Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 14:26

Garavusa005 zar stvarno 🤣🤣🤣🤣🤣 stvarno kraljica, a uputstva to ništa? Ja se sjećam svoje prabake koja je uvijek prije uzimanja bilo kojeg lijeka išla čitati uputstva, i tako je jednom prilikom izjavila da neke tablete mora popiti sa kozjom vodom, na što smo mi svi doma zbunjeno gledali kakva je pak to voda, da bi se ispostavilo da je ona čitala upute na slovenskom, gdje je pisalo kozarec što je čaša, a ona si je to fino prevela kak je njoj pasalo 😂. 

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 14:29

Teta90 i mi imam doma svoje šunkice, mogu parirati najboljim pršutima kako su fine, imamo još suhih od prošle godine tako da mi imamo što cijelu godinu jesti 🤭🤭🤭

• Lela2018
    11. Svibanj 2018. 15:11

Mi takodjer sve imamo domace od dimljenog. Kobasica speka sunkica svega i to i od mojih i od njegovih... opskrbljeni smo, ali u pocetku trudnoce mi je dimljeno smrdilo i gadilo mi se... nisam blizu tog mogla bit... a i sad rijetko to jedem ne pase malcu izgleda 😂 colu i gazirano sam pila ko luda nekad, izbacila sam to, iako se rijetko pocastim s malo cole koja mi je finija nego ikad... 

Delilah
    11. Svibanj 2018. 15:15

Dzennyy123

He cure zamima me ima li medju vama neka koja pusi cigarete.. ja nikako nemogu da prestanem..

Ja sam prestala...inace sam pusila oko pola kutije dnevno alimsica, prva 2 tjedna sam smanjila i imala raspored pusenja i nakon toga sam prestala...to je bilo prije 10 tjedana, nakon 8 tjedana me uhvatila zelja, zapalila sam jednu i iskasljala se ko budala...rekla sam ako mi povremeno svakih par tjedana dodje da zapalim jednu da cu zapalit...samo ti se treba poslozit u glavi...sretno ako zelis prestat, ako ne samo smanji.  

Baby.nb1
    11. Svibanj 2018. 15:23

Jao prsut, dusu prodam za prsut 😂😂 Ja pijem elebaby, al sam si mislila mozda I obicni sumeci magnezij dodatno ubacit, znam da on u trudnoci djeluje na vise polja.
     Danas me nekako "boli" dole na sredini, ne znam jel to stidna kost ili kako bi to objasnila. Nije cak ni bol, vise nelagoda I nije cijelo vrijeme pa me ne brine, vise me zivcira

url=https://lilypie.com]

11. Svibanj 2018. 15:34

petrapp2605

Garavusa005zar stvarno 🤣🤣🤣🤣🤣 stvarno kraljica, a uputstva to ništa? Ja se sjećam svoje prabake koja je uvijek prije uzimanja bilo kojeg lijeka išla čitati uputstva, i tako je jednom prilikom izjavila da neke tablete mora popiti sa kozjom vodom, na što smo mi svi doma zbunjeno gledali kakva je pak to voda, da bi se ispostavilo da je ona čitala upute na slovenskom, gdje je pisalo kozarec što je čaša, a ona si je to fino prevela kak je njoj pasalo 😂.

Ahahahahahhahahahhahahahhaha.... 

• Malaja12
    11. Svibanj 2018. 15:39

Ja sam si uzela od solgara prenatal nutrients te su mi preporučili kao najbolje jer da ih dobivaju iz prirodnih namirnica pa... 

Baby.nb1
    11. Svibanj 2018. 15:40

garavusa005

petrapp2605

Garavusa005zar stvarno 🤣🤣🤣🤣🤣 stvarno kraljica, a uputstva to ništa? Ja se sjećam svoje prabake koja je uvijek prije uzimanja bilo kojeg lijeka išla čitati uputstva, i tako je jednom prilikom izjavila da neke tablete mora popiti sa kozjom vodom, na što smo mi svi doma zbunjeno gledali kakva je pak to voda, da bi se ispostavilo da je ona čitala upute na slovenskom, gdje je pisalo kozarec što je čaša, a ona si je to fino prevela kak je njoj pasalo 😂.

Ahahahahahhahahahhahahahhaha….

Imam I ja jednu takvu u familiji, isto popila vaginalete. I namazala lice kremom za depilaciju, mislila da je obicna. Dok je dosla do posla ostala bez obrva 😂😂 A dida je jednom prilikom oprao kosu omeksivacem I dođe k mami I gunđa da kakav smo to sampon kupili, nista ne pjeni 😂

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    11. Svibanj 2018. 15:52

Uh, uh mi domaće kobasice, kulena, slanine sve to papamo. Njegovi prave. Ja sam danas sama, a kad sam sama sam baš lijenguza i za ručak ćemo burek sa sirom i jogurt.

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 16:01

Sad sam se baš dobro nasmijala. 
    Baby.nb1 slobodno još i šumeći uzmeš, jer u elebaby nije tako velika konc mg, sad sam baš pogledala smo 15% od preporučenog dnevnog unosa.
    Nas_bebac ja sam solgar uzimala prije i na početku trudnoće, ali zbog euthyroxa koji sam dobila za štitnjaču su mi rekli da ga nije dobro uzimati zbog joda kojeg ima u sastavu, pa sam prešla na elevit i nastao pravi cirkus, u prenatalu ti je 61% preporučene doze za mg, pa ako ćeš još neki dodatak u obliku magnezija uzimati pripazi da se ne predoziraš jer ćeš završiti na wc-u. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.