Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    11. Svibanj 2018. 11:36

petrapp2605

Baby.nb1

Cure jel gleda koja ovo na rtl-u? Prvu bebu sam oplakala, cekam sljedecu 😂😂😂

Evo gledam ja, meni se baš plače kad vidim bebu da se rodila

Ona plava zenska bila u gorem stanju od ove koja je rađala 😂😂😂
    A crna mi je zakon kako je sprasila na muza kad je rekao di bi mozda bilo pametno da se on ode naspavat. Ne ides ti nigdje!😂😂

url=https://lilypie.com]

Gold👑
    11. Svibanj 2018. 11:36

Baby.nb1

Cure jel gleda koja ovo na rtl-u? Prvu bebu sam oplakala, cekam sljedecu 😂😂😂

Haha i ja sam oplakala, sva sreca da sam sama kuci kad je ta emisija, svaki put placem 

Elza
    11. Svibanj 2018. 11:40

I ja gledam i cmoljim 

Baby.nb1
    11. Svibanj 2018. 11:45

Kakav to plin udisu?

petrapp2605
    11. Svibanj 2018. 11:48

Ajde danas su normalne žene, a cmoljimo sve očito 

koskica
    11. Svibanj 2018. 12:29

Teta možeš i mene nadodati u tablicu. Termin 1.10., OB Varaždin, spol i ime još ne znamo. Zbilja nas je puno i teško je popratiti sve

Mislim da se taj plin kod nas ne koristi kakav god bio... I da danas su stvarno normalnije žene sravili. 
    Ja sam počela osjećati bebu svaki dan i baš sam sretna radi toga. Ova beba mi je puno življa u buši od moje cure doma.

Palcica12
    11. Svibanj 2018. 12:44

Ei!

Pogledala sam unazad četiri serije i čini mi se ok. Primalje su odlične, super je imati svoju sobu, žene kao žene, svaka doživljava bol i porod na svoj način. Ipak smo svi mi različiti. Ja sam jedna od onih koje je vrište a opet razumijem i žene koje vrište. Sve nas boli, samo nemamo svi stu toleranciju na bol. 
    Sve u svemu na kraju je najbitnije da sve dobro prođe!
    Slatke su vam buše 😍

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Malaja12
    11. Svibanj 2018. 12:59

Jaoo daa i ja sam plakala kada je prva beba dosla, kako emotivno a opet wauuuu mi zene smo bas zakon 😁!!! 

11. Svibanj 2018. 13:06

petrapp2605

Lela2018izvaži se ujutro, to navečer ti nije baš realno 😉. Meni se diže kosa na glavi kad dođemo na kontrolu i sestra kaže ajmo na vagu i ja se krenem skidati a onaa a ne ne ne, samo tako u cipelama i svemu, i ona oduzme 1kg do 2kg ovisno kak procijeni da si se obukla. Katastrofa! Nije da se nakon toga ne moram skinuti za pregled pa nek onda stanem na vagu, ali ne. Ta praksa im je malo više od glupe. Jbg imam profesionalnu deformaciju, ja znam da se važe što je ranije moguće ujutro dok još nisi jela u donjem rublju.

Tako se ja važem. 

Dzennyy123
    11. Svibanj 2018. 13:09

He cure zamima me ima li medju vama neka koja pusi cigarete.. ja nikako nemogu da prestanem..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.