Jutro svima... izgleda da su nam glavobolje svima... mene od jucer takoder glava boli, i to tak strasno... inace nemam glavobolje nikakve, jedino uz upalu sinusa a i to je rijetko, pa mi je ovo uzasno... al pretepit cemo nema nam druge ! :D
Jutroo drage zene, buduce mame... Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘
Jutroo drage zene, buduce mame… Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘
Jutro svima.
Jao strasno mi je zao zbog tebe,ali samo dalje pozitivno i ustrajno. Nemam rijeci za utješiti te iako znam kako ti je. Uz podrsku m sve ce biti u redu. Samo nemoj gubiti nadu.
Dobro jutro zene!
Glavobolje su vam sigurno od ovog blesavog vremena...
Ja sam bome I jucer I danas spavala ko klada, al me danas zato takva luđacka glad probudila da sam se smijala sama sebi, doslovno ko da nosam 5 dana nista u usta stavila😂😂 sad tamanim abc I paradajz I cekam da mi zakuha voda za kavu 😁
url=https://lilypie.com]
Mi smo jucer bili na pricesti i bas smo se opustili. Zato danas me pocinje zub kljucati polako. Nadam se da ce stati uskoro. Kisa pada od jutra i bas nemam volje za nesto pretjerano raditi. Rucak i to je to.
Danas popodne imam pregled i jedva cekam da vidim mrvicu.
Jutroo drage zene, buduce mame… Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘
jako mi je žao. Šaljem ti svu podršku ovog svijeta. Čuvaj se
Ti si nasa zena zmaj! ❤🙏💪
Dobro jutro!
Kod nas je nocas padala kisa i bas je lijepo zahladilo, konacno ima zraka! Evo druga masina robe mi se pere, sad idem spremati ormare i malo po kuci :)
Ssanja, samo miruj i cuvaj se!
Aleksandra Matesic, jesi bolje sad?
Mala_mrvica, znam kako ti je, samo si daj vremena za tugovanje, vrijeme i ljubav lijece sve rane! Saljem pusu podrske
Svi nesto marendate, a ja nemam doma ni kruh ni nista i neda mi se do ducanaaaa :( Muz inace uvijek ide, a sad je u Zg-u. #hrvatske tragedije
I mi smo jucer bili na pricesti, i onda na rodendanu, muz je bio glavni animator, predobar je s klincima, toliko ideja i energije ima da ga je cudo za gledati, svi su ga hvalili pa sad moram i ja! Biti ce super tata, a u to ne sumnjam ni za vase muzeve :)
Ljetna_dama, sretno na pregledu!
Ima jos netko ovaj tjedan? Ja imam u cetvrtak, znam da netko ima u petak, ali sam zaboravila tko..
Sto kuhate danas? Ja sam si izvadila mljeveno meso iz skrinje pa cu to s tjesteninom :)
Teta90 ma sreca pa sam imala kruha od jucer, inace bi bile kombinacije bez kruha 😂😂 isto sam navikla da muz ide u ducan, pa mi je tolika tlaka kad moram ja 😂😂😂
Joooj I ja jucer vidjela reklamu za neku tjesteninu I gore bolognese I od jucer mi se to jede
Ljetna_dama, sretno na pregledu!
Ima jos netko ovaj tjedan? Ja imam u cetvrtak, znam da netko ima u petak, ali sam zaboravila tko..
Ja i moja beba se idemo gledati u petak. Idemo gledati nogice, rukice, srčane komore, glavicu,... sve ono što se gleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji