Anusha točno da je jod neophodan na stvaranje hormona štitne žlijezde, a meni ti je to rekla dr opće prakse iz razloga što nije bilo ispitano međusobno djelovanje takvih dodataka prehrani i lijeka koji uzimam, što je bilo u slučaju elevit pronatal tamo je bilo naznačeno da nema međudjelovanja dva lijeka, ali to su sve tako male konc.joda da je zapravo i zanemarivo koliko je mala. Ajde baš pitaj dr.da čujemo i njezino mišljenje.
.Tinci0. sad iz ove perspektive kažeš da nije bilo strašno. Ja sam stava da je to itekako strašno za mladu osobu koja nezna još ni tko je ni šta želi ni gdje ide. Ako si imala podršku roditelja ili dečka tinejdžera to se lakše progura Ja ne osuđivam, može se svakom desiti. Moglo je i meni .
Samo znam primjere iz svoje okoline i ovo sad na YouTubeu kako se te cure uglavnom ne znaju ponašati.
I onda i potječu iz obitelji gdje su mame takodje radjale rano djecu . Ima nešto i do gena i do naučenog ponašanja iz djetinjstva.
Teško je to razumjeti tko nije prošao isto..tako da ne osuđujem tvoje mišljanje..imala sam taman 17 godina kad sam rodila prvo dijete i 19 kada sam rodila drugo dijete. Imala podršku muža i završila školu na vrijeme. Od 19. godine odgajam dijete sa teškoćama u razvoju i nije lako, nitko nije rekao da će biti lako..zato će i biti tolika razlika između seka i nove bebice..
Znam da sam bila mlada, ali i odgovorna..nisam pobjegla, abortirala ili slično..
Btw mama je brata rodila sa 27 godina, mene kasnije, tako da to nije baš do gena..
Christyy, ja imam predavanje i ispit do 15h, onda idemo kod mojih na rucak, doci ce i sestra sa svojima. Popodne vjerojatno u setnju uz more i to je to, za navecer (jos) nemamo planova. Uzivaj na kavi s curama
Christyy, ja imam predavanje i ispit do 15h, onda idemo kod mojih na rucak, doci ce i sestra sa svojima. Popodne vjerojatno u setnju uz more i to je to, za navecer (jos) nemamo planova. Uzivaj na kavi s curama
Hvala 😊 i ti na rucku sa svojima. I sretno na ispitu 😘
Ja se nisam naspavala, probudila sam se u 3.40 i tek oko 8 do 9 odspavala još malo, ne moram reć da sam super čangrizava jutros, sve me smeta 😣
Kako si ti? Kada ćemo na kavu
Tinci, evo super sam, osjecam bebicu skoro svaki dan i uzivam u tome :)
Jucer se dogodilo nesto nevjerojatno! Prije spavanja u krevetu sam drzala ruku na trbuhu, a muz je pricao bebici, i osjetila sam te mjehurice. Onda je poljubio trbuh i tocno tamo sam osjetila toliko jak udarac da sam se prepala, sva sam poskocila! Nije se osjetilo izvana, samo unutra, ali bas u tom trenutku, sreca i odusevljenje samo takvo!
Ti kad budes slobodna, kad odes s curkom na terapije, javi se pa cemo popiti kavu negdje, bas se veselim :)
sada samo ti osjetiš, ali uskoro će i muž izvana osjetiti
moj uživa u tome kad osjeti bebu preko trbuha..pa nasloni glavu i priča sa bebom..cure isto..
Ako imaš vremena u petak? Ja sam slobodna od 13-14.30h..
Neznam dal voziš?? Ja lako dođem gdje tebi odgovara..
Tinci, ti i muz vec osjetite izvana?
Di je petak, hahaah! Zasad sam slobodna, muz je u Zg, tako da mislim da necu imati planova :)
Vozim da :) Nisam bas u gradu nego malo dalje, pa cu doci do grada. Je curka na terapijama u bolnici u gradu ili u vojnoj u negrijevoj?
Teta osjetimo da baš udarce.. ali ubrzo ćete i vi
Cura je na terapija na Verudi, u dnevnom centru..tamo blizu tržnice..ako se promjeni termin terapija, javim ti..
Kako još ne ide u školu, mogle bi nas zvati da dođemo ranije..
Sortiraj odgovore
Najstariji