Ozbiljno?? I ja pijem euthyrox... Uhh uhh nisam znala bolje o da nista ma i ove pije kakp se sjetim hah 😐 ali nisam znala da šteti nije mi ništa rekla doktorica za štitnjačuu uhh uhhh...
E da Nas_bebac u solgarovom prenatalu nemaš omega3, pa ako ne jedeš dosta ribice,orašastih plodova ili maslinovog ulja, nije loše da i njih nabaviš.
Morala bih a šta vi pijete? Čisto da znam šta nabavit hmmm ja i ribica nismo bas na ti 🙄
Nas_bebac nije da će ti se nešto dogoditi ako piješ i euthyrox i prenatal, al kao jod utjeće na rad štitnjače, ali ništa sad senzacionalno. Omega 3 nećeš fulati ako uzmeš solgar ili twinlab, meni su oni nekak najpouzdaniji što god da uzimala.
Petrapp2605 hvala ti, bas si divna ❤
Cure koju papaju dobar tek!
PlavaBorovnica I ja sam sama, muz isto do navecer radi, tako smo si narucili lignje. Malac se raspametio nakon dvije 😂😂
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1 evo trudim se biti
, ipak je to meni struka, pa ako nekom koristi moje znanje meni je baš drago da mogu pomoći jer znam da čim trudnica uđe u ljekarnu da će joj sve živo potrebno i nepotrebno pokušati uvaliti, još bolje mi je to što mi je sestrična mag.farmacije pa mogu i s njom provjeriti ako za nešto nisam sigurna ili dvojim oko nečega
Svekyca, dobro se nosiš s tim (ne)saznanjem :) Joj, ja bih vjerojatno izludila.. curica je, nije curica, je, dečko je…Baš mi je kolega nekidan pričao kako su njemu i ženi rekli da čeka curicu i tako su mislili dva mjeseca, i onda u 7.mjesecu trudnoće ipak je dečko?? Al' o čem ja pričam, moja beba meni okreće leđa na svakom ultrazvuku :D
Tako se dogodilo i mojoj frendici, cijelu trudnoću joj govore da je dečkić i sad u 32.tj je ipak curka😊
Ja bi ih tužila da mi tako i 21.stoljeću malo jedno nalo drugo.. Pa ne možeš se s tim igrati. Ako nisi siguran i imaš smeće od UZV pa šuti nemoj govorit do kraja reci ne vidiš.. Zamisli šoka majci recimo da ide rodit curu a ono dečko pa to nije moje dijete.. Ne želim ga.. Udar na psihu kako god
Garavusa005zar stvarno 🤣🤣🤣🤣🤣 stvarno kraljica, a uputstva to ništa? Ja se sjećam svoje prabake koja je uvijek prije uzimanja bilo kojeg lijeka išla čitati uputstva, i tako je jednom prilikom izjavila da neke tablete mora popiti sa kozjom vodom, na što smo mi svi doma zbunjeno gledali kakva je pak to voda, da bi se ispostavilo da je ona čitala upute na slovenskom, gdje je pisalo kozarec što je čaša, a ona si je to fino prevela kak je njoj pasalo 😂.
Ahahahahahhahahahhahahahhaha….
Imam I ja jednu takvu u familiji, isto popila vaginalete. I namazala lice kremom za depilaciju, mislila da je obicna. Dok je dosla do posla ostala bez obrva 😂😂 A dida je jednom prilikom oprao kosu omeksivacem I dođe k mami I gunđa da kakav smo to sampon kupili, nista ne pjeni 😂
Ili muž od poznanice oprao kosu sa šamponom za intimnu njegu.
A da moj deda se jednom prilikom pokušavao obrijati s mojoj pastom za zube, imala sam neku u spreju koja je izgledala ko gel ili pjena za brijanje 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji