Cure jel gleda koja ovo na rtl-u? Prvu bebu sam oplakala, cekam sljedecu 😂😂😂
Haha i ja sam oplakala, sva sreca da sam sama kuci kad je ta emisija, svaki put placem
Također.... oplačem na svaku bebu.
He cure zamima me ima li medju vama neka koja pusi cigarete.. ja nikako nemogu da prestanem..
Ja sam uspjela prestati, ali me zadnja 2 dana peru krizeeeeeeee to je strašno. Iako je prošlo 3 mjeseca da nisam zapalila. Ali i muž je prestao, nemam kiosk blizu pa uspjem da ne pokleknem jer ne mogu tek tako niti doći do cigarete I zaboravila sam reći "Dobrodošla u naš veseli klub
"
I ja sam zaboravila reci, Dzennyy123, dobrodosla! Kad je termin, kad ti je slijedeci pregled?
Kako ste danas cure, sto se kuha?
I ja sam zaboravila reci, Dzennyy123, dobrodosla! Kad je termin, kad ti je slijedeci pregled?
Kako ste danas cure, sto se kuha?
Ja ću danas zelene rezance sa bijelim umakom od kozica
Teta90 ja sam već ručala, juhica, juneći šnicli na saft, tjestenina i salatica. Navečer me muž napokon vodi na toliko željenu pizzu, već mi sad cure sline 😎😎
Jao christyy, nemoj mi to raditi! Obozavam upravo tu kombinaciju, ali iskreno, imam averziju od jedenja plodova mora u trudnoci. Znam da mi nece biti nista, pogotovo ako pojedem malo i od nekog provjerenog (npr. Ledo), ali eto
Bitno da sam se jucer gusila u prsutu
christyy obožavam to, al pizzu želim već 2 mj pojest iz omiljene pizzerije, a malo malo radim rižoto s kozicama
Teta90 pršut ha? Sve finije i finije 🤭
Jao christyy, nemoj mi to raditi!Obozavam upravo tu kombinaciju, ali iskreno, imam averziju od jedenja plodova mora u trudnoci. Znam da mi nece biti nista, pogotovo ako pojedem malo i od nekog provjerenog (npr. Ledo), ali eto
Bitno da sam se jucer gusila u prsutu
Ma neće ti ništa biti od plodova mora, možeš slobodno
Dzennyy123- dobro došlaa 😊😊, ja danas pečem piletinu i mladi krumpir 😉😉
Ja sam cigare ostavila u prvoj t cim sam saznala, i nikad me poslije nije vuklo da zapalim ...
Ja danas piletinu i njoke, i patlidzan na grill tavi
Sortiraj odgovore
Najstariji