Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    14. Svibanj 2018. 13:31

Svaka svoju politiku vodi 

Isssa
    14. Svibanj 2018. 13:37

Delilah

Dobro jutro svima,

Isssatvoji radnici mogu bit sretni, imam osjecaj da si odlicna sefica, i zao mi je zbog tog decka, nemogu zamislit kak je toj curi..
    Ja jutros mazim trbuh, i kako ste pricale imam osjecaj da je i mojoj bebi draza lijeva strana 😀 na lijevoj strani pod rukom se osjeti tvrdo, a na desnoj strani mekano 😂

Stvarno se trudim bit dobra šefica, godinama sam radila za druge, i rekla sam si jednog dana kad ću biti šef da će moje cure imati sve što ja nisam imala, uskršnjicu, božićnicu, slobodan dan za rođendan, stimulacije....sretan radnik zlata vrijedi 😀 Nažalost, kolegica je morala dati otkaz, seli se nazad doma 400 km daleko, jako ju je potreslo to sve, kako i nebi i razumijem ju 1000%, nadam se samo da će to prebroditi i da će moć krenuti dalje sa normalnim životom, za tako mladu curu je ovo previše, ma za svakoga😢

• LadyDi19

Hello curke, 
    Mala mrvica bas mi je zao zbog svega, al vidim da si jaka i uskoro ces i ti imat svoje malo cudo.. 😘
    Mi imamo pregled za 10 dana, iduci petak i nemogu docekat i divim se vama koje imate strpljenja tako dugo cekat preglede.. ☺️ 
    I bas sam ljubomorna na vase udarce koje osjetite..ja znam da cu morat cekat jos bar 3 tjedna za to i najradije bi ubrzala vrijeme.. 

christyy

Delilah ručak zvuči odlično !
    svekyca kiflice izgledaju baš ukusno, pogotovo ove desno sa sezamom (obožavam peciva sa sezamomm!). Ps. baš su lijepog oblika, moje izgledaju tako kad se potrudim 

14. Svibanj 2018. 13:39

Delilah, bravo za fini domaci rucak, sve zvuci odlicno i jaaaako fino!
    Baby.k, ti isto ides cesce na preglede? Vidim da si bila par dana nakon mene, a sad idemo isti dan :)
    Svekyca, neznam sto pricas, kiflice izgledaju odlicno! 

Isssa
    14. Svibanj 2018. 13:39

Mala mrvica jako mi je žao 😞, djeluješ mi kao hrabra lavica

christyy
    14. Svibanj 2018. 13:41

I da se pohvalim, jučer je malac toliko lupao po trbuhu da smo ga i izvana osjetili :) Ribica mala 

Gold👑
    14. Svibanj 2018. 13:47

Isssa ti si sefica za pozelit :) a nemogu ni zamisliti kako je kolegici, strasno, u zadnje vrijeme sve češće čujemo da je netko mlad umro, kakvo je to vrijeme doslo ...
    LadyDi19 jos malo i ti ces osjetit, samo strpljivo 
    Hvala vam za kiflice, obicno ih puno ljepse napravim al moram se vratit u formu nakon 2 mj lezanja i ne kuhanja 

Delilah
    14. Svibanj 2018. 13:48

Hvala na pohvalama za ručak, kad neznam što bi kuhala, ukucam 1 sastojak u gospodina gugla, danas je to bila blitva pa tražim ok recept
    Ja sad ležim i osjećam trnce po trbuhu, čas lijevo, čas desno 😀 i uzivam jer znam da mi se bebica javlja 😀 
    Svekyca kiflice ti izgledaju najmiii....
    Isssa svaka čast za trud i čovječnost kod brige za zaposlenike

Baby.k
    14. Svibanj 2018. 14:08

Isssa, šefica za poželjeti! To je kod nas danas rijetkost.
    LadyDi, znam kako ti je. Ja nisam mogla dočekati i baš sam se jučer najela i ispružila malo i baš se osjetilo kako lupka.
    Teta, imala sam preglede svaka 2-3 tjedna, a na zadnjem pregledu je rekao doktor da dođem za 5-6 tjedana, pa me je sestra tako naručila.
    Svekyca, kiflice izgledaju njammm.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.