! 😁
Haha neka neka ,nek bebice fino papaju
Justme123 dobrodosla
Amy super za pregled
Christyy, bravo za udarce, samo nek beba lupa 😘
Justme, dobrodosla!
Amy, vec 6. mjesec 😯😱 Bravo za pregled, samo rastite!
Bruncili, ma sad ce poceti udarci kroz koji dan, ne brini 😘
Svekyca, ti si kriva! 😁
Ovo izgleda predobro!!
Baby.nb1 i Dija85 hvala cure
Justme dobrodosla! :)
Teta i tvoje kiflice izgledaju bas fino. Na kraju cu i ja zavrsiti praveci kiflice 😂
Justme123 dobro nam došla
Kifilice vam izgledaju savršeno Ja evo kuham za sutra i prekosutra čufte u pomidor sosu.
Što se tiče lupkanja ne mogu dokučiti dal jesu ili nisu bebini udarci jer mi se nekako čini da su mi ko neki mjehurići ali stalno na istom mjestu , baš me to zbunjuje skroz. Pregled je iduči utorak i baš mu se veselim
A dajte, dosta s tim kiflicama 😌 divne su 😁
Ja jutros naletila na neki recept za domaci bounty I zvala muza da mi kupi jedan kad ide kuci. Kad ih je izvadio iz vrecice, ko da mi se anđeo ukazao 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Dea_rene, jaoo ja biii čufte, baš sam pričala mužu kak mi se jedu 😂 a nemam mljevenog mesa doma, a prvi dučan kilometrima daleko...morat ću pronač nešto što imam doma...
Ja vas procitam pa ocu neke u komentaru spomenut al nisam sposobna zapamtit imena...
Drago mi je da su vam svi pregledi dobro prosli, ja svoj nikak docekat tek 29.5... narucuje me svakih 5 tjedana :( cijela vjecnost...
Curke koje ste kiflice radile, svaka cast predivme su, meni tak lijepe nikad ne ispadnu...
Kod mene su u pripremi tortilje tj enchilade, prvi put ih radim pa se nadam da ce uspjet...
U kojim položajima najviše osjetite bebe ,u dijelovima dana ?
Ja mislim da se meni jučer javila moja beba. Oko 7 predvečer . Ležala sam na leđima i dva neuobičajena osjećaja ,pulsiranja u donjem dijelu . Jedan za drugim. Nisam pridavala pažnju . I onda negdje 5 sek poslije toga .
Hm to je neobican osjećaj,pa možda je beba. 🙂.mislim da je to to. Nisam osjećala do sada.
Osjećala sam leptirice samo tamo 14.15.16 tjedan poslije toga stalo. I evo sad ovo 🙂
Sve je to tako zanimljivo 🙂♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji