Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2018. 14:18

svekyca

Svaka svoju politiku vodi

Kiflice ti izgledaju odlično. Slične i ja radim. Sad si mi dala ideju što ću raditi.

mala_mrvica
    14. Svibanj 2018. 14:33

Drage zene hvala puno na podrsci iako vise nazalost ne spadamo u jesenje bebe, svakako vam javim kada se desi plusic 

Delilah
    14. Svibanj 2018. 16:14

mala_mrvica

Drage zene hvala puno na podrsci iako vise nazalost ne spadamo u jesenje bebe, svakako vam javim kada se desi plusic

Sretno dalje i obavezno javi 😀 

Palcica12
    14. Svibanj 2018. 16:21

mala_mrvica baš mi je žao!
    Delilah nema boljeg od ručka sa domaćim povrćem. 
    Svekyca odlično izgledaju kiflice. Pošalji koju na degustaciju 🤣
    Isssa bravo, da je bar više šefova kao što si ti!
    Nema pojma što sam još pročitala danas mi nešto šteka pamćenje, ne zamjerite.😂

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

14. Svibanj 2018. 16:53

Pozdrav svima, evo da se uključim konačno na forum pa da imam s kim razmjenjivati iskustva ☺ . Po terminu spadam na jesenske mame/bebe, ovo mi je treća beba (4.trudnoća je rano završila pa ne želim napisati 3.trudnoća) i drugi sin.

Baby.nb1
    14. Svibanj 2018. 16:59

Justme123

Pozdrav svima, evo da se uključim konačno na forum pa da imam s kim razmjenjivati iskustva ☺ . Po terminu spadam na jesenske mame/bebe, ovo mi je treća beba (4.trudnoća je rano završila pa ne želim napisati 3.trudnoća) i drugi sin.

Dobrodosla! 😁

url=https://lilypie.com]

Amy2018
    14. Svibanj 2018. 17:31

Kako ste drage moje, jedva uspjeh procitati od jucer sta ste pisale 😁 da javim da sam i ja danas na pregledu bila, punih 5 mjeseci, usla u 6,beba ziva i zdrava sve smo gledali detaljno, potvrdjeno je da je deckic, tako da se moze u tablicu staviti 😍 i dragi je bio po prvi put i rastopio se 💝 inace cijeli dan beba je aktivna, skoro pa nikako ne miruje, od početka 4 mj je tako. Sada mozemo da dihnemo i idemo dalje na 6 punih bez brige 😁 mrvici zelim svako dobro,jako mi je zao, ne mogu si zamisliti koja je to bol, ja to tako ne bih podnijela zaista si zmaj od zene, ostalima svako dobro uzivajte u ostatku dana 😀😘😘😘😘

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Dija85
    14. Svibanj 2018. 17:38

Justme123 dobrodošla! 

• Bruncili
    14. Svibanj 2018. 17:46

Joj curke kako sam ljubomorna sto vi osjecate svoje bebice...ja sam nekidan osjetila nekakvo skakljanje i to je sve...dns tocno 20+0 po zm. Valjda ce uskoro krenuti... pregled je u cetv pa cu vidjeti stanje 😁
    Mala mrvica drzi se, ne moze te nitko utjesiti dovoljno! U mislima sam s tobom!💖

14. Svibanj 2018. 17:56

Svekyca, ti si kriva! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.