Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2018. 11:54

Tinci, odgovara mi taj dio grada, ima kafica, a blizu je i more, pa cemo vidjeti di cemo :)

12. Svibanj 2018. 12:47

Planovi za danas: muž na faksu, poslije ručkić pa onda kako se dogovorimo. Možda malo počistimo kuću i legnemo odmoriti.
    Pričale ste o maloljetničkim trudnoćama - iskreno, ne znam što o tome da kažem osim da mi je žao cura koje su pod takvim udarom osuda kada im to najmanje treba. Znam kako je u mom rodnom kraju - samo u trbuh curama gledaju čim vide da se s nekim dečkom drže za ruke pa mole boga da imaju temu da tračanje idućih nekoliko mjeseci. Ali velika je razlika je li trudnoća željena ili ne. Ako se netko smatrao zrelim za djecu sa 17,18,19 - ja ću samo reći, svaka čast! Meni je jedina briga bila preživjeti maturu, prijemne, prvu godinu faksa... Definitivno nisam razmišljala u tom smijeru. 
    Teta - sretno na ispitu - rasturit ćeš

• Malaja12
    12. Svibanj 2018. 13:37

Moje misljenje o maloljetnim trudnoćama je da nije bitno s koliko ostanes trudan bitno je kako poslije pristupis odgoju tog dijeteta jer smatram da te dijete bio ti prije trudnoce odgovoran ili ne kada dijete dođe onda moraš postat odgovoran htio ti ili ne jer odgovoran/na si za jedan novi život koji treba usmjeriti na pravi put... Znam neke cure koje su pristupile odgovorno odgoju dijeteta a znam bome i neke kojesu rekle ma mama i tata ce ja se odo zabavljat znaci ne učit i pokušat si stvorit šta bolju buducnos za sebe i bebu nego izlasci opijanja itd... Godine su mi se ciči mali faktor tu... 

Crna191
    12. Svibanj 2018. 14:05

Curke ne stignem citati sve sto ste pisale..ostala sam dužna fotku buše velike.. 
    Malca sam pokupila u četvrtak sa temp 39,7 iz vrtica pa doma samujemo on i ja..sad spava a ja malo odmaram pa da se javim samo.. ugl,dobio je neki osip,uopće ne kužimo dal su kozice (haraju po vrticu) ili nisu jer nekako atipično izgledaju..u ponedjeljak opet idemo pedici pa ćemo znati..ali smo zatvoreni u stanu i smišljamo nove igre stalno da nam nije dosadno..

12. Svibanj 2018. 14:13

Crna191

Curke ne stignem citati sve sto ste pisale..ostala sam dužna fotku buše velike..
    Malca sam pokupila u četvrtak sa temp 39,7 iz vrtica pa doma samujemo on i ja..sad spava a ja malo odmaram pa da se javim samo.. ugl,dobio je neki osip,uopće ne kužimo dal su kozice (haraju po vrticu) ili nisu jer nekako atipično izgledaju..u ponedjeljak opet idemo pedici pa ćemo znati..ali smo zatvoreni u stanu i smišljamo nove igre stalno da nam nije dosadno..

Ma presladak ti je pupoooooooo....  

• Anđeo_
    12. Svibanj 2018. 14:23

Crna191- želim da ti malac brzo ozdravi ❤ a buša ti je prekrasna..
    Htjela sam vas pitati da li neka od vas vježba (ne mislim na teretanu i dizanje utega) vježbe ustezanja gledala sam dosta po internetu ima tih vježbica za kralježnicu i baš za istezanje ili kengelove vježbe ja danas "odvježbala" 2 puta po 10 ponavljanja mislim da mi one nemogu štetiti koja su vaša mišljenja o tome? 😚

Crna191
    12. Svibanj 2018. 14:33

Anđeo_

Htjela sam vas pitati da li neka od vas vježba (ne mislim na teretanu i dizanje utega) vježbe ustezanja gledala sam dosta po internetu ima tih vježbica za kralježnicu i baš za istezanje ili kengelove vježbe ja danas "odvježbala" 2 puta po 10 ponavljanja mislim da mi one nemogu štetiti koja su vaša mišljenja o tome? 😚

Ove za dolje vježbe su ti jako preporučljive..sve mi bi ih trebale raditi i vise od 2x10 na dan..pogotovo nakon poroda.. a istezanje sam ja radila u prvoj trudnoci..planiram i sad krenuti kad sam doma s malcem pa se ne umaram toliko..ima na yt bas dobrih..ja znam da sam neke Ala yoga radila i bile mi super..

Dea_Rene
    12. Svibanj 2018. 15:13

Crna191 nadam se da ce malac brzo ozdraviti
    Anđeo_ ja idem u teretnu i radim i sa utezima i vjezbe istezanja, kako koji dan mi dode, a uz to napravim j kegelove. Svakako dobro dodu. 

Dija85
    12. Svibanj 2018. 15:40

Mmmmmmm domaće jagode 😍
    I hvala curama za iskustva s komodama i nutribulletima!

12. Svibanj 2018. 16:43

Anđeo_

Ja šetam 4-5km dnevno skoro svaki dan, a ako je kiša, imam video od 20ak min na youtubu koji mi paše i za koji mi ne treba baš puno prostora (mali stan). 
    Dija85 - Ubijaš me
    Shinin- gdje si nestala? 
    Teta - kako je prošao ispit (ne javljaš se, sigurno feštaš)
    Christyy - je li ti gin rekao kolika je beba? Jel ti mjerio štogod?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.