Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    11. Svibanj 2018. 20:32

Cestitke na uspjesnim pregledima! ❤
    Hvala za h&m 😊

url=https://lilypie.com]

Isssa
    11. Svibanj 2018. 20:33

Čestitam na pregledima curke, bebice rastu ko gljivice 😍, moj pregled je idući tjedan, već bi trebao bit oko 30 cm 😍😍.
    Nego cure koje ste već rodile, jesu muževi bili s vama na porodu??????? 
    Sad sam nešto gledala te trudničke tečajeve i googlala malo, nigdje nisam našla dali muž može biti cijelo vrijeme unutra, pa taman to trajalo 20 sati???? Dajte mi malo pojasniti 😀

Baby.k
    11. Svibanj 2018. 20:59

Issa, kod nas može ući samo u rađaonu znači kad već počinje porod, odnosno tiskanje. A do tad si u boksu tj. predrađaoni dok traju trudovi sama.

Gold👑
    11. Svibanj 2018. 21:09

Isssa

Čestitam na pregledima curke, bebice rastu ko gljivice 😍, moj pregled je idući tjedan, već bi trebao bit oko 30 cm 😍😍.
    Nego cure koje ste već rodile, jesu muževi bili s vama na porodu???????
    Sad sam nešto gledala te trudničke tečajeve i googlala malo, nigdje nisam našla dali muž može biti cijelo vrijeme unutra, pa taman to trajalo 20 sati???? Dajte mi malo pojasniti 😀

Kod nas isto tek na izgonu moze uci ... 

• LadyDi19
    11. Svibanj 2018. 21:27

Endzrue

Baby.k

PlavaBorovnica

Svekyca, dobro se nosiš s tim (ne)saznanjem :) Joj, ja bih vjerojatno izludila.. curica je, nije curica, je, dečko je…Baš mi je kolega nekidan pričao kako su njemu i ženi rekli da čeka curicu i tako su mislili dva mjeseca, i onda u 7.mjesecu trudnoće ipak je dečko?? Al' o čem ja pričam, moja beba meni okreće leđa na svakom ultrazvuku :D

Tako se dogodilo i mojoj frendici, cijelu trudnoću joj govore da je dečkić i sad u 32.tj je ipak curka😊

Ja bi ih tužila da mi tako i 21.stoljeću malo jedno nalo drugo.. Pa ne možeš se s tim igrati. Ako nisi siguran i imaš smeće od UZV pa šuti nemoj govorit do kraja reci ne vidiš.. Zamisli šoka majci recimo da ide rodit curu a ono dečko pa to nije moje dijete.. Ne želim ga.. Udar na psihu kako god

I ja sam u prosloj trudnoći do 30 tt kupovala stvari za curu, ionda promjena plana.. Ipak decko pa mjenjali stvari kojesmo mogli, koje nismo cekaju nadam se sada curu.. ☺️ 

PlavaBorovnica
    11. Svibanj 2018. 22:09

IvaGljiva, čestitam na djevojčici! 
    LadyDi koja promjena. Dobro ste se snašli.
    Evo, ja danas očistila cijeli stan, malo možda i pretjerala s pomicanjem namještaja, al nisam ništa osjetila tako da, dobro je.
    Idem sad napraviti voćnu salatu pa pogledati ima li na youtubeu te emisije s rtla koju ste spominjale. 
    Jer- mi nemamo tv uopće 

Isssa
    11. Svibanj 2018. 22:10

PlavaBorovnica

IvaGljiva, čestitam na djevojčici!
    LadyDi,koja promjena. Dobro ste se snašli.
    Evo, ja danas očistila cijeli stan, malo možda i pretjerala s pomicanjem namještaja, al nisam ništa osjetila tako da, dobro je.
    Idem sad napraviti voćnu salatu pa pogledati ima li na youtubeu te emisije s rtla koju ste spominjale.
    Jer- mi nemamo tv uopće

Nemaš na YouTubeu nego na rtl-ovoj stranici

koskica
    11. Svibanj 2018. 22:26

Dija, ja imam tu dječju komodu s kadicom i to je pomalo promašaj, bolje veća komoda da ti stanu sve stvari. Ionako češ bebu vjerojatno presvlačiti na pidlozi negdje drugdje a ne baš na komodi (moje iskustvo)

Baby.k ja sam imala problem uvučenih bradavica. 10 dana sam se mučila s bebom kad je sisala. Dobila sam rane za poluditi. Mene su spasili silikonski šeširići i melem. Sad idu šeširići sa mnom u rodilište i odmah ću ih stavljati ako treba. Baš me briga što će tko pričati.

Isssa, da muž je bio sa mnom. Al tek u rađaoni. Prije toga sam bila hospitalizirana od 7h ujutro do 14.30 h na odjelu čuvanja trudnoće. Nitko mi nije vjerovao da imam trudove dok mi nije puknuo vodenjak a plodna voda bila mekonijska. Ctg nije čitao trudove. Bem ti opremu. 

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    11. Svibanj 2018. 23:15

Meni je ginekologica dala hrpu reklamnih Novalac prenatal po 5 komada u svakom kartončiću tako da njih pijem 1 ujutro i konjske su.. Inače imaju svega u sebi i željeza i magnezija i omege.. Pijem ih evo već 9 dana i zasad nemam nuspojava.. Imam više energije to je i rekla da će mi bit i nemam zatvor tako da bi ih mogla nastavit pit.. Elevit sam rekla da ne želim jer čitam samo loša iskustva. Magnetij u prahu uzmem na svoju ruku kad osjetim da me malo boli taj dan.. Danas sam popila i popodne  iza posla odspavala 3 sata.. Što se tiče bradavica meni su ispupčene i sad pogotovo ogromnije već tako da ja neću imat problem s uvučenim nadam se al mi je prija imala i nije malu uopće uspjela dojit bi sa šeširima ni nikako.. Izdajala se i odustala nakon mjesec.. Mjesec i pol.. Šteta.. Inače za uvučene bradavice kažu da je dobro izvlačit ih barem mjesec dana prije da budu  "spremne" ili ona foru da se šprica presječe na vrhu i taj valjčić otvor staviš na bradavici i kao da izvlačiš špricož.. Da to pomogne.. Tako da pokupavajte stvarno već sada.. Beba sama bradavicu izvući neće

• Anđeo_
    11. Svibanj 2018. 23:17

IvaGljiva i Trudnasam čestitke na pregledima ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.