Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2018. 13:20

svekyca

Baby.nb1

Cure jel gleda koja ovo na rtl-u? Prvu bebu sam oplakala, cekam sljedecu 😂😂😂

Haha i ja sam oplakala, sva sreca da sam sama kuci kad je ta emisija, svaki put placem

Također.... oplačem na svaku bebu. 

11. Svibanj 2018. 13:25

Dzennyy123

He cure zamima me ima li medju vama neka koja pusi cigarete.. ja nikako nemogu da prestanem..

Ja sam uspjela prestati, ali me zadnja 2 dana peru krizeeeeeeee to je strašno. Iako je prošlo 3 mjeseca da nisam zapalila. Ali i muž je prestao, nemam kiosk blizu pa uspjem da ne pokleknem jer ne mogu tek tako niti doći do cigarete  I zaboravila sam reći "Dobrodošla u naš veseli klub  "

11. Svibanj 2018. 13:26

I ja sam zaboravila reci, Dzennyy123, dobrodosla! Kad je termin, kad ti je slijedeci pregled?
    Kako ste danas cure, sto se kuha?

christyy
    11. Svibanj 2018. 13:34

Teta90

I ja sam zaboravila reci, Dzennyy123, dobrodosla! Kad je termin, kad ti je slijedeci pregled?
    Kako ste danas cure, sto se kuha?

Ja ću danas zelene rezance sa bijelim umakom od kozica 

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 13:35

Teta90 ja sam već ručala, juhica, juneći šnicli na saft, tjestenina i salatica. Navečer me muž napokon vodi na toliko željenu pizzu, već mi sad cure sline 😎😎

11. Svibanj 2018. 13:36

Jao christyy, nemoj mi to raditi!  Obozavam upravo tu kombinaciju, ali iskreno, imam averziju od jedenja plodova mora u trudnoci. Znam da mi nece biti nista, pogotovo ako pojedem malo i od nekog provjerenog (npr. Ledo), ali eto  Bitno da sam se jucer gusila u prsutu   

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 13:39

christyy obožavam to, al pizzu želim već 2 mj pojest iz omiljene pizzerije, a malo malo radim rižoto s kozicama
    Teta90 pršut ha? Sve finije i finije 🤭

christyy
    11. Svibanj 2018. 13:41

Teta90

Jao christyy, nemoj mi to raditi!Obozavam upravo tu kombinaciju, ali iskreno, imam averziju od jedenja plodova mora u trudnoci. Znam da mi nece biti nista, pogotovo ako pojedem malo i od nekog provjerenog (npr. Ledo), ali etoBitno da sam se jucer gusila u prsutu

Ma neće ti ništa biti od plodova mora, možeš slobodno 

• Malaja12
    11. Svibanj 2018. 13:44

Dzennyy123- dobro došlaa 😊😊, ja danas pečem piletinu i mladi krumpir 😉😉

Gold👑
    11. Svibanj 2018. 13:47

Ja sam cigare ostavila u prvoj t cim sam saznala, i nikad me poslije nije vuklo da zapalim ... 
    Ja danas piletinu i njoke, i patlidzan na grill tavi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.