Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    11. Svibanj 2018. 17:24

Moj deda jadan oprao kosu domestosom (loše je vidio), rekao je kako se ništa nije pjenilo. Sreća pa je kosa ostala na glavi a on nije imao posljedica 
    😂

url=https://lilypie.com]

Dija85
    11. Svibanj 2018. 17:29

Cure koje ste već mame, koliko ste koristile komodu za presvlačenje s kadicom? Seka mi kaze da ju ne uzimam. Da ju je ona jedva koristila a da malca mogu okupati i presvuci bilo gdje jer ce mi ona dati kadicu. Kaze da si radije uzmem ovo. 

• Malaja12
    11. Svibanj 2018. 17:46

Petrapp- hvalaa tiiii!! 

11. Svibanj 2018. 17:49

Dija85

Cure koje ste već mame, koliko ste koristile komodu za presvlačenje s kadicom? Seka mi kaze da ju ne uzimam. Da ju je ona jedva koristila a da malca mogu okupati i presvuci bilo gdje jer ce mi ona dati kadicu. Kaze da si radije uzmem ovo.

Pa i meni treba komoda radi komode. Mislim da mi je lakše bebine stvari držati u ladicama nego na policama. Nemam iskustva ali mislim da ću i ja uzeti takvu komodu i samo staviti gore prematalicu. Kadicu planiram uzeti zasebno. 

joNNa
    11. Svibanj 2018. 17:53

garavusa005

christyy

koskica

Bok cure, trbuščići su svima prekrasni.
    Ja jednostavno ne stignem sve pratiti. Evo i moje buše sa 18 tt. Nekad se vidi jako nekad manje. Nego, jeste što gledale ovu novu seriju koja ide na RTL-u. Svake minute jedna beba. Ja sam prošla jedan porod al me drugog stah za poludit.

Da li znate jel ta serija ima reprizu u nekom večernjem terminu ili vikendom? Ja bi ju baš htjela pogledati ali ne mogu radi posla..

Sad sam pregledala vodič na b-netu pa nisam vidjela da ima repriza.

Imaš na YouTubeu tih emisija Oneborn every minut. Ja ih tamo gledam jer nemam hr Tv 🙂

Dija85
    11. Svibanj 2018. 17:56

garavusa005

Dija85

Pa i meni treba komoda radi komode. Mislim da mi je lakše bebine stvari držati u ladicama nego na policama. Nemam iskustva ali mislim da ću i ja uzeti takvu komodu i samo staviti gore prematalicu. Kadicu planiram uzeti zasebno.

Bolje je tako da. Ova sa slike je 500 kn u jysku. A kadicu cu ionako dobiti. A ona spuzva za prematanje je oko 150 kn. A ove komode za previjanje su meni bas baš skupe. 1700 kn u Ktcu gledala nekidan

11. Svibanj 2018. 18:03

Dija85

garavusa005

Dija85

Bolje je tako da. Ova sa slike je 500 kn u jysku. A kadicu cu ionako dobiti. A ona spuzva za prematanje je oko 150 kn. A ove komode za previjanje su meni bas baš skupe. 1700 kn u Ktcu gledala nekidan

Ma komoda ti ostane lijepo i za poslije. Ma ja sam polovnu baš kao tu dječju bila našla za 500kn tako da, po meni, nemaš što razmišljati. Ako si ju vidjela, opipala i odgovara ti mislim da je ona bolja jer ionako ako je kadica unutra ne može se koristiti prva ladica, a kadica ti ionako ne treba ako ćeš ju dobiti. 

Dija85
    11. Svibanj 2018. 18:07

garavusa005

Dija85

garavusa005

Dija85

Ma komoda ti ostane lijepo i za poslije. Ma ja sam polovnu baš kao tu dječju bila našla za 500kn tako da, po meni, nemaš što razmišljati. Ako si ju vidjela, opipala i odgovara ti mislim da je ona bolja jer ionako ako je kadica unutra ne može se koristiti prva ladica, a kadica ti ionako ne treba ako ćeš ju dobiti.

Da, u pravu si. Ok, sad sam bar sigurna da ću radije običnu tu komodu. Hvala ti 😄

christyy
    11. Svibanj 2018. 18:16

Dija ja ti imam tu komodu u spavacoj, sluzi nam za donji ves i odlicna je, ja cu si isto uzeti jos jednu za bebaca
    Da vam javim, pregled je prosao i sve je supeer 😊 beba bas lijepo napreduje i sve je onako kako treba biti. Ima 300 g i cak je za par dana veca. Sad mi je srce na mjestu 😊❤

PlavaBorovnica
    11. Svibanj 2018. 18:19

Baby nb.1, ja sam poslala muža na tržnicu upravo po lignje, al kako je on otišao poslom, spremila ih u zamrzivač za neki zajednički ručak.😊
    Koskica 😂 dobro je tvoj deda prošao.
    Moj dida je redovito stavljao kečap u juhu jer je mislio da se to tako radi. Prijateljica namazala usne s ljepilom u sticku jer je mislila da je labelo. Ispucale joj, još više jer se stalno smijala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.