Dija ja ti imam tu komodu u spavacoj, sluzi nam za donji ves i odlicna je, ja cu si isto uzeti jos jednu za bebaca
Da vam javim, pregled je prosao i sve je supeer 😊 beba bas lijepo napreduje i sve je onako kako treba biti. Ima 300 g i cak je za par dana veca. Sad mi je srce na mjestu 😊❤
Super za pregled!
Kad smo kod anegdota ja sam prije trudnoce bila gym freak. Stalno treninzi pravilna prehrana i sve to. Tako je moj muz krenuo samnom i on je jednom popio onaj tetrapak nepasteriziranih bjelanjaka (ako ste vidjele kak to izgleda stoji inace kraj jaja u ducanima) jer je mislio da se to tak pije. Kao puno je proteina i to. Fuujjj!! Sva sreca pa mu nikaj nije bilo! Kad sam to cula plakala sam od smjeha 3 dana 😂😂😂
Pozdrav klokanice evo mene nakon dosta vremena, sve sam iščitala ali nemojte zamjeriti mom trudničkom pamćenju 😂 nisam baš imenom zapamtila koja je šta napisala 😏.. Čestitam na svadbi i naklon do poda što si trudna odradila te zadnje pripreme (moja je iduće godine mi smo zakaparili salu i ja za 2 tjedna saznala da sam trudna 😁).
Vidjela sam da ste pisale i o temi blendera ja sam imala neki dosta je bio skup i bila mi je tlaka palit ga jel kad se sjetim procedure pranja muka mi je velik je glomazan i nezgodan kupila sam si nutribulet prije 2 mj i ja sam zadovoljna cak sam neki dan i 2 kockice leda stavila ne zauzima mi puno mjesta ma bas je ok.
Bravo i svima za preglede, a buše su vam prekrasne male i velike ma svaka je lijepa 😘, meni lagano idu na živce komentari sa strane tipa joooj trudna si 3 mj a već ti je tolki trbuh ti ćeš bit ko tenk i tako... teta u plodinama je neki dan došla do mene (baš je bio red) i otvorila blagajnu s rečenicom vi ste trudnica imate prednost na što je neka žena izkomentirala dada sigurno je doma pa nek ceka meni se žuri na posao pa moram čekat (sigurna sam da se sad bori s ječmencom ) ujutro vam se i ja slikam..
Išla sam i na onaj kolač sa šumskim voćem što sam sliku stavila ako se sjećate i to sam ga sanjala probudila se ujutro spremila i zaputila sama 😂😂
Baš ste me nasmijale sa dogodovštinama pranja kose s domestosom i piti vaginalete.. 🤣🤣
Ispala mi je plomba iz zuba i tako je to bilo par dana jučer me baš uhvatilo bolit i danas zubaru uglavnom pukla mi je nekakva unutarnja stjenka zuba i Taj komadić mi je izvadio stavio ljekić i zatvorilo dao mi je antibiotik i rekao da ga počnem pit samo ako mi počne naticat (nadam se da neće pa ću to izbjeći)
Uhhh baš sam odužila ❤
ja bila na pregledu. Beba je još uvijek tamo i kuca srce 🙂 ima taj još nekakav krvni ugrušak koji bio mogao krvariti . Za sada imam smedjkasta krvarenja. Nadam se najboljem🙂kontrola za 10 dana. Napisali su da sam 17 +2 po mjerenju glave ali sam 17+0. No dobro bitno da nije manje 🙂
Pozdravljam sve cure . Super mi vas čitati ♥️🙂
Ja saznajem spol za 2 tjedna jedva čekam
Pozdrav cure, nikako da se i ja malo aktivnije ukljucim. Ova moja mala slatka napast me skroz okupira tijekom dana Sve me strah kako cu se organizirat kad dodje jos jedna bebica! Inace, za tablicu termin nam je 27.11., a rodiliste u Splitu.
Bome ste se raspisale! od jučer popodne 19 novih stranica za pročitati :) Prvo da kažem, bušice su vam preeedivne, svaka na svoj način
Baby.nb1, da ti odgovorim za hm online. Ja na trudničkom odjelu uzmem iste veličine kao i prije trudnoće i do sada mi sve odgovara. Oni u te trudničke stvari ubace tonu elastina (u traperice) i majice naprave malo šire tako da mislim da ne moraš brinuti da će ti biti premalo ako uzmeš svoj broj. Što se povrata robe tiče, u roku 30 dana možeš vratiti robu (ili dio robe) koja ti ne paše i plaćaš 3,99 Eura poštarine. Nisam još ni jednom vratila naručeno tako da u tom dijelu nemam iskustvo iz prve ruke, ali zvuči kao da nema nekih većih problema s time. I samo da napomenem, imaju trenutno neku vikend akciju 10% na sve i free shipping :)
Tinci0, drago mi je da je pregled dobro prošao i da je sve supač :))
Petrapp, jesi uspjela u riješiti situaciju s dm bodovima? Meni je kao i tebi. Registrirala sam tu novu karticu i sve, al od mojih bodova nema ništa...
Christyy, Trudnasam, čestitam na dobrom pregledu!
Baš sam se lijepo nasmijala s pričama o pastama, domestosom, jajima i tako.. hahaha!!
Da se pohvalim... bila sam danas na pregledu i sada je sigurno da imamo curuuu
Teta90, možeš mi u tablicu upisati!
Beba je pravih dimenzija, sve odgovara tjednima i teška je 313 g. Skakuče uokolo kao velika i imala je stisnute šake - boksačica mala! Provjeravali smo sve živo (komore u srcu, žile, mozak, ošit, bubrege, kralježnicu,...) i svaki put kad bi vidio to što je trebao vidjet i rekao to je ok, meni bi pao kamen sa srca. Sad sam mirnija kada znam da sve štima!
Što se mene tiče, opet mi je TSH ekstra nizak pa ću morat u posjet endokrinologu, ali osim toga sve ok pa ne brinem pretjerano
Baš sam si happy cijeli dan, tralalalala
Christyy, Trudnasam, bravo na pregledima. 😊
Imam pitanje ako koja zna. Jučer sam naletila na članak o dojenju s uvučenim ili ravnim bradavicama, što mi dosad uopće nije palo na pamet a imam i sama taj problem. I našla sam Avent Nipplette koje izvlače bradavice, ali se smije koristiti samo u prvih 6 tj trudnoće ili nakon poroda. Pa mi nije jasno baš zašto, ima li koji drugi način za izvući ih ili čekati da bebica dođe pa proba to sama😁 valjda ste shvatile što je pjesnik htio reć😂
IvaGljiva čestitam na curici! Kaj se tiče dm bodova, ništa se ne dešava, ne odgovaraju mi na mail, ali vidim na njihovom fejsu da komuniciraju javnosti da se bodovi prenose u roku 24 sata, ugl mislim da ću ih zaobilaziti u širokom luku!
Sortiraj odgovore
Najstariji