Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    13. Svibanj 2018. 00:11

Mislim da sam gledala dimenzije klasičnih podloga za presvlačenje i one su oko 50 cm širine ili čak 55 što je opet ok.. Stvarno sam obišla od lesnine prime fisa emezzete jer tražimo komodu koja bi nam zamijenila 2 ormara i sve su uže bile a gledala sam da iskoristim da mi bude postolje za presvlačenje i ova se do sada stvarno pokazala najboljom i bit će bebi ormar umjesto dječjih komoda od 1500kn.(kadicu ćemo običnu) 

Delilah
    13. Svibanj 2018. 08:07

Jutro klokanice 😀 danas malo izletnički, dani dječjih vrtića grada Zagreba su na bundeku pa idem pozdravit i podržat svoje kolegice i djecu ☺ a nakon toga me mužić vodi u Mičevec na driftanje...mislim, nažalost, samo ćemo gledat...a jučer jedan idiot nije pratio na rotoru, mi smo bili u rotoru, 5 cm je falilo da nas pogodi u suvozačka vrata...već sam se vidla u bolnici...strašno kakvih vozača ima...

Isssa
    13. Svibanj 2018. 08:07

Dobro jutro klokanice 😀
    Vidim već ste lagano u nabavkama za bebača 😀
    Mi smo kupili u Lesnini komodu za baby odjeću, nisam gledala na to da mogu prematati bebača na njoj, dobila sam na poklon za premazane bebača 😀, ispod prematalice ima polica za pelene i sve ostale stvari, nećakinju smo prematali na tome 5 mj i prerasla je 😀
    Jučer smo m i ja pričali kak još nismo svjesni da nam je mališa na putu, nisam ja svjesna a kamoli on 😂, ali sinoć smo postali oboje, mali se toliko meškoljio po trbuhu, dragi je imao ruku preko trbuha a mali udara na naj jače 😂😂😂, nakon pola sata se smirio malo pa opet krenuo, i veli M jel hoću vode da mi donese, a ja velim ZAŠTO?, a veli on pa ŠTUCAŠ 😂😂😂😂😂, nisam štucala nego je mališan toliko jako udarao 😍😂😂😂😂😂, M nije mogao vjerovati, otplakali smo od smjeha 🤣🤣🤣🤣

• Malaja12
    13. Svibanj 2018. 08:30

Jutroo cure 😊 Isssa- i naš je bebač bio jučer posebno aktivan kroz dan miran a poslije udri brigu na veselje i ajmooo bas sam se smijala bilo mi je tako fora slusat ga 😊

Dija85
    13. Svibanj 2018. 08:32

Dobro jutro! A jooj, ja jedva čekam da osjetim pokrete! Moj m stalno govori polako, beba spava, pa reko ne spava stalno! I jedva čekam da se počne ritati pa da ti pokažem koliko često spava! 
    Mi cemo iduci tjedan do jyska. Uzimam neke stvarčice za novu kućicu pa ću taman i tu komodu za bebine stvari dok je na snizenju.
    Danas nam je u planu otici na ručak, nećak ima krstitke. I kasnije ništa, odmaranje ili kava negdje.

Palcica12
    13. Svibanj 2018. 09:09

Dobro jutro!
    Moram se pohvaliti kako su mene moja djeca, tj. kćer od 7.5god. i mlađa od 4god., dočekali ujutro za majčin dan. Mlađa kćer je pomogla starijoj u pripremi doručka za mamu, a sin je spavao (adolescent) pa ga razumijemo. Znači digle su se ujutro (navile alarm) prije mene i nakon završetka priprema su me došle probuditi. Iznenadile su me doručkom u krevetu (omiljeno voće i lanene) te prekrasnim crtežima. 
    Ništa u životu nije važno kao naša djeca! Toliko ljubavi i iskrenosti nam daruju i toliko nam vjeruju da smo mi kao roditelji blaženi na takvom daru! Toliko sam sretna i zahvala što sam majka ❤

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

PlavaBorovnica
    13. Svibanj 2018. 09:45

Dobro jutro djevojke!
    Palcica, predivno💞 Tvoje su se curice baš potrudile, to su sigurno bili veliki planovi za njih 😊
    Čitala sam vas, super što ste našli povoljne komode, pocinjete polako s pripremama... 
    Isssa i Nas bebac, uživate u osluškivanju bebe 😁 I mi isto, čak mi dragi kaže: "Pusti bebu na miru, ne pritišći trbuh". Ne pritišćem, samo se javljam prstima, smiješan je..
    Isssa, palo mi napamet, jel ti još radiš?

Dija85
    13. Svibanj 2018. 10:20

Palcice predivno! Jedva cekam i sama to dozivjeti! 😍

• Lela2018
    13. Svibanj 2018. 10:56

Dobro jutro svima... mi danas imamo mali izlet i rucak vjerojatno u samoboru... 
    Issa blago tebi, mi jos ne osjetimo van trbuha... 
    Bas sam se zamislila di je moj malac, jedan dan ima takav tulum u trbuhu da umirem od smjeha a onda par dana samo lagano tu i tam lupne... sad sam si legla malo da cujem oce se javit... 
    Palcica predivno, curke su ti fenomenalne, nemogu si zamislit koja je to sreca i veselje... sigurno su ti uljepsale ne dan nego cijeli tjedan... 

Baby.nb1
    13. Svibanj 2018. 11:08

Sretan vam MAJCIN DAN klokanice! 
    ovaj su u busicama, a sljedeci sa nama ❤❤
    Palcice ajme divno, krasne curke imas! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.