Dobro jutro svima,
Isssatvoji radnici mogu bit sretni, imam osjecaj da si odlicna sefica, i zao mi je zbog tog decka, nemogu zamislit kak je toj curi..
Ja jutros mazim trbuh, i kako ste pricale imam osjecaj da je i mojoj bebi draza lijeva strana 😀 na lijevoj strani pod rukom se osjeti tvrdo, a na desnoj strani mekano 😂
Stvarno se trudim bit dobra šefica, godinama sam radila za druge, i rekla sam si jednog dana kad ću biti šef da će moje cure imati sve što ja nisam imala, uskršnjicu, božićnicu, slobodan dan za rođendan, stimulacije....sretan radnik zlata vrijedi 😀 Nažalost, kolegica je morala dati otkaz, seli se nazad doma 400 km daleko, jako ju je potreslo to sve, kako i nebi i razumijem ju 1000%, nadam se samo da će to prebroditi i da će moć krenuti dalje sa normalnim životom, za tako mladu curu je ovo previše, ma za svakoga😢
Hello curke,
Mala mrvica bas mi je zao zbog svega, al vidim da si jaka i uskoro ces i ti imat svoje malo cudo.. 😘
Mi imamo pregled za 10 dana, iduci petak i nemogu docekat i divim se vama koje imate strpljenja tako dugo cekat preglede.. ☺️
I bas sam ljubomorna na vase udarce koje osjetite..ja znam da cu morat cekat jos bar 3 tjedna za to i najradije bi ubrzala vrijeme..
Delilah ručak zvuči odlično !
svekyca kiflice izgledaju baš ukusno, pogotovo ove desno sa sezamom (obožavam peciva sa sezamomm!). Ps. baš su lijepog oblika, moje izgledaju tako kad se potrudim
Delilah, bravo za fini domaci rucak, sve zvuci odlicno i jaaaako fino!
Baby.k, ti isto ides cesce na preglede? Vidim da si bila par dana nakon mene, a sad idemo isti dan :)
Svekyca, neznam sto pricas, kiflice izgledaju odlicno!
I da se pohvalim, jučer je malac toliko lupao po trbuhu da smo ga i izvana osjetili :) Ribica mala
Isssa ti si sefica za pozelit :) a nemogu ni zamisliti kako je kolegici, strasno, u zadnje vrijeme sve češće čujemo da je netko mlad umro, kakvo je to vrijeme doslo ...
LadyDi19 jos malo i ti ces osjetit, samo strpljivo
Hvala vam za kiflice, obicno ih puno ljepse napravim al moram se vratit u formu nakon 2 mj lezanja i ne kuhanja
Hvala na pohvalama za ručak, kad neznam što bi kuhala, ukucam 1 sastojak u gospodina gugla, danas je to bila blitva pa tražim ok recept
Ja sad ležim i osjećam trnce po trbuhu, čas lijevo, čas desno 😀 i uzivam jer znam da mi se bebica javlja 😀
Svekyca kiflice ti izgledaju najmiii....
Isssa svaka čast za trud i čovječnost kod brige za zaposlenike
Isssa, šefica za poželjeti! To je kod nas danas rijetkost.
LadyDi, znam kako ti je. Ja nisam mogla dočekati i baš sam se jučer najela i ispružila malo i baš se osjetilo kako lupka.
Teta, imala sam preglede svaka 2-3 tjedna, a na zadnjem pregledu je rekao doktor da dođem za 5-6 tjedana, pa me je sestra tako naručila.
Svekyca, kiflice izgledaju njammm.
Sortiraj odgovore
Najstariji