Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    13. Svibanj 2018. 11:17

Palcica12- prekrasno zasuzile su mi se oći 😍
    Ja sam cijelu noć bila budna ocu ić na hitnu neću ić od oko12h imala sam neke bolove baš intenzivne i to me opteretilo pa sam stalno gledala jel ima krvi čak sam se nakon piskenja kad sam se obrisala umislila da je roskasta sukrvica 😔 onda sam 5 min vječala nad tim i dragi kad me svatio da me duže nema napao da ga pustim unutra da on vidi, reko mi je samo ljubavi nemoj se toliko opterećivati znam sta ti se sve desilo ali sjećaš se kolko je to krvi bilo ovo je kako si piškila 😔 onda sam shvatila da pretjerujem ali i dalje nisam mogla spavat oko 7 se smirilo tako da sad još ležim 

christyy
    13. Svibanj 2018. 13:29

Crna presladak ti je trbuhhh 😍
    Garavusa nije rekao velicinu jer kaze da se sad velicina ne mjeri ko prije od tjemena do trtice vec se gleda sirina i prema tome pokazuje kilaza bebe. Meni je rekao da je 300g teska
    Palcica preslatkoo i moja mala seka je mami napravila od gline slikicu za zid na kojoj pise mama. Jedva cekam da i mi kojima je ovo 1.beba postanemo mame 😊

Nina ❤
    13. Svibanj 2018. 13:30

Sretan vam Majcin dan cure! ❤
    Palcica predivan poklon od djecice 😊 ja sam svoju cestitku dobila jos jucer jer nije mogao cekati do danas 😄

christyy
    13. Svibanj 2018. 13:31
    Danas smo odmarali, a muz je kuhao rucak i bome za svaku pohvalu 😊
    Danas smo odmarali, a muz je kuhao rucak i bome za svaku pohvalu 😊

• Anđeo_
    13. Svibanj 2018. 13:47

Nina - jesam 😊, a slatkiš mali bio je nestrpljiv ❤

Ssanja
    13. Svibanj 2018. 15:58

Čestitam svim mamama vaš dan ❤
    Pokloni i crteži koje ste dobile su divne ❤❤
    Ja se neko vrijeme nisam javljala, zadnjih dana smo se zabavili oko mog pritiska, definitivno mi je povrđena hipertenzija, doktor se dvoumio da li da odmah idem u bolnicu, ali nakon urađenog holtera dobila sam terapiju, mirovanje kod kuce pa da pratimo stanje a u slučaju pogoršanja da se spremim za bolnicu. Zato me nije bilo neko vrijeme, moram smanjiti korištenje telefona, tv i ostale tehnike.
    Nadam se da ste mi vi ostale dobro i da bebice fino napreduju 😊

_IvaGljiva_
    13. Svibanj 2018. 17:00

Palčica, Nina, predivno! Mogu samo zamisliti kako je to divno kad ti dijete napravi tako lijep pokločić za majčin dan <3!!!
    Anđeo, nadam se da su se bolovi smirili i da si sada ok ;)

_IvaGljiva_
    13. Svibanj 2018. 17:03

christyy, ovaj ručak izgleda stvarno dobro. Svaka čast mužu! 
    Ssanja, držim fige da ti se stanje popravi pa da se možeš malo opustiti! 
    Pusa svim mamama (postojećima i budućima) za majčin dan 

• Alex86
    13. Svibanj 2018. 17:51

Meni se jako vrti danas i jucer ujutro i dobila proljev. Je li to normalno. 20 tjedan sam. I me boli glava vec 4 dana i nemogu bas jesti...samo sam žedna. 

Palcica12
    13. Svibanj 2018. 18:42

Ssanja nadam se da će sve biti ok, držim fige.
    Hvala svima na divnim komentarima! 
    christyy ručak izgleda odlično! Sve pohvale suprugu!
    Aleksandra možda je neka viroza u pitanju, prati stanje i odi doktoru sutra, bolje da te pregleda i vidi o čemu je riječ.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.