Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dzennyy123
    14. Svibanj 2018. 11:40

mala_mrvica

Jutroo drage zene, buduce mame… Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘

Jako mi je zao :( ,al nedaj se bit ce bolje.. bit ce.jos beba.. samo Boze zdravlja.. :)

christyy
    14. Svibanj 2018. 12:01

Mala_mrvica baš mi je žao, budi jaka i drži se 
    Ljetna_dama sretno na pregledu 
    Teta90 danas niš ne kuham. Imam osjećaj da će me neka gripa uloviti i čim dođem s posla idem u krevet. Budem jela kaj nađem u frižideru 

• Anđeo_
    14. Svibanj 2018. 12:10

mala_mrvica

Jutroo drage zene, buduce mame… Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘

Ne znam sta bi ti napisala jel znam da šta god napišem bol neće umanjiti ali želim ti svu sreću dalje vidim da si jaka žena ti to možeš ❤💪

• Anđeo_
    14. Svibanj 2018. 12:10

Aaaa počela je emisija na RTL jel gleda tko? Svake minute jedna beba

Baby.nb1
    14. Svibanj 2018. 12:13

Cure jel gledate rtl? 😂😂 ovi muzevi su mi zakon, ona se previja na krevetu u trudovima, a on komentira kako je umoran I spava mu se... iako, ni njima nije lako, vjerovatno ne znaju sta bi rekli 

url=https://lilypie.com]

• Malaja12
    14. Svibanj 2018. 12:18

Mala_mrvica- zao mi je ali  samo pozitivno i sretno.
    Ja gledam emisiju gledala sam i na YouTubu i pokazujem ja to MM a on me nj kaze bravo ko da mi nije dosta sta cu morat ic s tobom sada je jos teze hahaha 😉

Baby.k
    14. Svibanj 2018. 13:09

Teta90

Dobro jutro!
    Kod nas je nocas padala kisa i bas je lijepo zahladilo, konacno ima zraka! Evo druga masina robe mi se pere, sad idem spremati ormare i malo po kuci :)
    Ssanja, samo miruj i cuvaj se!Aleksandra Matesic, jesi bolje sad?
    Mala_mrvica, znam kako ti je, samo si daj vremena za tugovanje, vrijeme i ljubav lijece sve rane! Saljem pusu podrske
    Svi nesto marendate, a ja nemam doma ni kruh ni nista i neda mi se do ducanaaaa :( Muz inace uvijek ide, a sad je u Zg-u. #hrvatske tragedije
    I mi smo jucer bili na pricesti, i onda na rodendanu, muz je bio glavni animator, predobar je s klincima, toliko ideja i energije ima da ga je cudo za gledati, svi su ga hvalili pa sad moram i ja! Biti ce super tata, a u to ne sumnjam ni za vase muzeve :)
    Ljetna_dama, sretno na pregledu!
    Ima jos netko ovaj tjedan? Ja imam u cetvrtak, znam da netko ima u petak, ali sam zaboravila tko..
    Sto kuhate danas? Ja sam si izvadila mljeveno meso iz skrinje pa cu to s tjesteninom :)

Mi smo isto na pregledu u četvrtak 😊
    Jučer sam prvi put osjetila lagane udarce, da sam bila 100 posto sigurna da je to bebica 😍
    Danas ne kuhamo ništa, ja ručam burek i tekući jogurt😂 a za dragog ću smislit nešto dok dođe s posla.
    Ne mogu gledati rtl jer od dragog nećakinja gleda crtiće, budem poslije premotala.

Delilah
    14. Svibanj 2018. 13:12

Mala mrvica, neznam kroz sto prolazis, samo pozitivno i bit ce sve u redu...

Ja se moram pohvalit, skuhala sam rucak obilat povrcem i svjezim namirnicama iz vrta. Kuhani krumpir, blitva i tikvica u domaćoj salsi s pecenim pilecim prsima i ciklom 😀
    Moj iduci pregled je tek 28.5., za 14 dana...a već je proslo 12 dana i to mi se cini tako dugooooo.
    Sretno svima koje idete na preglede i drago mi je sto su pregledi koji su prosli bili dobri. 😀

Baby.k
    14. Svibanj 2018. 13:14

Delilah, ručak zvuči jako finoo😊
    I nama je zadnji pregled bio 9.4. i čini se kao čitava vječnoooost, ne mogu dočekati.

Gold👑
    14. Svibanj 2018. 13:30

Mala_mrvica zao mi je, drzi se ...
    Delilah mljac za rucak :)
    Ja cu danas grah al jos neznam na koji nacin hehe ... 
    Radila sam kiflice i nisam mogla stajati pa sam ih vecinom valjala i motala sjedeći, izgledaju kao da ih je moj malac nogom motao  al bitno da su ukusne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.