Svaka svoju politiku vodi
Kiflice ti izgledaju odlično. Slične i ja radim. Sad si mi dala ideju što ću raditi.
Drage zene hvala puno na podrsci iako vise nazalost ne spadamo u jesenje bebe, svakako vam javim kada se desi plusic
Drage zene hvala puno na podrsci iako vise nazalost ne spadamo u jesenje bebe, svakako vam javim kada se desi plusic
Sretno dalje i obavezno javi 😀
mala_mrvica baš mi je žao!
Delilah nema boljeg od ručka sa domaćim povrćem.
Svekyca odlično izgledaju kiflice. Pošalji koju na degustaciju 🤣
Isssa bravo, da je bar više šefova kao što si ti!
Nema pojma što sam još pročitala danas mi nešto šteka pamćenje, ne zamjerite.😂
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Pozdrav svima, evo da se uključim konačno na forum pa da imam s kim razmjenjivati iskustva ☺ . Po terminu spadam na jesenske mame/bebe, ovo mi je treća beba (4.trudnoća je rano završila pa ne želim napisati 3.trudnoća) i drugi sin.
Pozdrav svima, evo da se uključim konačno na forum pa da imam s kim razmjenjivati iskustva ☺ . Po terminu spadam na jesenske mame/bebe, ovo mi je treća beba (4.trudnoća je rano završila pa ne želim napisati 3.trudnoća) i drugi sin.
Dobrodosla! 😁
url=https://lilypie.com]
Kako ste drage moje, jedva uspjeh procitati od jucer sta ste pisale 😁 da javim da sam i ja danas na pregledu bila, punih 5 mjeseci, usla u 6,beba ziva i zdrava sve smo gledali detaljno, potvrdjeno je da je deckic, tako da se moze u tablicu staviti 😍 i dragi je bio po prvi put i rastopio se 💝 inace cijeli dan beba je aktivna, skoro pa nikako ne miruje, od početka 4 mj je tako. Sada mozemo da dihnemo i idemo dalje na 6 punih bez brige 😁 mrvici zelim svako dobro,jako mi je zao, ne mogu si zamisliti koja je to bol, ja to tako ne bih podnijela zaista si zmaj od zene, ostalima svako dobro uzivajte u ostatku dana 😀😘😘😘😘
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Joj curke kako sam ljubomorna sto vi osjecate svoje bebice...ja sam nekidan osjetila nekakvo skakljanje i to je sve...dns tocno 20+0 po zm. Valjda ce uskoro krenuti... pregled je u cetv pa cu vidjeti stanje 😁
Mala mrvica drzi se, ne moze te nitko utjesiti dovoljno! U mislima sam s tobom!💖
Sortiraj odgovore
Najstariji