Jutro drage moje! Evo mene već boli glava, očito zbog ovog vremena, postajem metereopat očito. Ali sam uvjerena da će nakon finog doručka sve biti bolje.

Jutro svima... izgleda da su nam glavobolje svima... mene od jucer takoder glava boli, i to tak strasno... inace nemam glavobolje nikakve, jedino uz upalu sinusa a i to je rijetko, pa mi je ovo uzasno... al pretepit cemo nema nam druge ! :D
Jutroo drage zene, buduce mame... Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘
Jutroo drage zene, buduce mame… Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘
Jutro svima.
Jao strasno mi je zao zbog tebe,ali samo dalje pozitivno i ustrajno. Nemam rijeci za utješiti te iako znam kako ti je. Uz podrsku m sve ce biti u redu. Samo nemoj gubiti nadu.

Dobro jutro zene!
Glavobolje su vam sigurno od ovog blesavog vremena...
Ja sam bome I jucer I danas spavala ko klada, al me danas zato takva luđacka glad probudila da sam se smijala sama sebi, doslovno ko da nosam 5 dana nista u usta stavila😂😂 sad tamanim abc I paradajz I cekam da mi zakuha voda za kavu 😁

url=https://lilypie.com]
Mi smo jucer bili na pricesti i bas smo se opustili. Zato danas me pocinje zub kljucati polako. Nadam se da ce stati uskoro. Kisa pada od jutra i bas nemam volje za nesto pretjerano raditi. Rucak i to je to.
Danas popodne imam pregled i jedva cekam da vidim mrvicu.

Jutroo drage zene, buduce mame… Evo da se i ja javim, u petak sam izasla iz bolnice, sve je dobro proslo nazalost bebe vise nema ali zivot ide dalje i dolaze nam nove bebice. Fizicki bol je prosao, psihicki oporavak ce trajati malo duze al uz podrsku MM sve ide puno lakse ☺️ Svim buducim mamama cestitam na trudnoci i zelim sto laksu trudnocu ii zdrave i poslusne bebice ❤️😘
jako mi je žao. Šaljem ti svu podršku ovog svijeta. Čuvaj se
Ti si nasa zena zmaj! ❤🙏💪

Dobro jutro!
Kod nas je nocas padala kisa i bas je lijepo zahladilo, konacno ima zraka! Evo druga masina robe mi se pere, sad idem spremati ormare i malo po kuci :)
Ssanja, samo miruj i cuvaj se!
Aleksandra Matesic, jesi bolje sad?
Mala_mrvica, znam kako ti je, samo si daj vremena za tugovanje, vrijeme i ljubav lijece sve rane! Saljem pusu podrske
Svi nesto marendate, a ja nemam doma ni kruh ni nista i neda mi se do ducanaaaa :( Muz inace uvijek ide, a sad je u Zg-u. #hrvatske tragedije
I mi smo jucer bili na pricesti, i onda na rodendanu, muz je bio glavni animator, predobar je s klincima, toliko ideja i energije ima da ga je cudo za gledati, svi su ga hvalili pa sad moram i ja! Biti ce super tata, a u to ne sumnjam ni za vase muzeve :)
Ljetna_dama, sretno na pregledu!
Ima jos netko ovaj tjedan? Ja imam u cetvrtak, znam da netko ima u petak, ali sam zaboravila tko..
Sto kuhate danas? Ja sam si izvadila mljeveno meso iz skrinje pa cu to s tjesteninom :)
Teta90 ma sreca pa sam imala kruha od jucer, inace bi bile kombinacije bez kruha 😂😂 isto sam navikla da muz ide u ducan, pa mi je tolika tlaka kad moram ja 😂😂😂
Joooj I ja jucer vidjela reklamu za neku tjesteninu I gore bolognese I od jucer mi se to jede

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji