Cure jel gleda koja ovo na rtl-u? Prvu bebu sam oplakala, cekam sljedecu 😂😂😂
Evo gledam ja, meni se baš plače kad vidim bebu da se rodila
Ona plava zenska bila u gorem stanju od ove koja je rađala 😂😂😂
A crna mi je zakon kako je sprasila na muza kad je rekao di bi mozda bilo pametno da se on ode naspavat. Ne ides ti nigdje!😂😂
url=https://lilypie.com]
Cure jel gleda koja ovo na rtl-u? Prvu bebu sam oplakala, cekam sljedecu 😂😂😂
Haha i ja sam oplakala, sva sreca da sam sama kuci kad je ta emisija, svaki put placem
Teta možeš i mene nadodati u tablicu. Termin 1.10., OB Varaždin, spol i ime još ne znamo. Zbilja nas je puno i teško je popratiti sve
Mislim da se taj plin kod nas ne koristi kakav god bio... I da danas su stvarno normalnije žene sravili.
Ja sam počela osjećati bebu svaki dan i baš sam sretna radi toga. Ova beba mi je puno življa u buši od moje cure doma.
url=https://lilypie.com]
Ei!
Pogledala sam unazad četiri serije i čini mi se ok. Primalje su odlične, super je imati svoju sobu, žene kao žene, svaka doživljava bol i porod na svoj način. Ipak smo svi mi različiti. Ja sam jedna od onih koje je vrište a opet razumijem i žene koje vrište. Sve nas boli, samo nemamo svi stu toleranciju na bol.
Sve u svemu na kraju je najbitnije da sve dobro prođe!
Slatke su vam buše 😍
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Jaoo daa i ja sam plakala kada je prva beba dosla, kako emotivno a opet wauuuu mi zene smo bas zakon 😁!!!
Lela2018izvaži se ujutro, to navečer ti nije baš realno 😉. Meni se diže kosa na glavi kad dođemo na kontrolu i sestra kaže ajmo na vagu i ja se krenem skidati a onaa a ne ne ne, samo tako u cipelama i svemu, i ona oduzme 1kg do 2kg ovisno kak procijeni da si se obukla. Katastrofa! Nije da se nakon toga ne moram skinuti za pregled pa nek onda stanem na vagu, ali ne. Ta praksa im je malo više od glupe. Jbg imam profesionalnu deformaciju, ja znam da se važe što je ranije moguće ujutro dok još nisi jela u donjem rublju.
Tako se ja važem.
He cure zamima me ima li medju vama neka koja pusi cigarete.. ja nikako nemogu da prestanem..
Sortiraj odgovore
Najstariji