Curee pitanje jeli koja od vas naručivala od tu kolica?
https://happystorks.com/hr/
Cijene su im suoer a i kolica mi se ne čine loša...
Dobro jutro djevojke!
Palcica, predivno💞 Tvoje su se curice baš potrudile, to su sigurno bili veliki planovi za njih 😊
Čitala sam vas, super što ste našli povoljne komode, pocinjete polako s pripremama…
Isssa i Nas bebac, uživate u osluškivanju bebe 😁 I mi isto, čak mi dragi kaže: "Pusti bebu na miru, ne pritišći trbuh". Ne pritišćem, samo se javljam prstima, smiješan je..
Isssa, palo mi napamet, jel ti još radiš?
Tehnički ne radim od 18.04, ali pošto sam obrtnik svaki dan sam prisutna na poslu, papirologija, ručnici, nabava robe, računi, plaće i još sto čuda, mislim da ću i iz rađaone nešto raditi. Narednih par dana ću baš raditi, kolegici je umro dečko pa moram popuniti smjenu, neznam na koju foru ću to odraditi, kratke su mi ruke da šišam ili perem kosu nekome ali nekako ću se snaći. Baš me danas to šokiralo jako, mlađi muškarac (38 god) iznenada umro, prestrašno, nemogu ni zamisliti kak je njoj jadnoj.
IvaGljiva- bolje sam hvala Bogu mislim da sam se malo i uplašila 😥
Christyy- njamiiii ja ih volim na sve načine ali naravno moraju se dobro pripremiti ove izgledaju 👌👌🤤
Aleksandra- da li ti je proljev prestao? Ako si stalno žedna i da su ti usta suha moguće da imaš šećer ne znam to zna biti neki simptom kolko sam čula, ali definitivno odi doktoru možda tlak zbog vrtoglavice, mislim da se ovako može samo nagađati a ima ovdje i iskusnijih pa će ti možda više reći..
Proljev prestao vrtoglavice tako tako. A mozda i zbog vremena. I imam neku bol u grlo prsima ko neku knedlu. Mozda je žgaravica. Uh...ovaj tj sam koma
Jutro curke :)
Aleksandra ja sam isto koma danas, spava mi se, muka mi je, ne mogu ništa jesti i glava me boli za popiz***. Pripisujem to ovom čudnom vremenu.
Isssa ajme koma za kolegicu, ne mogu si uopće zamisliti šta jadnica prolazi
Dobro jutro cure, ja sam se ovaj put naspavala. Evo na balkonu, pijem kavu i razmišljam da li mogu što apremiti u kutije za preseljenje a ustvari mi sve treba jos. U petak imam pregled pa nikako dočekati. Nikako da osjetim malca iako sam jučer imala čudan osjećaj pod lijevim rebrom, ali kad ne znam jel to to.
Isssa sućut kolegici..strašno...
Dobro jutro svima,
Isssa tvoji radnici mogu bit sretni, imam osjecaj da si odlicna sefica, i zao mi je zbog tog decka, nemogu zamislit kak je toj curi..
Ja jutros mazim trbuh, i kako ste pricale imam osjecaj da je i mojoj bebi draza lijeva strana 😀 na lijevoj strani pod rukom se osjeti tvrdo, a na desnoj strani mekano 😂
Proljev prestao vrtoglavice tako tako. A mozda i zbog vremena. I imam neku bol u grlo prsima ko neku knedlu. Mozda je žgaravica. Uh…ovaj tj sam koma
Glavno da je proljev stao.. vidi ako se nastavi odi doktoru.
Mene je jučer cijeli dan glava bolila prestala je navečer kad je pala kiša..
Jutro drage moje! Evo mene već boli glava, očito zbog ovog vremena, postajem metereopat očito. Ali sam uvjerena da će nakon finog doručka sve biti bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji