Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    11. Svibanj 2018. 13:59

Jao super su vam ručkovi, opet sam gladna  
    Odoh ja sad moram ranije s posla nešto obaviti pa na pregled. Držite fige da je sve u redu, javim se kad završim sa svime

Isssa
    11. Svibanj 2018. 14:06

christyy

Jao super su vam ručkovi, opet sam gladna
    Odoh ja sad moram ranije s posla nešto obaviti pa na pregled. Držite fige da je sve u redu, javim se kad završim sa svime

Sretno i javi se poslije 😀

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 14:07

christyy ma sve je ok, javi nam se 😘😘

Baby.k
    11. Svibanj 2018. 14:08

Nas_bebac, danas smo i mi to ručali 😊
    Christyy, sretno, čekamo dobre vijesti 😊

Baby.nb1
    11. Svibanj 2018. 14:09

Cure jel pijete dodatni magnezij uz prenatalne vitamine?
    Christyy sretno I javi kako je proslo! 
    Joj zaboravila sam vam ispricat kako me prepala sestra iz ordinacije jucer. Zvoni mi mob popodne I vidim da je ginekolog. Noge mi se odsjekle. Kad ono sestra Nikolina je, samo javljam da je nalaz papa testa uredan. Hvala Bogu! Inace, to je papa kojeg smo radili na prvom pregledu u 2mj., divno nase zdravstvo

url=https://lilypie.com]

Dzennyy123
    11. Svibanj 2018. 14:16

Hvala cure na dobrodoslici. Termin 2.10. Pregled u ponedeljak jedva  cekam. Nadam se da ce.mi.reci spol bebe.... :)

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 14:18

Baby.nb1 ja ne pijem prenatalne vitamine, od 9.tj trudnoće jer sam imala gadnu reakciju na elevit pronatal. Tak da jedino što pijem je šumeći magnezij, u kojem ima c vitamina i b6, tako da ne pijem dodatni c vitamin uz željezo. Bilo bi dobro sad već piti i omega 3 masne kiseline, al se meni nitko više ne usudi preporučiti neki dodatak prehrani 

Teta90

Jao christyy, nemoj mi to raditi!Obozavam upravo tu kombinaciju, ali iskreno, imam averziju od jedenja plodova mora u trudnoci. Znam da mi nece biti nista, pogotovo ako pojedem malo i od nekog provjerenog (npr. Ledo), ali etoBitno da sam se jucer gusila u prsutu

Ja sam malo išla istraživati zašto ne plodovi mora, gljive i te stvari. Zapravo mogu ali iz predostrožnosti stavljaju na popis "zabranjenih" namirnica zbog termičke obrade budući da su to namirnice koje se jedu sirove u većini kultura. 
    Baš me zanima ima li onih koji predoslovno shvaćaju "što više sirovog voća i povrća, po mogućnosti sa korom" pa jedu banane s korom ili sirovi krumpir  Umirala sam od smijeha kad mi je to palo na pamet jer mi je frendica rekla da je njena kolegica s posla pila vaginalete 
    Zato i bilo što suhomesnato, kao recimo pršut, treba toplinski obraditi. Ali sad bih i ja jednu fetuuuuu pršutaaaaaa

Petrapp, mi inace imamo svoj prsut, ali nije jos suh, bit ce taman kad se dijete rodi, a u tom mjesecu je jos meni, mojoj mami, muzu i njegovom tati rodendan pa cemo svi festati :) Ovaj je bio kupovni i jako fini, bas ga volim jesti :) Ma imali smo neki smrtni slucaj u muzevoj obitelji pa je bila prsuta i narezaka za goste, ali i coca-cole i bas sam pretjerala, ali stvarno mislim da mi za jednom nece nista biti..
    Hvala Christyy :) Sretno na pregledu, javi se! 
    Nas_bebac i svekyca, i vama je fini meni za danas :)
    Baby.nb1, ja rijetko pijem prenatalne vitamine, a magnezij uzimam posebno jer cesto imam grceve u listovima i stopalima, a i ginekologica mi je preporucila.

11. Svibanj 2018. 14:23

Ja pijem dodatno magnezij+kalcij+d3, pijem kombinirane vitamine za trudnice (manje-više iz skupine B vitamina prednjače), i pijem omegu 3. Ali recimo, ako taj dan jedem ribu, preskočim omegu 3. Magnezij zbog grčeva, kalcij zato što baš i nisam luda za mlječnim proizvodima a imam genetsku predispoziciju za osteoporozu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.