Mislim da sam gledala dimenzije klasičnih podloga za presvlačenje i one su oko 50 cm širine ili čak 55 što je opet ok.. Stvarno sam obišla od lesnine prime fisa emezzete jer tražimo komodu koja bi nam zamijenila 2 ormara i sve su uže bile a gledala sam da iskoristim da mi bude postolje za presvlačenje i ova se do sada stvarno pokazala najboljom i bit će bebi ormar umjesto dječjih komoda od 1500kn.(kadicu ćemo običnu)
Jutro klokanice 😀 danas malo izletnički, dani dječjih vrtića grada Zagreba su na bundeku pa idem pozdravit i podržat svoje kolegice i djecu ☺ a nakon toga me mužić vodi u Mičevec na driftanje...mislim, nažalost, samo ćemo gledat...a jučer jedan idiot nije pratio na rotoru, mi smo bili u rotoru, 5 cm je falilo da nas pogodi u suvozačka vrata...već sam se vidla u bolnici...strašno kakvih vozača ima...
Dobro jutro klokanice 😀
Vidim već ste lagano u nabavkama za bebača 😀
Mi smo kupili u Lesnini komodu za baby odjeću, nisam gledala na to da mogu prematati bebača na njoj, dobila sam na poklon za premazane bebača 😀, ispod prematalice ima polica za pelene i sve ostale stvari, nećakinju smo prematali na tome 5 mj i prerasla je 😀
Jučer smo m i ja pričali kak još nismo svjesni da nam je mališa na putu, nisam ja svjesna a kamoli on 😂, ali sinoć smo postali oboje, mali se toliko meškoljio po trbuhu, dragi je imao ruku preko trbuha a mali udara na naj jače 😂😂😂, nakon pola sata se smirio malo pa opet krenuo, i veli M jel hoću vode da mi donese, a ja velim ZAŠTO?, a veli on pa ŠTUCAŠ 😂😂😂😂😂, nisam štucala nego je mališan toliko jako udarao 😍😂😂😂😂😂, M nije mogao vjerovati, otplakali smo od smjeha 🤣🤣🤣🤣
Jutroo cure 😊 Isssa- i naš je bebač bio jučer posebno aktivan kroz dan miran a poslije udri brigu na veselje i ajmooo bas sam se smijala bilo mi je tako fora slusat ga 😊
Dobro jutro! A jooj, ja jedva čekam da osjetim pokrete! Moj m stalno govori polako, beba spava, pa reko ne spava stalno! I jedva čekam da se počne ritati pa da ti pokažem koliko često spava!
Mi cemo iduci tjedan do jyska. Uzimam neke stvarčice za novu kućicu pa ću taman i tu komodu za bebine stvari dok je na snizenju.
Danas nam je u planu otici na ručak, nećak ima krstitke. I kasnije ništa, odmaranje ili kava negdje.
Dobro jutro!
Moram se pohvaliti kako su mene moja djeca, tj. kćer od 7.5god. i mlađa od 4god., dočekali ujutro za majčin dan. Mlađa kćer je pomogla starijoj u pripremi doručka za mamu, a sin je spavao (adolescent) pa ga razumijemo. Znači digle su se ujutro (navile alarm) prije mene i nakon završetka priprema su me došle probuditi. Iznenadile su me doručkom u krevetu (omiljeno voće i lanene) te prekrasnim crtežima.
Ništa u životu nije važno kao naša djeca! Toliko ljubavi i iskrenosti nam daruju i toliko nam vjeruju da smo mi kao roditelji blaženi na takvom daru! Toliko sam sretna i zahvala što sam majka ❤
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Dobro jutro djevojke!
Palcica, predivno💞 Tvoje su se curice baš potrudile, to su sigurno bili veliki planovi za njih 😊
Čitala sam vas, super što ste našli povoljne komode, pocinjete polako s pripremama...
Isssa i Nas bebac, uživate u osluškivanju bebe 😁 I mi isto, čak mi dragi kaže: "Pusti bebu na miru, ne pritišći trbuh". Ne pritišćem, samo se javljam prstima, smiješan je..
Isssa, palo mi napamet, jel ti još radiš?
Dobro jutro svima... mi danas imamo mali izlet i rucak vjerojatno u samoboru...
Issa blago tebi, mi jos ne osjetimo van trbuha...
Bas sam se zamislila di je moj malac, jedan dan ima takav tulum u trbuhu da umirem od smjeha a onda par dana samo lagano tu i tam lupne... sad sam si legla malo da cujem oce se javit...
Palcica predivno, curke su ti fenomenalne, nemogu si zamislit koja je to sreca i veselje... sigurno su ti uljepsale ne dan nego cijeli tjedan...
Sretan vam MAJCIN DAN klokanice!
ovaj su u busicama, a sljedeci sa nama ❤❤
Palcice ajme divno, krasne curke imas!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji